- 15 Aralık 2015
- 849
- 604
- 23
- Konu Sahibi LiveYourLife35
Böyle olacağını bilsem giderdim gerçekten ama artık çok geç malesef tavsiyeleriniz için teşekkür ederim elimden geleni yapıcamAllah sagkikla kucagina almayi nasip etsin bebegini öncelikle. ...
Herkesin yapisi farklidir kimi normal dogum yaparken kiyamwti koparir kiminin giki cikmaz. Kimi sezaryen olur 1 haftada ayaga kalkar kimi 40 gun yatar... kimi dogumdan sonra tek basina bebegine bakar her seyine yeter yetistirir... kimi cocugu iki yasina gelene kadar annesiyle ya da bi baskasiyka bakar ....
Ben normal dogum yaptim dogum icinde kendi ailemin yanina gittim nenim de esim hic hosnut olmadi ama kendimi düşünmek zorundaydım iyikide gitmisim çünkü kv gil bana bakmazmis dönünce anladim... her neyse ben dogumumu yapar yapmaz bebegimin her seyiyle ilgilenebildim cok şükür. .. nasil emziricem sesini nasil duyucam üstünü nasil giydiririm nasil banyo yaptiririm doydugunu nasil anlarim bunlar bütün anne adaylarinin dert ettigi seyler ama dogumdan sonra mucizevi bi şekilde hepsini yalabiliyorsun merak etme... ben 10 gunlukken bebegim evime döndüm. Tamam bebegimin her seyiyle ben ilgilendim ama benimle ve evimle kimse ilgilenemedi oerisan oldum keske 40 im çıkmadan donmeseydim dedim. Annem gelemezdi yanıma cok zorlandim.
Sen eger gidebileceksen git kendi ailenin yanina yap dogumunu canin ne zmn dinmek isterse dön ya da o gorumcen gibi biraz şirret ol dedigini yaptir.
Bu senin ilk bebegin geceleri esjn yaninda olmayacak kendini yipratma bosyere bebeginin ufacik gazi olsa telaslanacaksin kendini yoracaksin... etrafindakilerden yardim istemeye cekinme... insaniz illaki birbirimize muhtac olucaz minnet duyman gerekiyorsa da duy. Burda onemli olan sensin... saglikli huzurlu dinlenmiş anne = saglikli huzurlu rahat bebek.
Sen kendini yormadan her buldugun firsati dinlenerek geçirmeye bak lohusaligin bitene kadar. Rabbim uykuyu ve beslenmeyi seven saglikli bebek nasip etsin... hic bi seyi takma kafana.