- 10 Mayıs 2024
- 710
- -114
- 13
- 29
- Konu Sahibi askolottammm
-
OkAy en sevmediğim şey, bir yere misafir olarak gidiyorsanız herkes evde olmak zorunda değil.Ben de evimize misafir gelince bazen dışarı çıkarım denk gelirsek hoş geldiniz derim güleryüzümü de eksik etmem ama sırf misafir geldi diye evde durmak zorunda değilim.
Sevdiğim insanlar gelse bile çıkmak isteyince çıkıyorum kimse de karışamaz valla.Bozulan bozulsun.Görümcenize aldığınız hediye için minnet bekliyorsanız almayın,abisiyle arasındaki ilişki de sizi ilgilendirmez o onların dinamiği.
Siz karışamazsınız. Kız belkide yeterince sevmiyor sizi veya misafir sevmiyor olabilir.Herkes size göre yaşamak zorunda değil.
Hahaha kesinlikle ya , dert arıyor resmen, şükür sebebi aslındaDert aramak bu.senede iki defa gidip aç kaldik diye düşünmek .Bişey almayın madem olsun bitsin.Kalin diye ısrar eden yoksa kalmayinda.Bakin karışmayan kayınvalide kendi işinde gücünde görümce Allah'ın lütfu bu devirde Ben olsam dert aramam yerinizde
Of vallahi sinir oluyorum şu evin bekar kızları size hizmet etmek zorunda mı ?Arkadaşlar hepinize merhababenim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası
Arkadaşlar hepinize merhababenim bir tane görümcem var bekar ailesiyle yaşıyor biz eşimle yeni evli sayılırız farklı memleketlerdeyiz geleceğimiz gün belli yatıya bile kalmıyoruz çünkü annesi hiç kalın demiyor eşimin annesi 60 yaşlarında falandır kendisi yaşlı diyelim ama kızı 25 yaşında ve bu kıza abisinin çok büyük destekleri olmuştur maddi ve manevi olarak bnde keza öyle hediyeler almışımdır.Lakin biz ne zaman evlerine gitsek kız sürekli arkadaşlaryla dışarı çıkıyor beni geçin abisiylede ilgilenmiyor ve bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası
Ne desin 35 yaşındaki adam anne neden hep böyle mi yapıyorsn desin annesinin düşünmesi lazımNiye konuşmasın iletişim eksikliği var sizin konunuzda. İletişim de malum insanlar konuşa konuşa kuruyor ya hani.
Bencede git varoş :)Fena mı işte hayatındaki arkadaş boşluğunu dolduruyorum. Dalaşacak bile biri yok anladığım kadarıyla, üzüldüm kız sana ha.
Yoksa kime saracaktın? Biraz da görümcen rahat etsin sayemde. :)
Ama şimdi gitmek zorundayım, şimdilik başka hedef seç, başka bir konu açarsan etiketle ama tamam mı? Gelirim görürsem, hadi gittim.
Ne hizmeti yaa tutturdunuz bir hizmet bir hizmetOf vallahi sinir oluyorum şu evin bekar kızları size hizmet etmek zorunda mı ?
Benim de bekar görümcem var bazen gidiyoruz dışarı cıkıcak oluyor planını iptal ediyor ben izin vermiyorum. Siz gidiyorsunuz diye orada olmak zorunda değil, kendi hayatı var.
Beklentiye girmezseniz, hayal kırıklığı da yasamazsınız.
Bizim gelmemizden rahatsız mı oluyorsunuz bir sürü yol geliyoruz sizi ziyarete bir kal bile demiyorsunuz sorun ne desin. Bir yanlış anlaşılma varsa çözülür. Sizi bilmem ama ben annemle her şeyi çok rahat konuşurum kaç yaşına gelirsem geleyim evli de olsam barklı da olsam annem sonuçta. Statü değişmiyorNe desin 35 yaşındaki adam anne neden hep böyle mi yapıyorsn desin annesinin düşünmesi lazım
Demekki sevilmiyorsun tatlım:)) bunu anlamak zor olmamalıordinary bu arada sıradan mesajlarıma beğenmedim atıyorsun karşıdaki küfürlere hiçbir şey yapmamışsın.
Neye koyup koymadığın umurumda değil ama sebebini merak ettim.
Hakarete gelince bir şey yok, ben cevap verince beğenmedim. :) Seninki de iyiymiş ya.
aşağıdaki yazıyı okursanız hizmet beklemiş oldugunuzu anlarsınız. Hizmet bekleyen sizsiniz, evet.Ne hizmeti yaa tutturdunuz bir hizmet bir hizmet
bize bişey yapın çayın yanına bari sonuçta kaç km öteden geliyoruz annesi yaşlı da bu kız düsünemiyormu ve bizm aldıklarımızı bari önümüze koyun o bile yok şimdi bayramda yine bunlar olacak ve bunlar bize geldiler bn dört dörtlük ağırladım insan düşünemez mi yada işine mi gelmiyor ayıp değil mi ben mi alınıyorum hiç bilemedim açıkçası
Anne oğul ilişkileri beni ilgilendirmez sonradan bana laf yapmasına sinir oluyorumBizim gelmemizden rahatsız mı oluyorsunuz bir sürü yol geliyoruz sizi ziyarete bir kal bile demiyorsunuz sorun ne desin. Bir yanlış anlaşılma varsa çözülür. Sizi bilmem ama ben annemle her şeyi çok rahat konuşurum kaç yaşına gelirsem geleyim evli de olsam barklı da olsam annem sonuçta. Statü değişmiyor
O zaman sen eşine bana aileni şikayet etme ne yapalım böyleler. Sürekli şikayet etmeden hoşlanmıyorum diyebilirsin.Anne oğul ilişkileri beni ilgilendirmez sonradan bana laf yapmasına sinir oluyorum
Ne alaka? Dalga geçtiği ve aşağıladığı için beğenmedim attım. Size de attım mesela.Demekki sevilmiyorsun tatlım:)) bunu anlamak zor olmamalı
Haa doğru bu yazdıklarıma göre onların yaptıkları Hizmetçilik oluyor peki boş çay vermek ne oluyoraşağıdaki yazıyı okursanız hizmet beklemiş oldugunuzu anlarsınız. Hizmet bekleyen sizsiniz, evet.
BilmemNe alaka? Dalga geçtiği ve aşağıladığı için beğenmedim attım. Size de attım mesela.
O zaman verme uza meselaMune arkadaşı alır mısın? Sonra ben cevap verince polemikten ban alıyorum. :)
Yani siz su an çok öfkelisiniz anlayamadım ama size boş çay veren biz değilizHaa doğru bu yazdıklarıma göre onların yaptıkları Hizmetçilik oluyor peki boş çay vermek ne oluyor
Ahh pardon sizde haklısınız sonuçta kadının oğlu bayrama geliyor neden kalkıp bir çay versin kii aptal mı bu kadın bak size hak verdim şimdiYani siz su an çok öfkelisiniz anlayamadım ama size boş çay veren biz değiliz
o zaman gitmeyin, çözüm çok basit. Sizin alattıgınız olaydan yola çıkarak beklentiye girmeyin dedim. Belki sizi rahatsız eden baska seyler vardır bu da üzerine tuz biber oluyordur. Ama sonuc olarak size çay vermek zorunda bile değil. Herkesin kendi misafir ağırlama şekli, beğenmiyorsanız gitmezsiniz. Kendinizi dert sahibi yapıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?