• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumcemmm

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ana kuzusu eşlerden sonra birde aile kuzusu görümce konusu. aslında ikisi de aynı şey. kendilerine özgüveni olmayan, güdülmeye endeksli, gelini kıskanan, yok saymak isteyen, dedikodusunu yapan sıkıntı tipler. şahsen o yokmuş gibi davranırdım, umursamaz tripler yapardım, en iyisi o yokmuş gibi takılmak ve ona bunu göstermek.
Evet canim bende öyle yapicam

Hahahaha canım benim ya çok güldürdün beni :) ya diyorum ya kayinvalidemlere karşı öyle bi etkisi var ki onunla aramızda bozduğum an onlarla da aram açılacak doye korkuyorum.
Benim kv ve kp le de aram genelde bozuk olduğu İçin ben hiç dert etmiyorum ama senin durum farklı canım . Sen kv ve kp ni seviyorsan o görümcene iyiymiş gibi gözüküp Güler yüzle laf sokucaksın yani o anlamıcak sen laf mı soktun iyi bişey mi söyledin :halay:

Anlattıklarınız benim görümceme çok benziyor.
Benim görümcem benden 13 yaş büyük.
Pek sorunumuz yok ama o da annesinin evinden çıkmaz.
Neyse ki ben uzakta yaşıyorum yılda bir görüyorum.
Allah sabır versin size.

Sana noluyo desene bir gün hoslanmadigin hareketlerini ona söyleyin içinize atmayin

Bu gorumce beni öyle sinir ediyor ki anlatamam. Ota b.ka burnunu sokuyor. Benden tam 8 yaş büyük. Kayinvalide ve kayınpeder aşırı düşkün buna. Evli ama hep dibimizde. Nerdeyse haftada bi kaç gün beraberiz. Mesafe koyun diyeceksiniz ama olmuyor. Ben kayınvalidemlerle çok iyi anlasıyorum çok şükür. Yakın oturuyoruz ve biz her bi araya geldiğimizde malesef bu kadın icimizde oluyor hep. Kendi koca tarafını kabul edememis biri. Çocuklarına bile ilgi sıfır. Cocuklar annelerine cok uzak bizi sevmiyor diyorlar. ama anne babasına kardeşine çok düşkün. Beni bu yüzden bi türlü kabul edemiyor. Anne babasını benim kocami benden kiskaniyor paylaşamiyor. Benim yanımda kaç kez dedi gelin kim ki nedir ki diye duyuru yaptı bana. Ve daha neler neler. Dün akşam misafir geldi bana eşimin kuzenleri. Bu da atladı tabi karı koca çocuklar geldi. Allahım bi görseniz çocugumu alıyor vermiyor bana. Misafirimi kendi buyur etmeye çalışıyor bi görseniz ben resmen kalakaldim arkada bu önde. Benim evimde ev sahipliği oynamaya çalışıyor ve aptal kocam da bunları gormuyorrrrr anlamiyor
Bana oyle geliyorki sen gorumceni kiskaniyosun.yanlis anlama ama zaten evin ayri nolucakki annesinin evine gitse ikinizde misafirsiniz o evde ha diyosan fesatlik yapiyo,kocamla arami bozuyo kv lere dedikodumu yapiyo,kp beni sevmiyo o yuzden o başka kafasini bile kir.ama yok geliyo hergun dibimizde kocam bisi demiyo ya napsin adam alla sen kovsunmu kadini bosuna bole seyler icin uzuyonuz varya kendinizi gorumceye sorsan olandan bitenden habersiz keyfine bakiyodur.cok istemiyosan o geldimi sen gitme kv lere.birak sulalesi ona olsun.takmaaa

Bana oyle geliyorki sen gorumceni kiskaniyosun.yanlis anlama ama zaten evin ayri nolucakki annesinin evine gitse ikinizde misafirsiniz o evde ha diyosan fesatlik yapiyo,kocamla arami bozuyo kv lere dedikodumu yapiyo,kp beni sevmiyo o yuzden o başka kafasini bile kir.ama yok geliyo hergun dibimizde kocam bisi demiyo ya napsin adam alla sen kovsunmu kadini bosuna bole seyler icin uzuyonuz varya kendinizi gorumceye sorsan olandan bitenden habersiz keyfine bakiyodur.cok istemiyosan o geldimi sen gitme kv lere.birak sulalesi ona olsun.takmaaa
Tebrik ediyorum koyduğun teşhis için. Allahım ya

Eşinizin ailesiyle iyi anlaşıyorsunuz öyle mi?
Görümce böyle yapıyorsa iyi anlaşma yok demekki. Kv kp yaşlı tabi yarın öbür gün işleri düşer gelinle kötü olmamak lazım. Eee lafları kim sokacak işinize kim karışacak tabiki görümce... İyi polis kötü polis hesabı... Hepsinden uzak durun eşiniz sorarsada kardeşin ablan vs yüzünden dersiniz.

kocana söylesen iyilikten yapıyor dicek net :kahve:
Benimki birkere böyle dedi ağzının payını öyle verdim ki bidaha ağzını açamadı. Tabi bizim olaylarda eşime çok hakaret var hakaret dediğin saygısızlık oyüzden ses edemiyor. Yani eşime olan saygısızlıklarından ötürü bana da yansıyordu

Iyyyyy tipki benim eski gorumce gibi.. tam dayaklik boyleleri.. (siddete karsiyim tabiki) tehdit, santaj, yuvami dagitma eylemleri anasiyla bir olup, herseye burnunu sokma, kiskanc, fesat, kendini dunyalar guzeli zanneden, sacma sapan bir insan, gorenlerde insan zannediyor onlari, icindeki pisliklileri bilmiyorlar tabikide.. Allah sabir versin sana cnm yasadiklarinda kendimi gordum.. sonundada yuvami dagittilar.. iyikide ayrilmisim..

Çok teşekkürler arkadaşlar. Yazmak paylaşmak iyi geldi bana içim bi nebze rahatladı. :)

Iyyyyy tipki benim eski gorumce gibi.. tam dayaklik boyleleri.. (siddete karsiyim tabiki) tehdit, santaj, yuvami dagitma eylemleri anasiyla bir olup, herseye burnunu sokma, kiskanc, fesat, kendini dunyalar guzeli zanneden, sacma sapan bir insan, gorenlerde insan zannediyor onlari, icindeki pisliklileri bilmiyorlar tabikide.. Allah sabir versin sana cnm yasadiklarinda kendimi gordum.. sonundada yuvami dagittilar.. iyikide ayrilmisim..
Keşke onlar için bozmasaydin yuvası canım. Ama tabi yaşadıklarını bilemem. İyi ki ayrilmisim dediğine göre çok cekmissin. Hayirlisi olsun hakkında insallah

ayy hepsi ayrı fena bizim görümce gene bize gelen misafirlere sürekli 3. kata geliyosunuz diye laf sokuyomus manalı manalı alt kata gelceksiniz diyomus. ya hiç özelimiz kalmadı arkadaslarımız bize gelmek istemiyo onun yüzünden .

Eşlere söylenmiyor valla hemen kötü biz oluyoruz bende bırkac söyledim baktım benımkı oralı degıl benı kotu bıldı bende gıttım kendım hallettım laf sokup duruyorum artık gıcık edıcı bırsey deyınceler tabı esım yokken yanımda :KK62:

Gelin neymiş lafa bak kendi neyse varya ne aptal bi kadın. Zorla al çocuğunu boz at ezdirme kendini.

Kendi evinize kendiniz sahip cikmalisiniz sizin yerine ev sahibi hanımı oynuyorsa bunda kocanizin suçu yok bence. Kendi ağırlığınızi koyun abla bir saniye seni söyle alayım misafirlerimi buyur edeyim diyin. Çocuğunuzu sevmiş olabilir siz is yaparken onunla ilgilenmesi iyi birsey aslında. Gelin kim ki derse sen benden daha eski gelinsin sen daha iyi bilirsin tabi diyip gülün geçin.

Şu an pek gorusmuyorum kensidiyle çünkü gene beni aşırı kizdirici bir laf etti. Bende terbiyesizle konusmuyorum şu an. Benden uzak olsun da napiyorsa yapsın allahın cezası

Kız kardeşler, abilerini kıskanır ? Bu durumda Görümce, SİZİ kıskanıyor :&

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X