Görümcen yüzünden

Karnındaki çocuk olmasa umrumda değilsin diyen biriyle yüzyüze gelmek onu ağırlamak zorunda değilsin elbette
Ama o ev ikinize ait böyle bi kararı tek başına veremezsin
Herkes sınırlarını bilse bu kadar sorun yaşamayız aslında
Onunla görüşmek içimden gelmiyor ben başka bi proğram yapacağım canım siz kardeşinle rahat rahat görüşün diyebilirsin
Yatıya gelecekse de annenizde falan kalın tepkisiz kalmayın
Burda sorun olan eşinize gelmesin diyerek diklenmeniz
Nasıl desin kardeşine gelme diye
Ayrıca eşinizin kardeşinin size karşı tavırlarına içerlemeyişi enteresan ortak bi rahatsızlık duyup ortak tepki verseniz herşey daha kolay olurdu

GÖRÜMCESİ İYİ İNSAN olan var mı??
Çok merak ettim
Var anacım. Benim görümcem melek gibidir. 8 yıllık evliyim bir kere bile sorun yaşamadık :nazar:

Hayır benim anlamadığım bu insanlar hangi ruh haliyle önce insanlara hayatı zehir edip Sonra da hiç bir şey olmamış gibi görüşmek istiyorlar.

GÖRÜMCESİ İYİ İNSAN olan var mı??
Çok merak ettim
Benim görümceler orta şekerli, bazen iyi, bazen kötü :) genelde anlaşırız, haftada en az 3-4 gün görüştüğümüze göre idare edilebilir ama ben de bir görümce olarak çok iyiyim, kendimi övmek gibi olmasın, yani melek gibi bir şeyim :KK8::KK70:gelinimiz ailevi meseleleri bana söyler, ben çözerim, kardeşimin düğününü yaptım baştan sona. Sonra mutluluklar diledim, yuvama çekildim :cool:

Arkadaşlar ben düşük tehlikeli bir hamilelik geçirdim.ben hamileyken görümcemin laf çakmalari yüzünden kanama geçirdim ve görümcemle konuşmuyorum.bize gelecekmiş yakında.bende eşime gelmesin dedim.esimde benle konuşmuyor öyle dedim diye.telefonunda canım diye kayıtlıydım şimdi Leyla diye kayıt etmiş bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.
Ağzını yırtardım.

Doğumdan önce kv güya bebeğimin anne karnında Kur'an dinlemesi için acele acele yasin okudu.Kitabı kapattı o gün annem de bizde.Başladı söylenmeye; neymiş oğullarını artık tanıyamıyorlarmış, oğulları nişanlandığı günden beri görümceme düşman olmuş daha neler neler. Hem ağladı hem de bağıra bağıra beni güya anneme şikayet etti hiçbişey söyleyemedik.İçindekileri kustu rahatladı gitti.Ben ağlaya ağlaya ütü yapmaya gittim.Dalgınlıktan ve üzüntüden herhalde ütü yere düştü.O an korkudan suyum gelmiş,farketmedim ilk hamileliğimdi.Ertesi gün hastanede dr kızdı nerdesiniz suyu kalmamış biraz daha geç kalsaydınız çok kötü olurdu dedi.
Sizi anlıyorum, bazıları laf çakmadan kanama geçireni ilk kez duydum diyor ama maalesef olabiliyor işte

Arkadaşlar ben düşük tehlikeli bir hamilelik geçirdim.ben hamileyken görümcemin laf çakmalari yüzünden kanama geçirdim ve görümcemle konuşmuyorum.bize gelecekmiş yakında.bende eşime gelmesin dedim.esimde benle konuşmuyor öyle dedim diye.telefonunda canım diye kayıtlıydım şimdi Leyla diye kayıt etmiş bu durumda siz olsanız ne yaparsınız.
9 ay boyunca yaşamadığım sağlık problemi kalmadı . Çok riskli bir gebelik geçirdim .üstüne 2 hafta hastanede refakatçi olarak kaldım .saatlerce ayakta ve aç (Mode bulantilarim 8.ayda gecti) ... doktor hamileligimi yatarak geçirmemi uzanıp bir bardak su almamam gerektiğini söyledi .öyle bir şansım yoktu ,eşim evdeyken sağolsun bakıyordu da isteyken kim bakacakti? Bide aksi gibi şehir dışına fazlaca çıkmam gerekti .burdan gittiğim yere (4 saat)uçak olmadığı için arabayla o kadar saat ve sık sık yolculuk yapmam gerekti birde çok büyük sorunlar yaşadım psikolojim alt üst, babamın kanser olduğunu öğrendim daha neler neler :( zımba gibiymişim maşallah :D birseycik olmadı . Çünkü ben hamileliğimi herseyin önüne koymadım (çok dikkat ettim ama unuttum ,sımsıkı da sarıldım, farklı bir psikoloji:) görümcem laf sokacak bende o lafı çıktığı yere gondermiycem? ?? Pek bi sabırlı gördüm seni .böylelerine sabır gostermeye gelmez .orantılı güç göstereceksin! !!

Back
X