Görümcemle yaşamak zorundayım,çıldıracağım :((

canım laale kaydirigubbakcemile5 (bendeki sana olan sempatiyi bilmiyomuydun yoksa aklinialirimsmile)
kesinlikle annesinin hatası.Arada konusu geçiyorda napsın çocuk sabah erkenmi kalksın demiyomu Çok üzgünüm çoookdiyorum ya ailece benciller sadece varsa yoksa onlar.Yakında düğünü olucak kaynanam ağlar arada nasıl alışıcam yokluğuna diye bende korkmana gerek yok sen alışıksın zaten diyorum.Tık yok ohaoldumsmile

bence annesi babası, abisinin evi tabii ki de onda kalacak şeklinde düşünüyodur,:bbo:
öyle olmasa zaten bunlar olmazdı:hulya:

Evet işte o yüzden kızıyorum ya onlara...
"Abinin evi" En sinir olduğum sözlerden biri..akannehir
Abi tek başına yaşıyor hatta rahip kendisi..
Allahım ya!!!

evine gitmen yanlış olur canım eşinide soğutursun kendinden sonuçta eşinle bi problemin yok asla evine gitmeyi düşünme gitmek yerine çözümsüz bırakmak yerine en önemliside arkandan neler döndünü merak edeceğine eşinle kal ve al karşına konuş yani gitmek çözüm dill...

heh işte budur canım ne söylersen ne yaparsan yap anlamıyolar anlıyolarda işlerine gelmiyo böylelerinin.Batmazmı herşeyi hemde herşeyisempatiksalakcinni

İnana canım tek çare bu kaldı.Eşimle sorunumuz yok değil var işte bundan büyük sorun mu olur.Beni ailesine ezdirmesi başlı başına bi sorundur yanılıyo muyum ?

Duygularımızın karşılıklı olması ne güzel!!!Şeniz
Ayyy canım yaaa ufacık çocuk uykusu bölünüyor tabiii..
Eeeee odasını toplayamaz da birileri yardımcı olacak tabii.guclubacismile
Ağlasın ağlasın annesi,herkes ektiğini biçiyor..
Umarım düğüne az kalmıştır yav..
Nasıl sinir oldum anlatamam..
Evlendiğimde bekar odamı bu evdeki boş odaya yerleştirdik de,kayınvalidemin gözleri parlamıştı.. "Ooooo kardeşiniz(görümcem=yaşıtım kardeşim oldu) gelir yatar dolap var ayna bile vaaaaaar" dedi..:dance:
"Aynı il sınırları içinde yatılı misafir kabul edemiyoruz maalesef!" demiştim..:sm_confused:
Şimdi gözümün önüne geldi...

önce bunu yapın kaydirigubbakcemile
sonra odaya götürünalsanaalsanasmile
yetmedimi :mymeka:
anlamamaya devam ederse de :gitme:

ben bunu yaptımalsanaalsanasmile
oda bunuzemuszemus
yetmemiş bilmiyorumkismile
artık bu kaldı :gitme:

İnana canım tek çare bu kaldı.Eşimle sorunumuz yok değil var işte bundan büyük sorun mu olur.Beni ailesine ezdirmesi başlı başına bi sorundur yanılıyo muyum ?

anladım canım ben çok geçmişi okumadım o yüzden öle düşündüm sonuna kadar haklısın o zaman ezdirmemeli seni evet gitte biraz hepsinin burnu sürtülsün...

Evet işte o yüzden kızıyorum ya onlara...
"Abinin evi" En sinir olduğum sözlerden biri..akannehir
Abi tek başına yaşıyor hatta rahip kendisi..
Allahım ya!!!

malesef ki öyle, insan kendini bilmedikten sonra ailede ne dese yine de boş gerçi
koskoca çalışan eden kız, insan biraz düşünür, biraz empati yapar ya

ne hoş söylemişsin kaydirigubbakcemile3
sen benim yapamadığımı en başında yapmışsın.Daha baştan diş göstermeliymiş mafoldumben
İnan böyle konuştukça ve yaptıklarını burda anlatırken tekrar tekrar sinirleniyorum

Nasıl dayandınız o kadar yıl ? Hiç mi eşinize belli etmediniz ya da görümcenizle aynı evde yaşamanın sizin hayatınızı zindan ettiğini,mutsuz olduğunuzu demediniz ?
Görümceniz eve yerleşmeden önce sizin fikriniz alınmadı mı ?
Çok ayıp yaptıkları.ınsan bir kere evinde rahat edemez yabancı varken.Eşinize göre hava hoş,kardeşi tabi ki.Evli olmanız eşinizin ailesiyle koloni halinde yaşamanızı dayatamaz.
Surat asın,iş yapmayın,yemek yapmayın...Artık çekin isyan bayrağını.Kendinizi düşünün,sesinizi çıkarmayarak çok mu mutlu oluyorsunuz?
Nefret ediyorum böyle asalak,yapışkan insanlardan.:1closedeyes:

Canım ailesiyle kötü olmazsınız ki zaten güzelce konuşunca eşiniz.

Aman kötü olmayalım şu olmasın bu olmasın derken sizin en güzel zamanlarınız kaybolup gidiyor uykusunu bozmak istemeyen bir bencil yüzünden.

Eşinizin ailesinde zaten en büyük yanlış,kızlarının aklını başına toplamaları gerekir.

Nişanlısını alıp pat diye gelmek de neyin nesi

Eşiniz kulağını çeksin hafiften yaptıklarının yanlış olduğunu göstersin bence abiliğini koysun ortaya azcık

Zeynep neden sogutsunki ayrilmak icin gitmiyor ki
tepkilendigi icin gider giderse anlasinlar diye
sonucta hastalandi yardimci olan bile olmamis esi sogur diyorsunuzda bu kadincagiz ne yapsin o sogumazmi hakkimi helal etmiyorum o gunler icin diyecek raddeye gelmis
her turlu tepkiyi gostermis
ayy ters tepmesinde

malesef ki öyle, insan kendini bilmedikten sonra ailede ne dese yine de boş gerçi
koskoca çalışan eden kız, insan biraz düşünür, biraz empati yapar ya

Empati mi,ondamı kafamçokkarıştı
arkadaşlar burda normal bi insandan bahsetmiyorum,
o sadece insan taklidi yapıyo -tatlicadiarzu-
kızmayın sakın böyle dedim diye deşarz olmaya ihtiyacım var

teperse tepsin canım
oksa ben tepeliysemalsanaalsanasmile
ya da tepelencem kaydirigubbakcemile

malesef bazı insanlar iyilikden anlamaz...sen ne kadar iyi niyetli olursan o kadar üzülen olursun..
ben bunu bilir bunu söylerim..hak edene tamam ...ama kullanmya çalışan haksızlık yapanlara
karşı herzaman mesafe şart...
sende huzurum kaçmasın ,kimse bişey demesin diye iyi dayanmışsın bunca zaman...
sabırlıymışsın ...ama iş odayı ağlayarak temizleme boyutuna kadar geldiyse kızı al konuş
hatta eşinde yanında olsun...eğriyi doğruyu bilsin...kendine çeki düzen versin.

Hemde ne pat diye kaydirigubbakcemile3
bikeresinde basılsıydık söylemesi ayıp:kedi:
biz kapıyı açmaya yetişemeyince anahtarla açmaya çalşımıştı.
hemde nişanlısı yanındaykenohaoldumsmile

Sizin ev yol geçen hanı olmuş desene canım

Bu ne düşüncesizliktir yahu insan bir alo der gelmeden önce

Ama nerde o zihniyet ...

Keşke siz de içerden kitleseydiniz evin kapısını açamazlardı hihoyyyt ama bu sefer de çilingir çağırırdı o :umursamaz:

kaydirigubbakcemile3

Valla mecburiyetler karşısında her şeye amenna daaaaaa, hanımefendi sırf erken kalkmamak için sizde kalıyorsa, erken kalkmak hazretlerine zor geliyorsa işten çıksın. Öyle yan gelip yatıp yıllarca size yük olması çok saçma.
Sırf kendi keyfi için kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok. İşte böyle durumlarda yumruğunuzu masaya vuracaksınız. Siz kimsenin hizmetçisi değilsiniz. Eşinize söyleyin ya işten çıksın yada kendi evinden gitsin işine. Nişanlısınıda kendi evine getirsin.
Eğer eşiniz kabul etmezse bence diretin. Canınıza yazık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…