Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

eşim benim face imden benim adıma kardeşimle yazışsa çok kızardım.çok ayıpladım sizi.evlilik demek özel hayatın sıfırlanması demek değildir.

ayrıca görümceniz sizin hakkınızda kötü bişeyde söylememiş.daha kötü şeylerde söyleyebilirdi.

ayrıca hiçbişey gizli kalmaz.eninde sonunda eşiniz öğrenecektir.

görümcenizin eşiyle problemleri varmış,o da bu sitede ve bu konularda dolaşıyor olabilir:))enselemesi an meselesi..

sizin gibi birini allah karşıma çıkarmasın...
amin...

Yanlış birşey yaptığınızı zaten biliyorsunuz bunu tekrar dile getirmiycem ama bu yaptığınız gizli elbette kalmıycaktır, faceden msjları okuyacaktır, olmadı görümcenizle denk geldiğinde muhakkak konusu,bahsi geçecektir, o zaman sorun çıkmasından,üzülmenizdense bence siz kendiniz söyleyin kendisine, zaten ona destek çıkmışsınız, hakkınızı bir nevi savunmuşsunuz yolu yanlış seçmiş olsanızda, eğer eşinizde zaten sizinle aynı fikirdeyse bu sıkıntılarınız konusunda, size fazla yüklenmeyecektir. Sonuçta onun eşisiniz en büyük destekçisi sizsiniz, bu küçük hatanızı belki bu nedenle görmezlikten gelebilir..

görümcenizin eşiyle problemleri varmış,o da bu sitede ve bu konularda dolaşıyor olabilir:))enselemesi an meselesi..

olmayacak bir şey değil,daha önce bir kaç olay yaşandı.hatta ben de birini tanımıştım.kendimi belli edince yazmayı bıraktı.çünkü olaylar yazdığından daha farklıydı:34:

Evet bir çoğunuz dediği gibi hataydı o an öyle selm abi falan yazınca devam ettim ama bu kadar ağır eleştiriyi de hak etmedim insanlar eleştireceğim diye şuursuzca şeyler yazıyor anlamıyorum ne yaşadığımı biliyor musunuz benim ?ellerine geçsem büyüğünden küçüğüne köle gibi kullanmaya çalışan,kırk yılda bir görmeme rağmen bile oturmaları kalkmaları laf sokmak olan insanlar üstelik eltimin anlattığına göre eşimin ilk karısına da eşini aldatıyor diye laf çıkaranda bunlarmış. hayır çoğu yazdığım şeylerde zaten abisinin söylediği şeyler ve artı kendisi için konuşmanın devamında benim karım içlerinde bir tek seni ayrı tutar hep söyler dedim sorunlar yaşasakta bir orta yol buluyoruz çözüyoruz diye de ekledim dün konuma yazmadım bunları da.

hiçte eleştiriye gelemiyosun canım. kimse seni topa tutmamış. yaptığının nekadar yanlış olduğunu ve eşleri böyle bişey yapsa neyapacaklarını yazmışlar. yaptığın büyük hata. karşısına çıkıp ben şunu şunu düşünüyorum diyemeyecek birisin bide eşin adına konuşuyosun. eşin bunu duyunca kızar sanıyorum gerçi tanımıyorum çokta emin değilim. ama eşine mutlaka anlatmalısın bigün ortaya çıkarsa bu durum o zaman daha kötü olur.

Evet bir çoğunuz dediği gibi hataydı o an öyle selm abi falan yazınca devam ettim ama bu kadar ağır eleştiriyi de hak etmedim insanlar eleştireceğim diye şuursuzca şeyler yazıyor anlamıyorum ne yaşadığımı biliyor musunuz benim ?ellerine geçsem büyüğünden küçüğüne köle gibi kullanmaya çalışan,kırk yılda bir görmeme rağmen bile oturmaları kalkmaları laf sokmak olan insanlar üstelik eltimin anlattığına göre eşimin ilk karısına da eşini aldatıyor diye laf çıkaranda bunlarmış. hayır çoğu yazdığım şeylerde zaten abisinin söylediği şeyler ve artı kendisi için konuşmanın devamında benim karım içlerinde bir tek seni ayrı tutar hep söyler dedim sorunlar yaşasakta bir orta yol buluyoruz çözüyoruz diye de ekledim dün konuma yazmadım bunları da.

neler yaşadınız bilemeyiz yazdığınız kadarına yorum yapıyoruz ama her ne olursa olsun yaptığınız çok yanlış :19: sizi haklı çıkarmaz..
sevmediğiniz ve görüşmek istemediğiniz insanlardan yardım beklemek bencilliğin daniskası ayrıca bir laf vardır istediğini söylersen istemediğini duyarsın diye bilmem anladınız mı?

Yaptığınızın ayıp ve yanlış olduğunu anlamışsınız, bu da bir şey.

Eşinize söyleyin bence konuştuğunuzu çok detay vermeden. Zira onu da ailesiyle olan -kadınlar arasındaki o onu aradı, bunu aramadı- kavgalarınıza sürüklemişsiniz, şimdi ettiğiniz laflar görümceleriniz arasında dönüyordur ve sonunda kardeşlerine, yani eşinize varacaktır. Hatta dediğiniz gibi bir aileyse büyüyerek eşinize geri dönecektir. Duyduğunda şok olmasın en azından.

şuursuzca yazan yorum yapanlar mı oldu şimdi canım? sen kendi yaptığın davranışın vehametinin farkında değilsin sanırım ki hala şuurdan bahsediyorsun...bizler sana görümcen konusunda haksızsın demiyoruz,dedğimiz şey yaptığın davranışın çok yanlış olduğu.bu ikisini ayır birbirinden.sinirlenmekte haklı olabilirsin,sana bir çok şey yaşatmış olabilirler ama bu yaptığın davranışı haklı çıkarmaz hiçbir şey.bir-iki kişi dışında burca kadın sana tepki vermişse kızmak yerine oturup düşünmeni öneririm.

ayrıca bizler müneccim değiliz ki,yazmadığın şeylerin alt yazısını okuyalım.yazdığın kadarına yorum yapıyoruz.

bak eşin de sen de bazı tepkilerinizde haklı olabilirsiniz ama ikinizin de tavırlarında yanlışlıklar

Hep öyle olur zaten
Konu sahibi gelir birşeyler anlatır
Açık ara farkla haksız bulununca da
Yorumcular şuursuz olur, aslında o neler çekmiştir de ilk yazmamıştır
Haksız bulununca haklı tarafında aslında ne kadar kötü yönleri olduğunu sıralar
Ver yansın eder gider..

Bırakın bu işleri artık
Yeni numaralar bulun, sıkıldık
Birşey varsa adam akıllı tamamıyla anlatın, sonradan aslında şu da şu da var demeniz hiç inandırıcı olmuyor
Karşı taraf kötü de olsa başkasının rolüne girmemiş en azından, sizin abi rolüne girdiğiniz gibi
Hem bu konuda hemde gelip genele 'şuursuzca yorum yapılıyor' dediğiniz için haksız olduğunuz konusunda ısrarcıyım

aslında işte aile hatası bence aynı hataya sende düşme senin evladın yada evlatlarında bu psikolojiyle büyümesin. bizimde hayatımızda maddi sıkıntılar manevi sıkıntılar oldu annemle.Ama annem rahmetli babama hep düzelir diyerek destek oldu. ben sana haline sükretmen için bişi diyimmi? ben 9 ay önce babamı kaybettim. 3 aylık hamileydim o zaman.herkes düşük tehlikesi beklerken kızım hep ilerden gidiyordu hafta olarak.Rabbimin mucizesiydi o bana. babamın ölümünden sonra duyduklarımı cok taktım.cok sinirlendim her defasında. 6.5 aylık hamileyken kendi evimde abimi uyurken felç gecirir halde ilk ben buldum.duydugum korkuyu tarif edemem. ve 1 ay sonra erken dogum yaptım ve canımı parcamı kızımı 12 gün sonra kaybettim. Ama acımı yasarken hala sükrediyorum Allahıma. benden daha beter durumda olan cok insan var. Sana tavsiyem strestten takıntılardan uzak dur.evladına zarar verirsin. elimde olmadan ben zarar verdim kızıma. yasadıklarım agırdı ama strest kızımı kaybettirdi bana.şimdi onun acısı tüm yasadıklarımı geride bıraktı.kızımla topraga girip girip cıkıyorum. ve böle ufak tefek konuları takanlara kızıyorum. Allah korusun evladın zarar görse bu takıntılarından cok sorumlu tutarsın kendini inan bana.çünkü onlar herseyi senle beraber yasıyor. :'((((

ağlattın beni:14:

Valla iyi cesaret. Hadi olayın ahlaki yönünü yok sayalım; insan hiç mi korkmaz? Ya o sırada internet kesilseydi, görümce de telefona sarılıp arasaydı abisini... "Ne çok şey biriktirmişsin sen anlat bakalım" deseydi?????
Cahil cesareti başka birşey değil.

valla iyi cesaret sizinki, bu olay ortaya çıkarsa kıyamet kopar hiç düşündünüz mü bunları.
eşinize söylemeyin bence ama eninde sonunda öğrenir gibi geliyor bana.

Evliliğin nükleer füzyon gibi algılandığı hallerden biri..

Benim adımla kardeşimle konuşmak.... Biri bana yapsa kabullenemezdim.
Ya da abimle konuşuyorum sanırken başka biriyle konuşmak
Her iki durumu kabullenemezdim.

Olaylarını pek anlamadım. Haklı olabilirsin ..

Ama bu yaptığından sonra haklı olsan bile artık haksızsın..

bu şekilde davranarak büyük hata yapmışsınız bence.bu iş ortaya çıkarsa kabahatli olursunuz söyliyeyim.
mesajları silin diycem ama görümceniz eşinize söyleyebilir diye düşünüyorum.bunu görümcenizin öğrenmesi işi çetrefilli hale getirebilr ayrıca:ssz:

Diğer konularına bakınca yazmak geldi içimden makaka bence kayınvaliden ve görümcelerinle uğraşacağına biraz dönde kendine ve ailene bak,annen sürekli eşini ve eşinin ailesini kötülüyor ve onun evinde oturuyorsunuz diye laf sokma çabasında,sen durumu düzelteceğine hala kayınvalidem görümcem derdindesin,kusura bakma ama tek derdin maddi yardımda bulunmayışları gibi geldi bana,bu zihniyeti değiştir bir an önce,üstelik eşinide dolduruşa getiriyorsun ailesine karımla çocuğumla mutluyum siz dışardasınız diye bişeyler zırvalıyor.

SÜLALECEK bi kendinize gelin ya....

Son düzenleme:
Görümceniz anlamadıysa salaktır. Hiçbir erkek karım da karım diye böyle savunmaz.Kınama gelmedin düğünüme geç geldin mevzzularıyla ilgilenmez

Eşime anlattım çakal dedi bana böylece ağzından laf aldın he deyip güldü geçti:) Yani ne görümcem çakmış olayı, ne de eşim olağan üstü bir tepki gösterdi:34:

Back
X