Merhaba arkadaşlar siz akıllı bayanlara bir konuyu danışmak istiyorum yine bana yardımcı olmanızı rica ediyorum..Zaman zaman bahsediyorum eşimin ailesiyle çeşitli nedenlerle çatışmalarımız oldu bu da evliliğimize olumsuz anlamda etkiledi. benim annem de eşimden pek memnun olmayınca(ikinci evliliğiyim,tahsilini beğenmez,kaba bulur ailesini beğenmez) iki taraflı sorunlar yaşadık hala da ufak tefek yaşarız.Sorunum şu bundan bir sene önce doğum yaptım ve K.validemin kıskançlığı,annemin onları bebeğenmemesi hastane de doğuma giderken onların arasındaki gerginlik ve doğuma bir kaç gün kala doğum sabahı k.validemin yada diğer aile bireylerinin doğum sabahı bile eşimin dolduruşa gelerek benimle kavga etmesi hastanedeki annemin,k.validemin birbirlerinin yüzüne bakmaması ki eşim; ''annem annene ne yaptıki sırtını dönmüş oturuyordu dedi'' o zamanlar her neyse bu gergin,sıkıntı dolu lahusalık günlerimde 4 görümcem içinde en yakın bulduğum görümcem hafta içi annesiyle yanıma geldi.Ben sezeryanlı yatıyorken annem yanımda gelen giden kalabalık yemek falan yapmıştıki kapıyı açmış k.validem yüzüne bakmadan görüşmüş annemin demesine göre ve görümcemde mutfakta şakalaşmış falan annemle salonda o da soğuk davranıyormuş sofra kurulduğunda da halam görümceme hadi yardım edinde sofra kuralım demesine rağmen yerinden kalkmamış bunları ben yattığım için onlar gittikten sonra öğrendim.Zaman aşımına uğradığı içinde hesabını soramamıştım e fazla görüşmediğimiz için bir de görümcem daha sonra aradığında annemle bile sohbet etmek istedi falan öyle geçti gitti.Ama ben yinede alındığımı belli etmek için iki hafta önce bir mektup yazıp verdim görümceme Dedim ki iki dünür saç başa bile girse burda sana yada benim kardeşime karışma hakkı düşmez ne yapıyorsanız benle abine yapıyorsunuz alındım anneme yardım etmeme konusuna yüz yüze görüşmek isterim tüm birikimler için dedim falan bunun üzerine mail atmış ve annene yardım için mutfağa gittim annen beni bir tavırla çıkardı mutfaktan bende bu yüzden bir daha elimi sürmedim dedi yüz yüze konuşalım ayarlayıp buluşalım dedi...
Şimdi ben bu konuda bize ne kadar zarar verdiklerini anlatmak,anneme de laf getirmeden yanlış yaptığını belirtmek istiyorum görüşmemizde görümcemle nasıl konuşayım kızlar bana akıl verir misiniz??
Şimdi ben bu konuda bize ne kadar zarar verdiklerini anlatmak,anneme de laf getirmeden yanlış yaptığını belirtmek istiyorum görüşmemizde görümcemle nasıl konuşayım kızlar bana akıl verir misiniz??
Son düzenleme: