GÖRÜMCEMLE Mİ YAŞAMAK HAYIIIRR YAAA !!!

artik kimse anasina babasina bile bakmiyo parasi yoksa kocan nye baksn. parasi olmasa yine tamam bakarsn Allah rzasi icin ama parayi baskasi yerken zoruna gder insann.
durumları ıyı oğluna vermeyecek gelırlerını benm kocam ablasına bakack nasıl aacaba ?

Aman bakma ...

kesinlikle izin verme canım benim görümcemde 28 yaşında çalışıyo eline 2 milyar parada geçiyo aylık düzenli bi şekilde ve kv de aramızda 1 saat var iş yeri bana yakın die bende kalmak istiyo eşimle konuştum kesinlikle istemiyorum çok zorlanıyosa gidip kirada otursun dedim biraz atıştık hadi insanlık bende kalsın dedim 3 ay kaldı git gel yaptı kendi evinden zor geldi yine gelmek istiyo neymiş burda demirbaşmış(şakasına söylüyo kızıma) kimse kusura bakmasın herkes kendi başının çaresine baksın

evet hanı muhtaçlık söz konusu deıl tamamen kv mın işgüzarlığı görümcemın bırı dedı ki madem ben ödüyorum sıgortaalrını ben ılgılenıorm benm dedıgm olck kımsede kalmıck tek kalcak falan snra dedı o zamn anne feragatname ver ev için

kesinlikle işgüzarlık yapıyolar hepsi kv değil mi(allahım bizleri onlar gibi yapmasın)

Tabiki sen bakmak zorunda degilsin. esinin veya baskasinin seni buna zorlamasi cok yanlis..
Esin cok diretirse , bosamakla.tehtit et sende belki ise yarar ..

yok artık yaa konu sahıbı bile ( bile derken o yaşayacagğı için ) sizin gibi söylememiş sadece kv ve görümcelerinin tavrına kızıyor haklı olrak ama bu kadarda yangına körükle gitmeniz , şaşırdım

eşşek değilsindir ama belki vicdanın vardır,özürlü kadın ne yapabilir ki sana.Kardeşleri bakmıyorsa sen bakki aleme ibret olsun..Bence böyle düşünmeyin

eşşek değilsindir ama belki vicdanın vardır,özürlü kadın ne yapabilir ki sana.Kardeşleri bakmıyorsa sen bakki aleme ibret olsun..Bence böyle düşünmeyin
nıe ben hep tavız vermek zorundayım tavrımı bılsınler kı kardeslerıne sahıp çıksınlar ibret mibret bılmez kımse emın ol yapılan da görülmez kim ne derse ne dusunurse duşunsun ben daha dazla özverılı olamıcam senın gıbı dusunennlere belkı bu yüzden kv m gıbı dıgerlerı hep kendı sorumluluklarını başka ınsanlara devretme çaba ve gırısımlerını gayet layığıyla gerçekleştiriyor çünkü bızler yanlıı solemıyoruz aman nolacak bakın yapın edın dıorm he o bu yüzden oluo ıst e

Canım konunun bütün sayfalarını okuyamadım belki yazıldı ama ben sormak istiyorum, KV ölümcül hastalığımı var görümceni size bırakıyor kendi hayatta ise neden bırakıyor çok yorulduğu için destekmi istiyor merak ettim

hayır tatlım kv hayatta ölmeden önce iştimaya çekti saadeece yoksa gayet sağlıklı o da görümcemde

hayır tatlım kv hayatta ölmeden önce iştimaya çekti saadeece yoksa gayet sağlıklı o da görümcemde
Heee anladım birazda siz bakın yani öle diyor,valla bu size kalmış bişey eşiniz he dedi diye olacak şey değil sizi dinlemeden getirirmi bilmem bu sorumluluk çok ağır ya siz yokken başına bişey gelirse sizden bilinir bu işler böyledir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…