Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar hepinize merhaba 🙋benim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası
Sizde o evin bir parçasısınız annesi yapmasın siz yapın kalkın dönün ne güzel işte çıksın gezsin kalıp laf soksa daha kötü bence.

Arkadaşlarımın gelmemesi benim sorunummu ben gittiğimde hepsi bekardı evlendi çoluk çocuk yaptı bi gitme mecburiyeti kalmadı ayrıca farklı şehirde yptm diğer türlü komşu istemeyen benim etrafımda kalabalık istemiyorum kendim istemiyorum anlatabildim mi git oku iiyi okuyamamışsın belli
Kimse bunu sevmiyor kıyamam insanlara böyle davranirsan kim sevsin seni önce edep sonra saygı çingeneler gibisin aynı.d

Aşkom ya bir baksana kim etmiş hakaret
birincisi ben sizin aşkınız değilim
ikincisi insan evine gelen biri oldu mu yoldan gelmiş ya önüne bir çay bir yemek koyar bunun büyüğü küçüğü de olmaz.
üçüncüsü gelin hizmetçi değildir sırf oğluyla evlendi diye hemde oraya gelmesi saygıdandır saygılı olan saygı bulur
bu karşıdakini insan yerine koymamak

birincisi ben sizin aşkınız değilim
ikincisi insan evine gelen biri oldu mu yoldan gelmiş ya önüne bir çay bir yemek koyar bunun büyüğü küçüğü de olmaz.
üçüncüsü gelin hizmetçi değildir sırf oğluyla evlendi diye hemde oraya gelmesi saygıdandır saygılı olan saygı bulur
bu karşıdakini insan yerine koymamak
Arım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimm boş konuşmaaaa

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X