Görümcemle sezeryan doğumlarımız:((((

Sezeryanla ayaga kalkarmisin kalkmazmisin bilmiyorum ama kalksan bile kendine gelmen zaman aliyor. Ben nor.al dogum yaptim. 2 bebegimide tek basima buyuttum 1 gece bile kimse kalmadi yanimda.(yurt disindayim annem turkiyede kayinvalidem yanimda saolsun teklif bile etmedi) Esimi bile uyandirmadim. Zor gunler tek basina desteksiz atlatmak cok zor. Ama imkansiz degil. Insallah bebegin yorucu bur bebek olmazda rahatca buyutursun..

Sezeryanla ayaga kalkarmisin kalkmazmisin bilmiyorum ama kalksan bile kendine gelmen zaman aliyor. Ben nor.al dogum yaptim. 2 bebegimide tek basima buyuttum 1 gece bile kimse kalmadi yanimda.(yurt disindayim annem turkiyede kayinvalidem yanimda saolsun teklif bile etmedi) Esimi bile uyandirmadim. Zor gunler tek basina desteksiz atlatmak cok zor. Ama imkansiz degil. Insallah bebegin yorucu bur bebek olmazda rahatca buyutursun..
Amin canım inşallah ben de hep onun için dua ediyorum

Evet ya herşeyde böyle kendisi hiç yüz göz olmadım şimdiye kadar ama bu olayda da böyle yapacağını tahmin etmezdim açıkçası çünki 3 tane ablası var kayınvalidesi var altlı üstlü oturuyor birde 3. Çocuğu tecrübeli yani inşallah arkadaşım kalkarım Allah yardım eder ama gece tek başına olmak korkutuyor beni ağlarsa duymazsam ya bir şey olursa diye korkuyorum
Canım bende sexeryan oldum 8 gün sana yeterkorkma ALLAH sana yeter yaptığı fesat lık kendine kalsın

Back
X