Görümcenizin sosyal durumu ne? Yani calisiyor mu, meslegi var mi, arkadas cevresi var mi? Eger hep evdeyse kuruyordur kafasinda olur olmaz seyler. Hissettiklerini kelimelere dökmesi nefret dolu oldugunu gösteriyor. Sizi halen yabanci olarak görüyor. Tabi normal degil aksine hastalikli bir durum. Acaba hic arkadasi veya görüstügü biri yok mu? Kendini evde kalmis olarak görüp sizin aile kurmus olmanizi kompleks mi yapiyor.
Kayinvalidenizin veya sizin maddi durumunuz müsaitse onu biraz bu ortamdan uzaklastirabilirsiniz. 4-5 günlük turlarla biryerlere gönderebilirsiniz. Mesela bu ay sonuna dogru Avrupa sehirleri rengarenk ve karnaval gibi olur. Yani su an herhangi bir sezon degil, 15-20 aralik tarihine kadar cok uygun fiyatlara ve taksitle bir geziye gönderebilirsiniz. Yurt disi olmasi sart degil. Kapadokya, Safranbolu, Kibris falan da olur. Ya da cok eglenceli kurslar var. Pasta, cikolata, dekorasyon, boyama ne bileyim internette arastirinca cok kurs var. Sosyal ve maddi durumu bilmedigim icin aklima gelenleri yazdim. Imkan dahilinde degilse kusura bakmayin.
Belki esiniz görümcenizi güzel bir aksam yemegine götürür ve orada verir hediyesini. Senin icin arastirdim ayarladim, seni ihmal ettigimi düsünüyor olabilirsin ama sen benim kardesimsin. Artik benim de bana ihtiyaci olan cocuklarim, esim var. Asil bu davranislarin, konusma tarzin mesafeye neden oluyor falan filan...
Görümceniz hep evdeyse ve görüstügü birisi, arkadaslari yoksa bu kisirdöngü devam eder. Ne zaman evlenir, esi cocugu olur o zaman sizinle ugrasmayi birakir. Yasi da kücük degilmis böyle sacmalamasi icin. Yani ergen olsa bir nebze anlasilir ama 28 yasinda koca kiz. Siz cevap vermemeye devam edin cünkü anladigim kadariyla sizi kiskirtip kavgaya davet ediyor devamli. Cok saglam celik gibi sinir sistemi gerekiyor zor biliyorum ama tuzagina düsmeyin.