• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle yaşamak zorundayım,çıldıracağım :((

Zaten yakında evlenecekmiş bence katlan. Zaten katlanmışsın şimdiye kdr.
Evlendiğinde sende sürekli onun evine git yan gel yat bakalım ne olacak.

4 sene az mi ya?ailesi demiyor mu hic is yap,yengene yuk olma diye?sizin eviniz ama otel degil ya..insan biraz cekinir,olmadi ev tutar ama nasilsa eve gelince herseyi hazir neden kendini uzssun ki.suc kesinlikle esinde ailesine sirin gorunmek icin kendi evliligini feda ediyor..abisi ses cikarmiyor,bu yuzden de sizi takmiyor..

ben dayanamazdım heralde.. maşallah size olmaz ki bu kadar sabır.

madem o da sende çalışıyorsun. iş bölümü yapılacak. o eve geldiği an kurallar konulmalıydı!

şimdi evlenicek gidicek diyorsun ama gider ayak söyle artık sende bir ev kuracaksın kendi odandan başla temizliğe alış artık. çünkü bende yoruldum diyebilirsin. ben olsam gerçekten söylerdim.

acaba deliye mi vursan... hani böyle açsan müziğin sesini... dansetsen filan ortalıkta bağır çağır...
eşin de hatun delirdi dese ; görümce uykusunu alamasa filan...

off tam sınırların zorlanıyor şu anda acaba görmezden mi gelsen... soru sorduğunda cevap vermesen; yokmuş gibi davransan... sonuçta onlar seni ve düşüncelerini ; yardım çağrılarını yok sayıyorlarmış...

düğüne az kaldıysa gelip gitsin köyden işte...

Ben olsaydım bu durumda isyan bayrağını çekerdim.
Yeter artık ya kendinize çeki düzen verin ya da herkes duracağı yeri bilsin derdim.
Gözüm çok karadır benim,tahammül sınırımı zorladı mı biri kapıyı bile gösteririm,aman o üzülmesin aman bu kırılmasın diye de kendi hayatımdan ve standartlarımdan asla ödün vermem.

Bir arkadaş üniversitede ev arkadaşlarıyla yaşadıklarından bahsetmiş,okuyunca kendi yaşadıklarım aklıma geldi.Benim ev arkadaşım da elini hiç bişeye sürmezdi hatta evde normal tuvalet vardı ve afaedersiniz büyük tuvaletini yaptığında sifonu bile çekmeden çıktığı olurdu.Çıldırırdım...
Kafasına göre gider alışveriş yapar ihtiyaçlarımız dışında kendine keyfe keder yiyecekler,içkiler alır bi de utanmadan fişini gösterir yarı parasını ödememi isterdi.
Evi ben tutmuştum,dayalı döşeli eve yatağıyla,valizinle gelmişti ve başında kesinlikle erkek arkadaşlarının gelmesini istemiyorum diye uyarmıştım,kabul ederek yanıma taşınmıştı.Tabi buna uymadı..1 uyardım 2 uyardım artık benim evde olmadığım zamanlarda getiriyordu sevgililerini..yani bir tane sağlam bi ilişkisi olsa ona da tamam diyeceğim ama 2günde tanıdığı kişileri eve getiriyormuş yokluğumda...
Üstüne benim eşyalarımı izinsiz kullanıyordu,her fırsatta odamı çekmecelerimi karıştırıyordu...
İşaretler bırakıp çıkardım ve her geldiğimde odama girdiğini anlardım.
En son bir de daha yeni tanıştığı bir bayanı eve misafir diye getirmişti,ikisi de giyinip süslenip dışarda alıyorlar soluğu.Eve hiç bir şekilde faydaları olmadığı gibi daha çok zararları oluyordu.Misafir gelen kız benim evimde bana trip yapıyordu..Başlarım böyle işe dedim alt tarafı kiranın yarısını veriyorsun...
Açtım ağzımı yumdum gözümü ve kirayı tek başıma ödemeyi,sıkıntı çekmeyi bile göze alarak aldım karşıma ne var ne yok söyledim ve kapıyı gösterdim.
Kendisiyle bu konuşmaları yaptığımda öğlen arasıydı ve akşam geldiğimde seni bu evde görmek istemiyorum topla neyin var neyin yok defol dedim,anahtarı da aldım elinden.
Kendini savunmak için tabiki bişeyler söylemeye çalıştı,zaman ver falan filan...hiç birini duymadım,yürüdüm gittim...

Aynı günün akşamında evimde huzur içinde uyudum,kurtulmuştum sonunda...

Sizin durumunuz biraz farklı,eşiniz ve aileler söz konusu ama sizinde artık bişeyler yapmanızın zamanı gelmiş,yaşadıklarınızın çekilir bi tarafı kalmamış.
Kesin tavrınızı sert bir dille ortaya koyun.
Hiç bir şey yapamıyorsanız,
O sizi huzursuz edeceğine siz onu huzursuz ederek kaçırtmayı deneyin.
Öyle huzursuz olmalı ki ailesinin yanında gitmek istemiyorsa bile nişanlısına baskı yapıp biran önce düğün tarihini belirlesinler ya da öne çeksinler,kendi evini kurmayı özenmeli, yanınızda kendini fazlalık gibi hissetmeli
Allah yardımcınız olsun
opuyorumnanaktan

eşek kadar kızın derdini pasaklılığını eşimin hatrına da olsa ancak 1 ay çekerim ne demek 4 yıl....eşiniz aynısını sizin için yapar mıydı sanki...yol verin gitsin ya açık açık söyleyin bence..

4 yil mi? :bbo::bbo::bbo:

oyle sacma sey mi olur? kim olursa olsun 4 yil bir evli ciftle yasanir mi? kesinlikle gondermelisiniz. bu ne yahu!

bu durumda eşinin ailesinin düşünceli olması gerekirdi.eşin belki ailesine ayıp olur diye birşey diyemeyebilir.görümceniz böyle birşey düşünse bile anne babası onlarında kendilerine göre bir düzeni var öyle şey olmaz demelilerdi.çok anlayışsızlarmış.

Eşiniz eğer sizi hasta iken ameliyatlı iken bırakmıs,ve size bakmamıssa gercekten doğru bir eş secmemişşiniz demektir.
hayat arkadası demek her an her yerde her kosulda demek..yazık cok yazık..
eşiniz hastalansa siz onun bas ucundan ayrılmazdınız..
size acil şifalar diliyorum umarım evliliğinizi daha iyi gözden geçirebilirsiniz iyileşince....

esınıze soyleyın nısanlısıda olsa erkek sızın evde ne ısı var ne olur olmaz ayrıca konusun esınız tavrını koysun cekılmez ama evlenıcekmıs kendı evı olur hemen evlensın bende tıtızım o yuzden anlarım odamı kac kez duzeltır temızlerım

çok uzuldum sana amelıyatlı halınle neden temızledın??
madem görumcen temızlemıyor eşınle konuş oda olmadı gorumcenle konuş .
olmazsa yardımcı tut kendıne. ınan sana madalya takmayacak kımse .kendıne bak canım ya.ne zaman evlenıyor hayırlısıyla???

ooo allah kolaylık versin çok zor bi durum ben dayanamam benimkilerde gelir 3 görümcem var yemin ediyorum kızlar size don çekmeceme kadar karıştırırler yerler içerler giderler ben arada gelip böle davranmalarına dayanamıyorum ve arada mesafe bırakıyorum sık sık gelmesinler diye ya banyonun duşa kabinini açmış görümcem içine bakıyo dedim ne arıyosun aradıgın bi şey varsa ev sahibine sor dimi yani öle sinirlenmişimki kendimden korktum valla sonra bi baktım öbürüde namz kılıyo aaa bi baktım benim etegim ayagında dolabımdada öle ulaşılacak bi yerdede degildi baya karıştırmış yani olan eşime oluyo kızlar onlar gelip gittimi okuyorum adamın canına valla açıyorum azımı olan zavalıma oluyo

5 senelik ewliyim ve bu 5 senenin 4 senesini görümcemle geçirmek zorunda kaldım.Önceleri arada giderdi evine nefes alırım.Ama artık sadece haftanın 1 günü gidiyor ve boğuluyorum.Ewliliğimi bitirmeyi bile düşündüm ama eşimi seviyorum.Akşamları eşimle konuşamaz oldum sadece gözlerine bakıyrum oda anlıyo sıkılıyorum ama yapıcak bişeyi yok.Kaynanamlar köyde oturuyo görümcem çalıştığı için bizde kalıyo aslında ordanda ulaşım imkanı var ama erken kalkmamak için bizim ewliliğimizi yoruyo.Bunalıyorum hareketleri yaptıkları herşey batı.Bende çalışıyorum ama o gelince hiçbirşeye elini sürmez misafir gibi odasını temizlemez bende titiz bi insanım dün yeminler etmeme rağman odasını temizledim ama ağlaya ağlaya . sadece pis ve dağınık oluşu değil eşyalarımı sormadan kullanması,ewimizde olan biteni heryerde anlatması şimdi nişanlı ve uygunsuz bi saatte nişanlısını alıp çat diye gelmesi.Ne yapmam gerek çare bulamıyorum ama böyle giderse ewliliğim biticek:gitme:

canım allah sana sabır versin gerçekten,çok kötü bi durum allah vermesin ya bende çok titizim yani senin şuan neler hissettiğini anlayabiliorum çünkü titiz biri yaptığının bozulmasını istemez çok haklısınohaoldumsmile

görümceniz ne zaman ewleniyor keşke bu gitme meselesini en başta yapsaydınız 4 sene katlanmışsınız biraz dahadayanın diyeceğim ama sabır kalmamış sizde o kadar sene bakmışsınız mafoldumben

Hepinize teşşekküredrim ama tek tek cevap yazacak vaktim yok şuan.Ama akşam konuştum sonuç yok bugün itibariyle annemdeyim.Akşam okadar konuştuk eşim git diyemedi kardeşine sadece ağladı.Beni tercih etmediyse bitmiştir zaten...Şimdi çıkmam gerek daha sonra tüm msjlara cevap yazıcam...İyi varsınız bee opuyorumnanaktan

Back
X