• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümcemle yaşamak zorundayım,çıldıracağım :((

Hepinize teşşekküredrim ama tek tek cevap yazacak vaktim yok şuan.Ama akşam konuştum sonuç yok bugün itibariyle annemdeyim.Akşam okadar konuştuk eşim git diyemedi kardeşine sadece ağladı.Beni tercih etmediyse bitmiştir zaten...Şimdi çıkmam gerek daha sonra tüm msjlara cevap yazıcam...İyi varsınız bee opuyorumnanaktan

aaaa naptın canım, üzüldüm şimdi, pire için yorgan yakılır mı, burda pire görümcen oluyor
bence sakın bunun içi eşinden ayrılayım deme ya, ama biraz göz dağı sadece diyosan o başka
:hulya:

Hepinize teşşekküredrim ama tek tek cevap yazacak vaktim yok şuan.Ama akşam konuştum sonuç yok bugün itibariyle annemdeyim.Akşam okadar konuştuk eşim git diyemedi kardeşine sadece ağladı.Beni tercih etmediyse bitmiştir zaten...Şimdi çıkmam gerek daha sonra tüm msjlara cevap yazıcam...İyi varsınız bee opuyorumnanaktan

Hepimiz yeni evliyken yapılan haksızlıklara sesimizi çıkaramayıp, faturayı eşimize ödettik. Ama yaşadığım müddetçe öğrendim ki...Herkesin hatasını ancak kendisiyle halledeceksin. Olan zavallı eşlerimizle güzelim evliliklerimize oluyor sonra...Sende eşini üzeceğine görümcen olacak insanlıktan nasibini almamış kişiyle konuş arkadaşım. O evde yaşıyorsa en azından insanlık namına yengesi hastayken bir işin ucundan tutuversin. İnan sustukça kimse anlamıyor, bu herkesin kanayan yarası.

esiniz ailesine soylese bugune kadar soylerdi..tamam hadi o kardesi diye bisey diyemiyo ailesine ama en azindan kiz kardesine diyemez mi yengene yardim et.birlikte yapin herseyi yada biz birlikte disari cikmak istiyoruz diye..o sustukca ailesinin de isine gelmis..gitmenizin cozum olacagini pek sanmiyorum.gercekten zor bir durumm..4 sene az degil..cok sabretmissiniz.insallah cozulur hersey..

5 senelik ewliyim ve bu 5 senenin 4 senesini görümcemle geçirmek zorunda kaldım.Önceleri arada giderdi evine nefes alırım.Ama artık sadece haftanın 1 günü gidiyor ve boğuluyorum.Ewliliğimi bitirmeyi bile düşündüm ama eşimi seviyorum.Akşamları eşimle konuşamaz oldum sadece gözlerine bakıyrum oda anlıyo sıkılıyorum ama yapıcak bişeyi yok.Kaynanamlar köyde oturuyo görümcem çalıştığı için bizde kalıyo aslında ordanda ulaşım imkanı var ama erken kalkmamak için bizim ewliliğimizi yoruyo.Bunalıyorum hareketleri yaptıkları herşey batı.Bende çalışıyorum ama o gelince hiçbirşeye elini sürmez misafir gibi odasını temizlemez bende titiz bi insanım dün yeminler etmeme rağman odasını temizledim ama ağlaya ağlaya . sadece pis ve dağınık oluşu değil eşyalarımı sormadan kullanması,ewimizde olan biteni heryerde anlatması şimdi nişanlı ve uygunsuz bi saatte nişanlısını alıp çat diye gelmesi.Ne yapmam gerek çare bulamıyorum ama böyle giderse ewliliğim biticek:gitme:

ahh canım benim ne kadar zor bir durumun var seni çok iyi anlıyorum 4 senedir sende olan birisin öff be ne kadar zor eşinle ne özelin kalır ne de huzurun...Senin kendi düzenin var eşyalarını senden habersiz kullanıyorsa uyar onu benden izinsiz kullanma diye...Odasını da temizlem batsın pislikten bu ne ya...Ayy evde olan herşeyi de anlatıyor demek ne boş boğazlıymış öyle...Nişanlısını da sana sormadan getirmesin yaa senin evin sanki dingonun ahırı ayyy çok sinirlendim var yaaa:kızgın::kızgın:İnşaallah bir an önce evlenir de sen de kurtulursun canım...Dualarım seninle:Saruboceq:

görümce görünsünde durunsun ben pek sevmem görümcelerimi severim ama çok değil :)

valla tamam gitmişşin aslında çokta iyi yapmışşın ama inşallah ayrılmazsınız bi gözdağı olarak kalır...

Arkadaşım nerdesin, niye uğramıyorsun konuya fisfisfis
ınşallah iyi ol, güzel haberlerini alalım benneyaptımki

yanlış yapıyorsun canım
kız zaten evleniyormuş bu kadar zaman durmuşsun şu son günlerdemi bırakıp gidiyorsun
bunun için yuvanı yıkma canım yazık olur:1no2:

arada bir gelir kalır ama isyerine ulasım koydende oluyorsa ne geregi var hergun sizle kalıyor ya

niye gittinki canım yaa,umarım ayrılık için gitmedin,,eşini ve görümceni al karşına konuş,,bende çalışıyorum evim temiz olmalı,evi temiz tut,,gece nişanlını getirme,burası bir ev ve kurallarımız var sende misafirsin de,,böyle yapacaksan ben rahatsız oluyorum ,,kalamazsın benim evimde de,,niye güzelim evini terk ettin,,ev onlaramı kalsın,sanki umurlarında mı olur sanıyorsun senin gitmen,,bende buna benzer bir konu açmıştım canım,benimde kaynım geliyordu evime,karısını aldattı karısı kovdu onu evden ve benden habersiz kadını evime getirip rakı filan içmişti,,bende eşimle kavgalarım sonunda gelmemsini sağlamıştım kaynımın,,niye huzurum bozuluyor yaa,
kabul etme canım, evinede geri dön ve kurallarını koy,orası senin evin:)))

zaten 2 -3 günü geçen yatılı misafirden hiç hoşlanmıyorum,,,hatta 1 günden fazlası beni çok kızdırıyor,kendi ailem olsa bile,,evim tamamen benim özgürlük alanım,,kimse kimsenin özelini bozmamalı

5 Yıllık evliliğin var saçma bir insan için bitirme derim ben.

Gene sen bilirsin ama eşinde de çok hata var bu hususta ne demek git diyemedi ya olur mu öyle şey.Senin rahatını kaçırdığını bile bile nasıl diyemedi hayret ötesi !

Burnunu sürttür azcık bakalım :delphin: anlasın hatasını...

Bence bu gidişin sebebi görümce teröründen çok eşin kayıtsızlığı. Karısına değer veren bir erkek onun yıllarca buna katlanmasına göz yummaz, bir orta yol bulurdu diye düşünüyorum, adamın yaptığı bencillikle görmezden gelmek.

Tatlıya bağlansın tabi ki isterim ama açıkçası benim tavrım da bu şekilde olurdu bu durumda.

arkadas esinin akli basina gelsin diye kisa bir sureligine ailesine gitti sanirim... eyer oyleyse iyi yapmis
sozunun gecmesi gerek evet orasi gorumcesinin abisin evi kimisine gore ama bence degil
orasi abisinin ailesinin evi sonucta
kadin bunalmis amaliyatlar gecirmis ve saygisizca evi kirlenmis erkege hava hos ama bir kadin icin cok zor
keske konusarak anlasilsaydi ama anlasilmadigi zaman kisa bir ayrilik iyi gelir

Görümce görümce görmiyim ömrümcee..
Asla evliliğini bitirmee..

Görümce için biter mi zaten evlilik :delphin:

Değer mi yani yarın öbür gün evlenip gidecekmiş ...Ama bu güne kadar ekmek elden su gölden yaşayıp gitmiş kızcağız :delphin:

Eşinin aklı başına gelir umarım bu kısa ayrılıkdan sonra..

5 Yıllık evliliğin var saçma bir insan için bitirme derim ben.

Gene sen bilirsin ama eşinde de çok hata var bu hususta ne demek git diyemedi ya olur mu öyle şey.Senin rahatını kaçırdığını bile bile nasıl diyemedi hayret ötesi !

Burnunu sürttür azcık bakalım :delphin: anlasın hatasını...

ya canım yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bir insanın kardeşine benim evimden git artık demesi o kadar kolaymı
siz olsanız kardeşinize bu kadar kolay bunu söyleyebilirmiydiniz
birazda kendimizi diğerinin yerine koymakta fayda var.bu gibi durumlarda erkekler arada kalıyo.asıl burda görümcenin ve anne babanın daha ince düşünmesi gerekir ama nerdeeeeguclubacismile

ya canım yanlış anlaşılmak istemiyorum ama bir insanın kardeşine benim evimden git artık demesi o kadar kolaymı
siz olsanız kardeşinize bu kadar kolay bunu söyleyebilirmiydiniz
birazda kendimizi diğerinin yerine koymakta fayda var.bu gibi durumlarda erkekler arada kalıyo.asıl burda görümcenin ve anne babanın daha ince düşünmesi gerekir ama nerdeeeeguclubacismile

Ya canım pat diye de defol git demicek heralde her işin yolu yordamı var.Kızcağız istemiyo napsın zorlamı...

Eşine burda büyük görev düşüyor tabiki bir yandan eşi bir yandan kardeşi,iki ara bir dere.

Eşi yeni evli sayılır yeni evli olmasa bile o kızın orda ne işi var Allah aşkına hadi misafir olarak geldi kaldı bir gün gitti durum öyle değil ki.Kendine yer yapmış resmen.

Eşinin güzellikle durumu ailesine izah etmesi gerekir ailesinin de gidip kızı alması ...

Back
X