- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
Yaa defol git yeter bok gibi yapışmaaRahat var ellin senin ağzının bozukluğu senin nerden geldiğini belli ediyor kişi kendinden bilir hem işi :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa defol git yeter bok gibi yapışmaaRahat var ellin senin ağzının bozukluğu senin nerden geldiğini belli ediyor kişi kendinden bilir hem işi :)
Sizde o evin bir parçasısınız annesi yapmasın siz yapın kalkın dönün ne güzel işte çıksın gezsin kalıp laf soksa daha kötü bence.Arkadaşlar hepinize merhababenim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası
15 yaşında ergen galibaAşkom ya bir baksana kim etmiş hakaret
Kimse bunu sevmiyor kıyamam insanlara böyle davranirsan kim sevsin seni önce edep sonra saygı çingeneler gibisin aynı.dArkadaşlarımın gelmemesi benim sorunummu ben gittiğimde hepsi bekardı evlendi çoluk çocuk yaptı bi gitme mecburiyeti kalmadı ayrıca farklı şehirde yptm diğer türlü komşu istemeyen benim etrafımda kalabalık istemiyorum kendim istemiyorum anlatabildim mi git oku iiyi okuyamamışsın belli
Senin kızın vardır 15 yaşında.d15 yaşında ergen galiba
Konu sahibi çok kibar yaniSen belli ki bilmiyorsun kimseye hakaret edemezsin
Yatılı kalmıyorm geleceğim gün saat belli tatildeyim neden birde ben yapayım evde iki kadın varkenSizde o evin bir parçasısınız annesi yapmasın siz yapın kalkın dönün ne güzel işte çıksın gezsin kalıp laf soksa daha kötü bence.
Ahahhaha terbiyesizzzzzYaa defol git yeter bok gibi yapışmaa
Konu sahibi çok terbiyesiz ve edepsizKonu sahibi çok kibar yani
Hak edene kibarımKonu sahibi çok kibar yani
birincisi ben sizin aşkınız değilimAşkom ya bir baksana kim etmiş hakaret
Siz misafir değilsiniz başkasına değil kendinize yapıyorsunuzYatılı kalmıyorm geleceğim gün saat belli tatildeyim neden birde ben yapayım evde iki kadın varken
Kocası bundan ayrılır çok kalmaz ne kadar edepsiz yahuuuSizde o evin bir parçasısınız annesi yapmasın siz yapın kalkın dönün ne güzel işte çıksın gezsin kalıp laf soksa daha kötü bence.
Bak sen paşama sen kimsin yaHak edene kibarım
Arım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimm boş konuşmaaaabirincisi ben sizin aşkınız değilim
ikincisi insan evine gelen biri oldu mu yoldan gelmiş ya önüne bir çay bir yemek koyar bunun büyüğü küçüğü de olmaz.
üçüncüsü gelin hizmetçi değildir sırf oğluyla evlendi diye hemde oraya gelmesi saygıdandır saygılı olan saygı bulur
bu karşıdakini insan yerine koymamak
Tmm siz öyle yaparsnzSiz misafir değilsiniz başkasına değil kendinize yapıyorsunuz
başını okudum ikisi de birbirini aratmamış yorum yaparken bu kadar ileri gitmeye gerek var mı gelin zorunda gelin yapmalı bu kadar tetiklenmeye gerek yokKonu sahibi çok kibar yani
Sen kimsenBak sen paşama sen kimsin ya![]()
sen dolu konuş ve beni alıntılamaArım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimm boş konuşmaaaa
Evet kalite ortadaArım balım peteğimmm gülüm dalım çiçeğimm boş konuşmaaaa