Kimse sana böyle bir yük yükleyemez.Arkadaşlar selamlar,,, bayaaaa geç olacak ama bir konuda içim bunalıyor yardımlarınızı fikirlerinizi almak istiyorum YARDIM LÜÜTFEEEN . Ben 1,5 senedir evliyim benım 4 görümcem var bunların en bıyıklerı %80 mı ne özürlü yanı duyma konşmada sorunlu algısı zayıf hıc bır seyı algılayamıyor zor algılasa da ve idrak edemiyor çocuk gıbı aynı sürekli hap kullanıyor sakınleştırıcı gıbı bir şey ve 40 yasnda mı ne bıldıgım neyse gecen aylarda bunnla ılgılı konu açıldı dedı kı kaynanam oğlum ablana sen bakacaksın yanı ben :S eşimde zaten ona oda yapacam evde bnmle yaşayacak sankı kendi bakacakben istemiyorum kendı daıresı var geçer tek basına yanına bakıcı alırlar bakarlar y adakız kardeslerı alsın ben nıe bakıorm dıe çıkışdım çok yıne konusu açıldı dedım kı kaynanama kızlar nıe bakmıo onların kocaları istemez demez mi :Q nevrim atttı nasıl baş edecem ne dicem ilerde napmam lazım nolu r yardım ya ooff eşekmiyim ben
ben tavrımı koyarım da olmadı derım çık sen ablanla yaşa ama bıze de bakmak zorundasın derım kısasa kısas ben en güzel yaşlarımda sırtımda bı yükle mı gecırecem ya ofEvlenirken eşin söyledi mi ablam ilerde bizimle yaşayacak diye? Evlendikten sonra böyle birşeyi sana kabul ettirmeye çalışıyorsa çok ayıp. Eşin oda yapacaksa seninde fikrini almak zorunda senin rızan olmadan nasıl aynı evde yaşayacakmışsınız??
aynen ole dıyo kızları bakamazmış onların kocaları istemezmiş bana sormuo ama ıstermısınyok artık kadın engelli kızını size mi baktırcak?
işin kötü yanı kız kardeşleri tek kelime etmedı ya şaka gıbılerdı herşeye konuşanlar orda sustu sadece bıtanesı dedı ki nıye bu kız bakmak zrunda mı ben onn sigortasıbnı yatırıorm evı de var çıkıp yaşayacak tek basına yanına da bı kadın alacam dıe o çok hoşuma gıtmış dı bunun uzerıne kaynanam sen nıe onun adına karar veremezsin ama benım adıma karar verıo valla o kardeslerı net konuşdu ama onemlı olan benım koca ağladı orda şok oldum eşime ya annesı çok fenagörümcenin özürlü olup olmaması hiç önemli değil 4 kız kardeş bir anne varken geline düşmez o iş..kocana söyle gerekirse seni boşarım daha çocukta yok de..
işte ölürse hastalanırsa o zaman bakacakmışız kendince düşünmüşKaynanam niye bakmıyor kendı kızına?
ben tavrımı koyarım da olmadı derım çık sen ablanla yaşa ama bıze de bakmak zorundasın derım kısasa kısas ben en güzel yaşlarımda sırtımda bı yükle mı gecırecem ya of
o zaman geçmiş olsun sana.işin kötü yanı kız kardeşleri tek kelime etmedı ya şaka gıbılerdı herşeye konuşanlar orda sustu sadece bıtanesı dedı ki nıye bu kız bakmak zrunda mı ben onn sigortasıbnı yatırıorm evı de var çıkıp yaşayacak tek basına yanına da bı kadın alacam dıe o çok hoşuma gıtmış dı bunun uzerıne kaynanam sen nıe onun adına karar veremezsin ama benım adıma karar verıo valla o kardeslerı net konuşdu ama onemlı olan benım koca ağladı orda şok oldum eşime ya annesı çok fena
aynen demekkı ben baya ezik görünüyorum artık bı da konusu açılırsa lap dıe soleyecem herşeyı ıster alınırlar ıster kırılırlar aynn bakasım varsada bakamamDiyelim ki birine baktırtacaklar. Hayır asıl sorun, neden erkek evlat ve eşi bakıyor? Kızları bakmıyor? Onların kocaları izin vermezmiş. Sen verecekmişsin. Ne alaka ya gelini ezik görüyorlar damattan gözleri korkuyor. Bu lafın üstüne asıl bakacağın varsa da bakma derim. Seni ezik görüp de sana yüklemeye çalışıyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?