odasini temizlemeyin ve yemek yapmayin bence
Aynı evde sırf eşiniz için böyle bir insanla yaşamak senelerce ve evliliğininizin tadını çıkaramamanız zor tabi. Karşıdaki hiçbirşeye dikkat etmiyorsa eğer, bence çekmek zorunda değilsiniz. Aile bağlarımız bozulmasın derken, kendi kurduğunuz yuvadan vazgeçmeye kalkmışsınız nerydeyse. O yuvayı kim düşünüyor. Mutlaka konuşun eşinizle, yeri geldiğinde madem çalışıyor ,sabahın köründe kalkmasını bilecek o zaman, herkes bu kadar rahat hayat yaşamıyor. Aslında bunu görümcenizin düşünmesi lazım ama ,nerde.
ya canım galiba sen kimse kırılmasın kimse üzülmesin tarzı bi insansın ama az dişini göstermezsen insanlar seni kırmaya devam edecek, şakayla karşık lafı sokmak gerekiyor bazen:hulya:
benim değil eşimin göndermesi gerekiyo tekrar konuşucam ama bişey yapıcağını sanmıyorum.Öyleyse ben gidicem bakalım ozaman ne yapıcaklar.Benim için gitmek kolay ama geri dönüşü olmaz iyice tartmalı giderken.Dönüp tükürdüğümü yalayamam
Bide herkese buna kaynanamda dahil ewde işlerin onun tarafından yapıldığı falan anlatılıyo.birkez şahit oldu.Bu daha çok sinirimi bozdu.2 hafata önce bir ameliyat geçirdim ve o halimle bile ne o ne eşim ikiside yardımcı olmadı.Ogünler için hakkımı ikisinede helal etmicem
sen neden gidiyosun canım, orası senin evin, kimse dağdan gelip bağdakini kovamaz, madem evlencekmiş tutsunlar bi ev, görümcen gelin gideceği evde kalsın bu kadar zor mu, zaten yakında evlencekse eşyaları vardır, yoksada alsınlar beyaz eşyalarını girsin otursun kendi evine:hulya:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?