nıe ben hep tavız vermek zorundayım tavrımı bılsınler kı kardeslerıne sahıp çıksınlar ibret mibret bılmez kımse emın ol yapılan da görülmez kim ne derse ne dusunurse duşunsun ben daha dazla özverılı olamıcam senın gıbı dusunennlere belkı bu yüzden kv m gıbı dıgerlerı hep kendı sorumluluklarını başka ınsanlara devretme çaba ve gırısımlerını gayet layığıyla gerçekleştiriyor çünkü bızler yanlıı solemıyoruz aman nolacak bakın yapın edın dıorm he o bu yüzden oluo ıst e
evet bende bunları düşünüyorum elbette ama anlatmaya çalıştığım şu ki ben bakmak zorundamıyım banane ya da off gibi terimler değil kendı öz kardeşlerinin sesini çıkartmaması ve onların neden tek kelime etmedikleri resmen birtanesi ben bakmam dedi kendı kardeşi için ben çıkıp sesimi etmedim çünkü bu günün yarını da var bu benim de suçum değil benim arzuladığım şey yalnızca bana bu sorumluluğu yükletilmemesidir yoksa görümcem işini de görüyor gayette sağlıklı ondan bir küçüğü onun tek kalmasını evnde maaşlarını ilerde almasını yanına da yardımcı bır bayan olması gerektiğini belirtti kimsede kalmayacak kendı hayatını yaşayacak muhtaç olmayacak dedi ve belki kendı de bunu ıstyecek bılemem çözümü var olayın yani ama kendı ailesinin tavırları konuşmalarıydı benm canımı sıkan ve buraya yazma sebebim bu yazdıklarınızı en başta ben değil asıl onlar düşünmeli !!!benim de benzer durumda bir kardeşim var. yıllardır evlenmedim sırf ona bakmak için. evleneceğim insanın bu konuda bana destek olmasını ve anlamasını beklerim şahsen. açıkçası burada yapılan " sen eşşek misin sakın kabul etme " yorumları bana çok acımasız geldi. bana kalırsa eşinizi zor durumda bırakacak bir tavır sergilememelisiniz. allah insanlara bu hayatta bazı sınavlar verir. bence empati yapmalısınız aynı durumda siz de olabilirdiniz yada allah korusun bugün eşinizi böle bir durumda yapayanlı zbırakırsanız yarın sizin doğacak çocuğunuz da o halde doğabilir. bence bu kadar büyütülecek bir mevzu değil. kayınvalideniz ve diğer görümcelerinizle anlaşarak dönüşümlü bakabilirsiniz. sevaptır. allah size bunun karşılığını kat kat verir emin olun
bende ablalarının tutumundan hiç hoşnut değilim zaten yoksa kızın bir günahı yok burada Allah yardımcımız olsun bakalım hayırlısı olsunÇok üzüldüm görümcenize rabbim onu kimseye muhtaç etmez inş.
Ama benim ablam olsa asla izin vermem gelin baksın kardeşim destek olsun ama bi yerde el kızıdır benim gibi nasıl baksın ablam o benim yaaa kıyamam ki kardeşleri Çok vicdansızlarmış yazık yaa((
evet o bır küçük ablası da onu istiyor zaten bızım ust kat onun daıresı babadan kalacak olan artı bı evı dha var ve kardesınn bırısı ona kendı kırasını vercek artı sıgortası ve bıreyselı olacak onları da o karşılıo kimseye muhtaç olmayacak yardımcıısı olacak yanında hergun yıne gıdılır zıyaret edılır tabıkı dıyor bende ole dusunuorm mantıklı yıne gelınır gıdılır yatmaya yıne çıkar evıne ama bunu kv anlamıo halbukı kız hakıkaten herseyını yapabilecek bırısı ol emuhtaclık durumu da yok maşallah kı tek sağlık sorunu kulakları ıyı duymuor ve konuşması çocuk gıbı pek kelımelerı soleyemıor ama onunda caresı var kursları var zaten su anda gıttıgı bı kurs var hanı daha cok uustune düşülse cok daha ıyı egıtım alır kendıne olan özgüvenı kat be kat artar nıe yok olsun kı bılgılerı yanı yada nıye ustune daha ıyılerı eklenmesın aciz birideil ki ama ailesinn ıkı dakıkada kıza yer yapması bunları dusunmemesı benım canımı sıkan olayı dramatıklestırmesıBenim kendi ablam olsa geline yüklemem sorumluluğunu.Kardeşleri resmen başından atıyo belliki.Zaten kayınvaliden kendi sağ olduğu müddet bakar kimseye bırakmaz.Ama sonrası için tabiki tamamen sana yükleyemezler.Bütün kardeşler karşılar masrafını tutulur bir bakıcı.Evi yakın olur hep göz kulak olursunuz.
kv de bunu dedı onların kocaları ıstemez !!! peki ben de elim ben bakmak zorundaım yanı bunu dıyor ama bu bır zorunluluk olmamalı bana göre mantıklı dusunulmesı gereken bır durum liliport a yazdıklarımı okursan özetleyebilir durumu (=herkes kız kardeşler bakar demiş te gelin nasıl istemiyorsa onların eşleri
el oğulları da istemez evine belki
sorun çıkartır huzursuzluk olur evliliklerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?