Ah Nargilecim ya..(bu arada sana ayrı bir sempatim var söylemeden geçmiyimopuyorumnanaktan)
Ben en çok büyüklere kızıyorum bu durumda..
Anne baba olarak kızlarının kulağını çekmeleri gerek..lmaz:
Görümcen rahatı bulmuş gider mi hiç?
Ama annesi ayıbı,yanlışı göstermemiş ki?
Allahım yardımcın olsun canım inşallah..
Hemencik evlensin dilerim..:teselli:
bence annesi babası, abisinin evi tabii ki de onda kalacak şeklinde düşünüyodur,:bbo:
öyle olmasa zaten bunlar olmazdı:hulya:
valla bir kac gunlugune ailenize gidin tepkinizide verin
belki bir seyler degisir
yoruldugunuzu kaldiramadiginizi genc bir kizin hizmetcisi olmadiginizi soyleyin
bildiklerini yapiyorlarsa sizde caniniza bakin yazik sizede
bu arada hamilemisiniz cocugunuz varmi gorumce kac yasinda (sadece meraktan)
Benciller demişsiniz,eyvah eyvah...
Anlattıklarınızdan aklıma öğrenciliğim geldi..Fıkra gibi olaydı,yani kıssadan hisse...
İlk yıl orada çevrem olmadığından tanımadığım insanlarla ev tutmuştum.
3 kişiydik.İçimizden biri aynı görümceniz gibi,sanki birşeyi eline alsa eline yapışcak.
Hiçbir iş yapmaz,saçları küveti tıkar almaz,salona fırlattığı bir kazak günlerce orda durur...O biçim yani!
Tabi temizlik ne gezer,aylarca bir iki defa göstermelik yaptı ondan sonra hep ikimiz yaptık...
Neyse,gelgelelim günün birinde öbür ev arkadaşımda isyan bayrağını çekti... Öbürü iş yapmıyor diye bu da iş yapmadı,mantık bu yani :))
Ben tek başıma elimde süpürge toz bezi,kakılmış modundayım :sinifsinif:
En sonunda kendimce ders vermek amaçlı,bende yapmayım bir süre bakalım ikisinden biri yapcakmı diye bir hafta falan durdum öyle...
Bulaşıklar dağ gibi birikti, evin içinde kaybolsam beni bile bulamazdınız o derece dağınık...Her yer toz,ocak batık.. Baktım bunlar hiç rahatsız değil,iş yapmayada niyetleri yok, en sonunda yine o evi temizlemek bana düştü kaydirigubbakcemile3
Yani,bencil insanlara ne derseniz diyin,bulmuşlarsa sizin gibi yapan birini sonuna kadar kullanır.
Görümcenizde o hesap...Düşüncesiz,sorumsuz...Ve ne kadar sinir bozucu olduğunu anlayabiliyorum. Ayol her yaptığı batıyordur size mirmirmirmir
evine gitmen yanlış olur canım eşinide soğutursun kendinden sonuçta eşinle bi problemin yok asla evine gitmeyi düşünme gitmek yerine çözümsüz bırakmak yerine en önemliside arkandan neler döndünü merak edeceğine eşinle kal ve al karşına konuş yani gitmek çözüm dill...
canım laale kaydirigubbakcemile5 (bendeki sana olan sempatiyi bilmiyomuydun yoksa aklinialirimsmile)
kesinlikle annesinin hatası.Arada konusu geçiyorda napsın çocuk sabah erkenmi kalksın demiyomu Çok üzgünüm çoookdiyorum ya ailece benciller sadece varsa yoksa onlar.Yakında düğünü olucak kaynanam ağlar arada nasıl alışıcam yokluğuna diye bende korkmana gerek yok sen alışıksın zaten diyorum.Tık yok ohaoldumsmile
önce bunu yapın kaydirigubbakcemile
sonra odaya götürünalsanaalsanasmile
yetmedimi :mymeka:
anlamamaya devam ederse de :gitme:
İnana canım tek çare bu kaldı.Eşimle sorunumuz yok değil var işte bundan büyük sorun mu olur.Beni ailesine ezdirmesi başlı başına bi sorundur yanılıyo muyum ?
Evet işte o yüzden kızıyorum ya onlara...
"Abinin evi" En sinir olduğum sözlerden biri..akannehir
Abi tek başına yaşıyor hatta rahip kendisi..
Allahım ya!!!
Duygularımızın karşılıklı olması ne güzel!!!Şeniz
Ayyy canım yaaa ufacık çocuk uykusu bölünüyor tabiii..
Eeeee odasını toplayamaz da birileri yardımcı olacak tabii.guclubacismile
Ağlasın ağlasın annesi,herkes ektiğini biçiyor..
Umarım düğüne az kalmıştır yav..
Nasıl sinir oldum anlatamam..
Evlendiğimde bekar odamı bu evdeki boş odaya yerleştirdik de,kayınvalidemin gözleri parlamıştı.. "Ooooo kardeşiniz(görümcem=yaşıtım kardeşim oldu) gelir yatar dolap var ayna bile vaaaaaar" dedi..:dance:
"Aynı il sınırları içinde yatılı misafir kabul edemiyoruz maalesef!" demiştim..:sm_confused:
Şimdi gözümün önüne geldi...
malesef ki öyle, insan kendini bilmedikten sonra ailede ne dese yine de boş gerçi
koskoca çalışan eden kız, insan biraz düşünür, biraz empati yapar ya
Zeynep neden sogutsunki ayrilmak icin gitmiyor ki
tepkilendigi icin gider giderse anlasinlar diye
sonucta hastalandi yardimci olan bile olmamis esi sogur diyorsunuzda bu kadincagiz ne yapsin o sogumazmi hakkimi helal etmiyorum o gunler icin diyecek raddeye gelmis
her turlu tepkiyi gostermis
ayy ters tepmesinde
Canım ailesiyle kötü olmazsınız ki zaten güzelce konuşunca eşiniz.
Aman kötü olmayalım şu olmasın bu olmasın derken sizin en güzel zamanlarınız kaybolup gidiyor uykusunu bozmak istemeyen bir bencil yüzünden.
Eşinizin ailesinde zaten en büyük yanlış,kızlarının aklını başına toplamaları gerekir.
Nişanlısını alıp pat diye gelmek de neyin nesi
Eşiniz kulağını çeksin hafiften yaptıklarının yanlış olduğunu göstersin bence abiliğini koysun ortaya azcık
Hemde ne pat diye kaydirigubbakcemile3
bikeresinde basılsıydık söylemesi ayıp:kedi:
biz kapıyı açmaya yetişemeyince anahtarla açmaya çalşımıştı.
hemde nişanlısı yanındaykenohaoldumsmile
Hemde ne pat diye kaydirigubbakcemile3
bikeresinde basılsıydık söylemesi ayıp:kedi:
biz kapıyı açmaya yetişemeyince anahtarla açmaya çalşımıştı.
hemde nişanlısı yanındaykenohaoldumsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?