- 29 Mayıs 2024
- 2.145
- 5.230
- 73
- Konu Sahibi askolottammm
-
Pek bana neyse durumu yok siz beni baştan sevemediniz galiba yıldızlarımiz mi uyuşmadi nasıl oldu bilemiyorum ama neyse iyi geceler dilerim sizeVuhuuu burdan ben tatmin oldum bananeyse
Iyi geceler.Pek bana neyse durumu yok siz beni baştan sevemediniz galiba yıldızlarımiz mi uyuşmadi nasıl oldu bilemiyorum ama neyse iyi geceler dilerim size
Hayırlı geceler dilerimHadi ben de yatayım kavga etmeyin aklım kalıyo bdbxhxh
Size de iyi gecelerHayırlı geceler dilerim
Sekme kapatma diye bir şey var piraye, her çıldıran hakaret edecekse işimiz var.en sonunda bir üyeyi çıldırttı, kendisiyle bir goturecek mapusa
Şu durumda diğer üyeyle karşılıklı hakaret ve üslupsuz mesajlarınız sebebiyle talep etmeseniz dahi konu kurallar gereği kapatılmak zorundaydı maalesef.Mune hanım konumu kapatabilirmisinz çok rica etsem
Ben uyumuşumBunu zaten en başta tavsiye ettik ama ne idiotlugumuz kaldı ne gorgusuzluğumuz...En naif tavsiyeye bile ağza alınmayacak küfürler ediyor,yazamıyorum şimdi çok iğrenç, en sonunda bir üyeyi çıldırttı, kendisiyle bir goturecek mapusa
E kendiniz yazmışsınız bize hizmet etmiyor diye. Ben mi uydurdum bunu da?Ne hizmeti yaa bayram ziyaretine gidiyorz biz nerde hizmet beklemişim en ufak bir hazırlık yok kuru çay abisi gelmiş kendi abisi yani yılda iki defa gelinen bir yer iki saat te gitmese ölmez değil mi yoksa meraklısı değilim bna gelince benim yaptıklarm tamamen hizmetçilik o zamann
Burda herhangi bir müşkülü olmadığı halde, sırf gelin hizmeti görücem diye her gün gelinin evine dadanan, misafirini de toplayıp gelen kaynanalar için diyoruz konu sahiplerine hizmette kusur et yavaş yavaş ayakları kesilir, kaynana onu yapıyor gibi sanki. Seni bilmem de ben böylesini evime sokmam. Kocasının yüzü suyu hürmetine yaptıklarını da marifet gibi anlatmış, e yapma? Cesaretin varsa yapma yani.konu sahibini tanımıyorum ama eve gelen kim olursa yoldan gelmiş önüne bir yemek koyarsın bunun yaşlısı genci olmaz ha bu kadar istemiyorlarsa konu sahiibi de gitmesin
Değer verilmiyor ki gösterilmiyor. Olmayan şey nasıl gösterilsin? Değer görmedikleri yere de sokulup durulmayacak, yapacak bi şey yok. Bayramı seyranı yok bu işin, yılda bir bile bu oluyorsa yılda bir bile gitmeyeceksin.Bence bu konuda konu sahibi haklı. Görümce daha ergen diyenler , yok gençliğini yaşasın diyenler , görümce hizmetçimi diyenler size katılmıyorum. Eve gelen birisini ağırlamak hizmetçilik değildir. Bu insanlar her gün orada olsalar tabiki görümce çıksın gezsin ama senede 2 kere gittiklerinde de görümce evden kaçıyorsa bu hatalı bir davranış.
Çayın yanına bir kek çırpmak zor bir şey değil bu karşı tarafa verdiğin değeri gösterir.
Herkes psikolog oldu herkes.Ya sizde abartmayın istersenizkonuda karşılıklı tahrikler var. Kim niye iç dünyasındaki mutsuzluğu konu sahibine kek çırpılmadı diye döksün. Hahaha
Görümce değilde kayınvalde oğlunun eşini sevmesede ondan hiç hazetmesede oğlunun hatırı içinde olsa evine gelen gelinini güzel ağırlamalıHala içiniz soğumadı mı sizin ? Tarzınızı gösterdiğiniz için teşekkür ederiz, neden görümce her bayram kaçacak yer arıyor, kaynana neden kuru kuru kalk git çayı veriyor önünüze anlaşıldı. Sevmiyorlar işte illa yüzünüze mi haykırılsın istiyorsunuz, bilin de gitmeyin, kendiniz de kabul etmeyin. Tabi kocaya laf anlatması var de mi şimdi kolay gelsin.
Ben defalarca bu muameleyi gördüğüm yere gitmem. Kendi iyi ağırlıyor, ama ona gelince kuru çayla geçiştiriliyor. E gitmesin? Kocası gitsin anasıyla çay mı içiyo çorba mı içiyo napıyosa yapsın işte. Sevilmiyosun bu da gözüne sokuluyor ama her bayram tıpış tıpış gidiyorsun sebebi neydi ki diye soruyorum, canım öyle istedi diyor. Şikayet de etmesin o zaman. Kimsenin önüne de koymasın börek, koyunca gömülüyor kendi önüne konsa kendi de gömecek.Görümce değilde kayınvalde oğlunun eşini sevmesede ondan hiç hazetmesede oğlunun hatırı içinde olsa evine gelen gelinini güzel ağırlamalı
Aksi halde hoşlanmadığı gelinin evine gidipde börekleri gömmüp şehir turuda yapmayacak bir zahmet.
Evimize herzaman sevdiğimiz insanlar gelmeyecek, ama geldi diye kovmaktan beter edemeyiz. Bizim kültürümüze ters. Evde hiç birşey yoksa bile, ki olmayabilir, çayın yanına ekmek zeytin koyarsın ama gene boş yollamasın.
Kimse gelinene yada kv desine bayılmıyor, yada kimse demim ama çok az insan seviyor. Ama herkes davranışları ile kendi kalitesini gösterir, o ailede kalite yok işte bunu tartışmaya bile gerek yok
Sebebi çok belliBen defalarca bu muameleyi gördüğüm yere gitmem. Kendi iyi ağırlıyor, ama ona gelince kuru çayla geçiştiriliyor. E gitmesin? Kocası gitsin anasıyla çay mı içiyo çorba mı içiyo napıyosa yapsın işte. Sevilmiyosun bu da gözüne sokuluyor ama her bayram tıpış tıpış gidiyorsun sebebi neydi ki diye soruyorum, canım öyle istedi diyor. Şikayet de etmesin o zaman. Kimsenin önüne de koymasın börek, koyunca gömülüyor kendi önüne konsa kendi de gömecek.
Biraz daha sakin kalsa zamanla böyle düşünebilirdim, 1 haftadır içi soğumamış geliyo gidiyo saçma sapan konuşup gidiyor. Kavgacılık akıyor satırlardan, ki gece cennet mahallesi olmuş buralar. Kaynana özellikle görümceyi dinlemek isterdim ben.Sebebi çok belli
Evli ve eşiyle gidiyor
Anladığım kadarıyla daha yeni evli, zamanla oda tavrını koyacak ve gitmeyi bırakacak zaten Allahın emri, ama şuan eşinin yanında gidiyor diye her muameleyi hakmi ediyor? Kv bence gelini sevmiyor değil, oğlu dahil insan sevmiyor. Gelinin sevdiğini yapmasına gerek yok, oğlunu hiçmi özlemez bir insan şu kurabiyeyide çok sever yapimde gelince çayın yanında yer demezmi? Oğluna yapacak-geline değil. Onu bile yapmiyorsa bu kadın demekki evlat sevmiyor, gelsin istemiyor
Hepsini geçtim yoldan gelen insana masa kurulmazmı? Seversin sevmesin, ne alaka?
Kv de kötü ve görgüsüz bukadar net
Haa yarın birgün o gelin evine gitmeyi bırakınca oturur ağlar gelen gidene anlatır, ben onlara hiç bişey yapmadım hep iyiliklerini istedim ama kapımı bile açmiyorlar diye.
Şaşmaz
kavgayı bilmiyorum her sayfayı okumadımBiraz daha sakin kalsa zamanla böyle düşünebilirdim, 1 haftadır içi soğumamış geliyo gidiyo saçma sapan konuşup gidiyor. Kavgacılık akıyor satırlardan, ki gece cennet mahallesi olmuş buralar. Kaynana özellikle görümceyi dinlemek isterdim ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?