Görümcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ok

Hahaha kesinlikle ya , dert arıyor resmen, şükür sebebi aslında

Of vallahi sinir oluyorum şu evin bekar kızları size hizmet etmek zorunda mı ?
Benim de bekar görümcem var bazen gidiyoruz dışarı cıkıcak oluyor planını iptal ediyor ben izin vermiyorum. Siz gidiyorsunuz diye orada olmak zorunda değil, kendi hayatı var.
Beklentiye girmezseniz, hayal kırıklığı da yasamazsınız.

Birde bayıl Feriha.
60 yaşında neresi yaşlı? Burda insanlar 67 yaşında yeni emekli oluyor.
Nekadar sık gidiyorsunuz bilmem ama arada bir gidiyorsam tabi bende kardeşimin bizle oturmasını beklerim. Arkadaşlarıyla her gün çıkabilir.
Ama bana hizmet etmesini beklemem.
Sonuçta elim ayağım tutuyor.
Sizlik bi durum yok ama abisi söyleyebilir bunu.

Bencede git varoş :)

Ne hizmeti yaa tutturdunuz bir hizmet bir hizmet

Ne desin 35 yaşındaki adam anne neden hep böyle mi yapıyorsn desin annesinin düşünmesi lazım
Bizim gelmemizden rahatsız mı oluyorsunuz bir sürü yol geliyoruz sizi ziyarete bir kal bile demiyorsunuz sorun ne desin. Bir yanlış anlaşılma varsa çözülür. Sizi bilmem ama ben annemle her şeyi çok rahat konuşurum kaç yaşına gelirsem geleyim evli de olsam barklı da olsam annem sonuçta. Statü değişmiyor

Demekki sevilmiyorsun tatlım:)) bunu anlamak zor olmamalı

Ne hizmeti yaa tutturdunuz bir hizmet bir hizmet
aşağıdaki yazıyı okursanız hizmet beklemiş oldugunuzu anlarsınız. Hizmet bekleyen sizsiniz, evet.

Anne oğul ilişkileri beni ilgilendirmez sonradan bana laf yapmasına sinir oluyorum

Anne oğul ilişkileri beni ilgilendirmez sonradan bana laf yapmasına sinir oluyorum
O zaman sen eşine bana aileni şikayet etme ne yapalım böyleler. Sürekli şikayet etmeden hoşlanmıyorum diyebilirsin.

Haa doğru bu yazdıklarıma göre onların yaptıkları Hizmetçilik oluyor peki boş çay vermek ne oluyor
Yani siz su an çok öfkelisiniz anlayamadım ama size boş çay veren biz değiliz

o zaman gitmeyin, çözüm çok basit. Sizin alattıgınız olaydan yola çıkarak beklentiye girmeyin dedim. Belki sizi rahatsız eden baska seyler vardır bu da üzerine tuz biber oluyordur. Ama sonuc olarak size çay vermek zorunda bile değil. Herkesin kendi misafir ağırlama şekli, beğenmiyorsanız gitmezsiniz. Kendinizi dert sahibi yapıyorsunuz.

Ahh pardon sizde haklısınız sonuçta kadının oğlu bayrama geliyor neden kalkıp bir çay versin kii aptal mı bu kadın bak size hak verdim şimdi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…