Biran önce evlendirin siz o kızı.Kendi kv ve görümcesiyle uğraşmaktan size sataşmaya vakit bulamaz :))))
28 yaşında koskoca kadın sizi görücülerinin yanında aklınca bozmuş ama bence onu ayıplamışlardır.İnsan ağbisinin kaç yıllık
eşi hakkında öyle konuşurmu.Tam pisikolojik vaka Allah yardımcınız olsun.
arkadaşlar ben 6 yıllık evliyim 2 yılda öncesi var 1 yıl sözlü 1 yılda nişanlı durduk neyse zamanında eşimle ve ailesiyle büyük sorunlar yaşadım ama atlattık allaha şükür 2 yılın sonunda hem eşimle hem ailesiyle atlattık sorunumuzu birbirimizi alttan alıp idare ediyoruz eşimle çok mutluyum kayın validemde görümcem yokken yanımızda çok iyi benim sorunum her hafta ailesiyle bir araya gelişimin üzüntüyle bitmesi görümcemle çok kavga ettik ama ben 6 veya 7 aydır muhattap olmuyorum onunla biz gidince odasına çekiliyor biz gidene kadar çıkmıyordu ama 2 aydır canıma yetiyor durmadan laf sokuyor ben nedersem diyim benimle zıtlaşıyor kv kızımı kucağına bile almıyor onun hışmından e haliye eşim bu duruma çok üzülüyor kardeşi sonuçta bir evin bir kızıydı sen geldin annem seni seviyor onu hazmedemiyor diyor bide benim 2 kızım var eşimin ailesinde kızlar azınlık herkez çok seviyor kızlarımı onları bile kıskanıyor ben istiyorum ki tamam can ciyer olmayalım ama durmadan kavgada etmeyelim hı bide herkesin yanında durmadan beni rencide ediyor geçen görücüsü gelmişdi görümceme kayınvalide olacak bayan kv gelinin çok tatlı maşallah elide tetik darısı başıma dedi döndü kadına dışardan öğle abim istemese almazdık biz onu dedi yaşı bu arada 28 rezil oldum herkezin yanında flört etmek çok kötü bişeymiş gibi bana laf sokuyor eşim takma boşver diyor ama çok üzülüyorum kendide benim kuzenimle flört etti beni bilmiyor sanıyordu bende bir kızgınlık anında abisine dedim kıyamet koptu benim sizden isdediğim nasıl susturmalıyım ki onu bana bulaşmasın ama bu olay ailemide etkilemesin güzellikle konuştum bak seni seviyorum kardeşimsin yapma böğle dedim ben seni sevmiyorum abime defalarca boşa o karıyı dedim sen abimle aramızı açtın sildi abim bizi diyor eşim bu olaylardan dolayı ailesine sadece usulen gidiyor 2 saati geçmiyor durmamız eşimde üzülüyor bizim babamız yok beni aile reisi bellemesi lazım diyor kv hasta oldu bu olaylara kadın diken üstünde oturuyor eşime diyormuş gelin patlıcak yakında çok sabretti allah sonumuzu hayır etsin diyormuş napsamda ben bu kızın takıntısı olmaktan kurtulsam
anlaşılan kavga etmeyi seven bi görümcen var bu tarzda ki insanlara yapılacak en güzel şey onu duymazdan gelmek görmezden gelmek.. söyleyecek söyleyecek bakacak cvp veren yok daha da uyuz sinir olacakk sen nekadar ona cvp verirsen aranızda yaşanan tartışmalar okadar uzar bence hiç kaale almaki almadığını görünce hem sussun hemde çatlasın sinirinde yesin kendiniii
Ağzının ortasına çarpmak lazım bir tane ama ...
Bu hallerle kalır tabi evede.
Gelende bir daha dönmez.
En mantıklısı eşinizin onuşup destur çekmesi.
Kayınvalideniz bile onun korkusundan torununu kucağına alamıyorsa baya sindirmiş kadını demekki
Umarım kendinden beter bir görümceye düşer.
Ne demişler, deli deliyi görünce sopasını saklarmış.[/QUOTE ilahi arkadaşım inşallah öğle olurda bi deliylede o uğraşır anlar beni çok şımartmışlar babasıda vefatından önce eşime kardeşlerin sana emanet sakın kırma üzme onları diye vasiyet etmiş eşim tıkanıyor kalıyor o yüzden
bende aynısını yapmayı düşünüyor sustukca kazanacak ben olcagım inşallah elbet birgün susar ama ben yıpranmadan susarsada iyi olacak
bilirim bu tarz insanları seviyesine inmeyeyim diye susarsın bu seferde kendini haklı görür yada nasıl bozdum cvp bile veremedi diye övünür... sen çok şanslı bi bayansın ki senin arkadanda olan bi eşin var,ben konu ne olursa olsun eşini değil ailesinin tarafında olan eşleride gördüm.. boşver sen hiçç dikkate alma 1 değil 2 değil baktı karşısında konuşan ona cvp veren yok sadece kendi sesini duymaya başladığında belkide o hallerinden utanıp susacaktır..[/QUOTE allahım inşallah susarda bende bu eziyetten kurtulurum allah şükür eşimde kv de iyiler o yüzden susuyorum yoksa dayanılacak gibi değil kavgaya zorluyor adeta eşimin ailesinde gelince çenem ağrıyor kendimi sıkmaktan ki benim kendimi son raddeye kadar sıkmamda bir mucize allah sabrını veriyor bebeğim var 4 aylık bide 4 yaşında bir kızım onlarla ilğileniyorum oda deliriyo adeta kavga edip enerjisini atmak istiyor bence
amin yarabbim sabrımı taşırmadan allah ıslah etsin onu eşimin üzüleceğini bilmesem bir dakkika konuşturmam ama eşim çok üzülüyor kardeşine değil ama annesine hasta oluyor kadınBabası eşinize vasiyet etmiş kardeşini üzme diye ama tepenize
ettirin de dememiş herhalde.
Buda ondan güç alıyor, kimse bana bişey demiyor diye edepsizliği iyice ele almış.
Sabrınıza hayran kaldım valla.
Ama sabır nereye kadar.
Allah ıslah etsin diyim bari:)))
bilirim bu tarz insanları seviyesine inmeyeyim diye susarsın bu seferde kendini haklı görür yada nasıl bozdum cvp bile veremedi diye övünür... sen çok şanslı bi bayansın ki senin arkadanda olan bi eşin var,ben konu ne olursa olsun eşini değil ailesinin tarafında olan eşleride gördüm.. boşver sen hiçç dikkate alma 1 değil 2 değil baktı karşısında konuşan ona cvp veren yok sadece kendi sesini duymaya başladığında belkide o hallerinden utanıp susacaktır..[/QUOTE allahım inşallah susarda bende bu eziyetten kurtulurum allah şükür eşimde kv de iyiler o yüzden susuyorum yoksa dayanılacak gibi değil kavgaya zorluyor adeta eşimin ailesinde gelince çenem ağrıyor kendimi sıkmaktan ki benim kendimi son raddeye kadar sıkmamda bir mucize allah sabrını veriyor bebeğim var 4 aylık bide 4 yaşında bir kızım onlarla ilğileniyorum oda deliriyo adeta kavga edip enerjisini atmak istiyor bence
işte derdi de bu zaten kendince problemleri var içinde ve kendini sende boşaltıyor,çünkü sana geçiyor nazı,ee bide kıskançlık varsa..sende yapı itibari ile sakin bi insansan (ki ölesin ben çoktan yolmuştum) eziyor seni işte.. bakalım bide öle bi dene bebeğinle ilgilen kızınla ilgilen dön arkanı çık git yanından ama kızına üzüldüm çocuk psikolojisii kimbilir kendi dünyasında neler düşünüyordur yapılan kavgaların ve tartışmaların çocukların gözü önünde olmasına çokk karşıyım.. görüşmemeye çalış dışarıda filan görüşün olmadı kayınvalidenle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?