Görümcemle face de abisiymişim gibi yazıştım:)

canim keske hic boyle birsey yapmasaydin gercekten bu olay dallanip budaklanip nerelere gidebilir allah korusun hic gerek yok neden yaptin ki? baska bir konunda kaygi bozuklugu yasadigini yazmistin ilac kullaniyor ya da terapi aliyor musun? simdi bu sana cazip gelebilir yeni bir konusma icin firsat kolluyorda olabilirsin ama yapma cunku onlar bir yana allah korusun esinin gozunden dusersin deger mi? birak ne dusunurlerse dusunsunler su hayatta herkesle iyi olamazsin herkes senle iyi olamaz boyle birsey yok kendi yaginda az beklentiyle yasayip gideceksin canim kural bu allah yardimcin olsun

benim kayınvalidemin 10 tane evi bir yazlıgı var.. bi arsasınada suan 8 tane daire veriyolar ben 8 senedir kiradayım.. görümcelerim le beraber oturuyolar dolayısyla hep beraber yiyip içiyolar..
bi gün niye böyle demedik ne eşim ne ben.. bizi ilgilendirmedi çünkü kira gelirleri paraları..
başımızın çaresine bakıyoruz cok şükür.. hayatımıza mudahaleleri yok..
beklenti içine girmedik hiç eşim ama az ama cok yetiriyo..

millete sorarsan bizden enayisi yok. ama bize görede bizden mutlusu yok, başımıza size sunu yaptık dıye vuran yok..

beklentı içine girmeyın uzulen siz olursunuz eşinizle mutlu olmaya çalısın önemli olan bu..

az olsun
senin olsun , demişler
çok doğru :) kımseye hesap vermıyorsunuzdur en azından.

Ben eşinizin yerinde olsam müthiş kızardım size.

Siz ailesi için arayıp sormuyor demişsiniz o da sizin için arayıp sormuyor demiş bu mudur atıp tutmak. Karşılıklı atıp tutmuşsunuz birbirinizi o zaman.

Karısı olmanız böyle oyunlara başvurma hakkı vermiyor size...

Hem sizin ağzınız yok mu? ne diye eşinizin ağzından anlatıyorsunuz kırgınlıklarınızı...

Görümceniz eşinize bahsetse geçen konuştuklarınızı, eşiniz bihaber davranacak ve görümce çakacak durumu. Eşinize anlatsanız eşiniz size kızacak...

Haklı bile olsanız haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi...

benimde başıma geldi böle bişey ama ben çok sabırsızım hemen eşşime söylemiştim sonra hakikaten durduk yerde başım ağrıdı zamanla şunu öğrendim allah çok büyük ve zaten bişekilde arkanızdan iş dönüyorsa açığa çıkıyor merak etmeyin...

siz eşinizin ağzından ailesine vermiş veriştirmişsiniz..sonra görümcem bana ikili oynuyor diyorsunuz..görümceniz bu konuştuklarını ablalarına,ailesine anlatsa eşine tepki göstermiyecekler mi? hiç iyi bişey yapmamışsınız bence..

Çok fazla görüşmedikleri için ortaya çıkacağını sanmıyorum

O zaman şöyle söyleyim fitilin ucunu sen ateşlemişsin sen onu kötülersen o da seni kötüler sonuçta bu böyle :61:

Her şey iyi hoşta bu düşüncelere eşin de katılır mı yani onun düşünceleri de bu yönde mi? Eğer öyle değilse eşiniz size kızabilir haklı da..

fikirlerinzii söylemek icin esininizin kimliginin arkasina siginmak yerine
kendi fikrinizi birerbir söyleseydiniz keske.
cok sacma sapan ve ayip biseye kalkismissiniz.
görümcenize hem ailesini kötülemis hem kadini saf yerine koymusunuz

Son düzenleme:
Masallah sendeki cezarete ya:) ( iyi anlamda demedim)
cok tehlikeli bir oyun oynamissin. Hic hos degil gorumcen ve esin icin.:9:

Ayrica, bence kezinlikle anlatmalisin artik, cunku gorumcen bundan bahzederse kendini ele vermis olursun, yani bir gun face boyle konusuyorduk ya abi? gibi hatirlatirsa.

neyse umarim esin kotu anlamaz bu yaptigini ve cabuk yirtarsin bu durumdan, ne diyeyim..

:ssz:

( kucuk harfler icin kusura bakmayin, suan pc arkasina gecdim:27:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyütülecek bir şey yok bence olayların görümcen tarafından nasıl algılandığını öğrenmişssin kaldı ki sana canım cicim diye davranıyor diye bir olayda senden farklı düşünemez anlamına gelmez .

benim kayınvalidemin 10 tane evi bir yazlıgı var.. bi arsasınada suan 8 tane daire veriyolar ben 8 senedir kiradayım.. görümcelerim le beraber oturuyolar dolayısyla hep beraber yiyip içiyolar..
bi gün niye böyle demedik ne eşim ne ben.. bizi ilgilendirmedi çünkü kira gelirleri paraları..
başımızın çaresine bakıyoruz cok şükür.. hayatımıza mudahaleleri yok..
beklenti içine girmedik hiç eşim ama az ama cok yetiriyo..

millete sorarsan bizden enayisi yok. ama bize görede bizden mutlusu yok, başımıza size sunu yaptık dıye vuran yok..

beklentı içine girmeyın uzulen siz olursunuz eşinizle mutlu olmaya çalısın önemli olan bu..

aynen...k.validemlerin de annemlerin de maddi durumu gayet iyi ama ne ev ne de araba alırken ikisinden de yardım istemedik biz.kendi yağımızla kavrulmaya çalıştık.hatta ev aldığımızı bir ay sonra falan öğrenmişti k.validem.

en güzeli kendi emeğin ile birşeyler yapabilmek.

k.validemlerde ev yaptırdı bende ev hediyesi olarak birşeyler aldım ve kadın bana ne dedi biliypr musun " biz hediye için ev yaptırmadık" :52:

az beklenti çok huzur :)

ay demeden geçemicem, bi de kız özel sırlarını anlatmış, belkide yengesine hiç söylemeyeceği şeylerdi hatta abisine, belkide abisinden destek beklemişti, mutlu değilsen boşan ben sana destek olurum demesini beklemişti, herkes kendi penceresinden bakıyor hayata başkasının ne derdi var acaba diye düşünen yok, sonra da bencil olan hep yine başkaları oluyor nasıl oluyorsa

Son düzenleme:
ay demeden geçemicem, bi de kız özel sırlarını anlatmış, belkide yengesine hiç söylemeyeceği şeylerdi hatta abisine, belkide abisinden destek beklemişti, mutlu değilsen boşan ben sana destek olurum demesini beklemişti, herkes kendi penceresinden bakıyor hayata başkasının ne derdi var acaba diye düşünen yok, sonra da bencil olan hep yine başkaları oluyor nasıl oluyorsa

çünkü bir gelin daima haklıdır sevgili chess.. konu sahibi, kendisini eşine çekiştirdi diye kızıyor görümcesine ama kendisi de burada görümcesini çekiştiriyor.. fark görebiliyor musun?

Onlarca konu açtın ve mevzu hep aynı.
Size yardım etmek zorunda olan eşinin ailesi,sana tapan eşin,kıskançlıktan delirdiğin görümcelerin.
İnsan bu şeytan üçgeninde daha ne kadar yaşabilir ki?
Yaptığınız davranış çok çirkin,kendinizi övmeniz apayrı bir konu,neresinden tutulsa elinde kalıyor insanın.
İnsanlar size maddi olarak yardım etmek zorunda değil,kredi kartını harcarken kime güvendiyseniz o ödesin bence.

Çok yanlış yapmışsınız:50:

Görümceniz ben olsam duyduğum an sizle konuşmayı keserdim ve her sorana yaptığınız ayıbı anlatır sebebi bu derdim :28:

Görümcenin ikili oynadığından bahsetmişsin,peki şimdi senin yaptığın ne?Hem görümcene hem eşine karşı hemde...

Çok yanlış yapmışsınız.Düşünsene görümcenin aklına facede yazılanlar düşse,senin olmadığın bir ortamda söylese eşine.Ozaman eşinin halini düşündün mü,foyan ortaya çıkacak.İkisinin gözünde de düşeceğin durumu tahmin etmek hiç zor değil..

Varsa görümcenle bir sorunun,görümcenle yüzyüze kendin hallet.Oyunlar oynamaya hiç gerek yok,karşındaki de insan.Anlamaz dersen,mesafeni koy görüşme,demekki samimisin ki canımlı cicimli konuşabiliyor seninle.

Ve eşine anlat bu durumu,eşinin vereceği tepkiye de hazırlıklı ol ve özrünü dile,büyük bir samimiyetle ama...

çünkü bir gelin daima haklıdır sevgili chess.. konu sahibi, kendisini eşine çekiştirdi diye kızıyor görümcesine ama kendisi de burada görümcesini çekiştiriyor.. fark görebiliyor musun?

şuna takıldım ben şimdi;hani görümce abisi sanıp da boşanmak istiyorum ama sahip çıkanım yok demiş ya.belki de kardeşim mutsuzsan gel biz arkandayız gibi birşey bekledi ama abi sessiz kaldı.kızda ki şoku düşünebiliyor musunuz?

bilmiyor ki karşıdaki abi değil yenge..kandırılıyor aslında.

konu sahibi bunlarıda mı hiç düşünmedin ya?

makaka
ayni seyi benim yengecikte yapmisti bana
hic yüz göz olmaadan rezil ettim bir güzelce hemde gayet kibar sekilde
bence cok ayip etmissin
benim esim olsa cok sinirlenir
güven kalmaz

şuna takıldım ben şimdi;hani görümce abisi sanıp da boşanmak istiyorum ama sahip çıkanım yok demiş ya.belki de kardeşim mutsuzsan gel biz arkandayız gibi birşey bekledi ama abi sessiz kaldı.kızda ki şoku düşünebiliyor musunuz?

aynen! eşi bunları duyunca ne olacak bakalım.. kızcağız orada derdini anlatırken, bu arada bir de kendini övmüş konu sahibi.. eşinin ağzından "başkası olsa boşardı" falan demiş.. umarım görümceniz size gerçekten kızar, hayır bir de kızmayıp dalga geçmeye başlarsa yıllarca kurtulamazsınız dilinden.. nasıl cesaret ettiniz böyle birşeye aklım almıyor gerçekten..

Cidden ya işin bu kısmı da var.
Ben de üzüldüm şimdi kadına belki bir destek bekledi,kardeşim herşeyi birlikte hallederiz.
Kocanı çekmek zorunda değilsin lafını duymak istedi.
Ne bileyim ya,ne çirkin işler,kirli hesaplar,kadınlar sürekli oyun oynar der erkekler ve ben bu laflara çok kızarım.
Ama haklılar galiba..

Back
X