Üniversite mezunu olduğunuzu açıklamanız durumu daha da vahim hale getirmiş aslında.
1. Eşinizmiş gibi davranıp kızkardeşi ile görüşmeniz tamamen yanlış bir durum. Eşler arası mahremiyeti çiğnemiş, karşınızdaki insanı aldatmış ve her şeyden önemlisi de manipule ederek yanlış yönlendirmiş oluyorsunuz.
2. Görümceniz size kötü hiçbir şey söylememiş, sizin ilk yazdıklarınızın ardından (ki abisi ile muhabbeti bellidir, anlamadıysa sizin şansınız) söyledikleri gayet normal şeyler. Her ailenin öyle ya da böyle birbiri hakkında bu şekilde yorumlar yaptığı herkes tarafından bilinir.
3. Eşinize söylediğinize ben inanmadım açıkçası. Tepkiler ardından böyle bir savunmaya geçmeniz ve olaya eşinizi de dahil ederek sempati kazanmaya çabalamış olmanız bence daha olası.
Size tavsiyem, en kısa zamanda bu yaptığınızdan ötürü eşinizden özür dilemeniz. Ve bu gibi sosyal hesaplarınızın şifrelerini kimse ile paylaşmamanız. (Evet, eşiniz dahi olsa)
Doğru güzel tespitleriniz de olmuş ama kimseyi inandırmak mecburiyetinde değilim gerçekten eşime anlattım ve gerçekten yukardaki tepkiyi verdi bana.yaptığım çok doğru olmayabilir ama onların yaptıklarının yanında hiç bir şey olduğu için eşim tepki gösteremez zamanında çok üzdüğü için beni onlar için sonunda da eğriyi doğruyu anladığı için kendisi bilir..