- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.230
- 73
- Konu Sahibi askolottammm
Haklısınız evet ama ya durumları yok ya bu kültüre sahip değiller ya da konu sahibi ile araları iyi değil
Eş ailesi ile arası nasıldır bilemeyiz eğer konu sahibi yazdıysa da bilmiyorum görmedim henüz tüm yorumları okumadım fakat o eve giden sadece gelin değil kendi oğulları ve abisi de var o evde.
Bizim misafir kültürümüzde ''sen yap- neden hizmet edelim?'' gibi şeyler uygun değildir. Özellikle nadiren gelen bir misafirse asla. Pastaneden gerekirse kek,poğaça ve biskuvi alınır yine misafir boş gönderilmez.
Konu sahibi ve eşi ailesine kalmaya gidiyor olsaydı tabi mutfağa el atsın ama günübirlik gidilen bir yerde ve kmlerce yol çektikten sonra birde neden evde kendi yemeğini kendisi yapsın?
Yeri geliyor samimi olmadığımız insanlar bile misafirliğe geldiğinde boş göndermiyoruz market ürünleri dahi olsa sofra hazırlıyoruz, en kötü kahve ısmarlıyoruz.
Eminim ki birçok insan ayda yılda bir gittiği eş ailesinde hizmet etmek istemez. Güleryüz ile karşılanmaması üzer. Ve daha niceleri. Keşke bazı üyeler, empati kurarak objektif bir yorum sergileselerdi.