görümcenin doğum günü

Kime emrivaki yapıyor o ya?? vallahi benim görümcem bana bu şekil davransa o an telefona isterdim onu ve bir güzel paylardım...

Kendini ezdirme sakın bunlar daha şimdiden başlamışlar baksana...
Bana kalsa uzaklaş bu aileden, daha düzgün bir aile ve eş adayı karşına elbet çıkar derim ama hayat senin, karar senin...

Doğumgünü olayına da hiç değinmeye gerek yok, böyle birinin doğum gününü kutlamam...

Bence numarasını al. Whatsap'tan muhabbet daha rahat oluyor. Kısa bi cümle yazarsın. Devamında o konuşursa konuşursun.

Merhabalar,
Benimki dert değil ama size bişey danışmak istiyorum. Bugün görümcemin doğum günü. (nişanlıyım) Görümcemle birbirimize pek ısınamadık. Kendisini toplamda 3 kere gördüm öyle muhabbetimiz yok, birbirimizde telefon numaralarımızda yok.
Nişanımda toplanan altın ve paraların tümü kıza ait diye biliyorum. Fakat nedense görümcem altınları verdirdi ama takılan paraları verdirmedi. Nişanlımın cebine koydurdu. (benim için önemli değil ama hoş olmadı yaptığını sadece ben gördüm fakat görmemiş gibi yaptım kendisi bilmiyor gördüğümü)
İnstagramda paylaştığım fotoğraflara göre nişanlıma ne kadar şımarık fotoğraflar ay bunlar ne diye bana laf etmesi
son olarak da ; benim kirpikler galiba biraz normalden uzun rimel sürünce de yelpaze gibi oluyor
kayınvalidemde bişey kullanıyor musun diye sordu. bende arada sırada yağ kullandığımı söyledim. Kv görümceme söylemiş prenses bi yağ kullanıyormuş diye. Dün işyerindeydim kv aradı ablan soruyo sen ne yağı kullanıyordun diye bende söyledim nerden aldığını sor diye arkadan kv sesleniyor bende internetten aldığımı söyledim hemen ordan ters bir ses tonuyla söyle hemen bana da sipariş versin ben parasını veririm böyle şeyler alırken bidahakine bana da söylesin dedi
bende peki dedim ama kendisinin aramasını ve emrivaki yapmamasını tercih ederdim
neyse internette satışa kapanmış zaten stok tükenmiş dün akşam da oturuyorduk aradı kv sordu sipariş vermiş mi sor diye bende yok demiştim.
şimdi bugün benim görümcenin doğum günü
sosyal medyadan mesaj atarak kutlasam mı? ne yazsam?
bana genel olarak tavsiyeleriniz nelerdir
Canım böyle bir görümcen varsa cidden kaç oradan. Ne olur bak evlenınce her sey daha kötü olur en bastan gördüm neden devam ettim dersin. Ayrıca kayınvaliden niye susmus da sana onun söylediklerini iletiyor şaka gibi. Bırak canım onlar bu kadar saygısızsa simdiden sen hununla devam edemezsin de nişanlına bu yapılanları anlattın mı? Nasıl bir uslup kullandıklarını

Sakın taviz verme arama dahi.
Benim görümce fesatlığı yüzünden kapımdan içeri giremiyo kimsede getirip sokamaz.
Herkez haddini bilcek.
eş adayınada görümce(görmeyesece)adayınada dik duruşunu göster sonun adliye olmasın.ev hane eş benim git kendi kümesinde eşin de geç.

Gorumce arkadan bıdaha boyle seylerde banada soylesın sıparıs versın dıye arkadan bagırırsa
Ne istıyorsa kendısı arayıp soylesın ben hergun net basında alısverıste degılım her an tel basında da degılım bu sekılde ne ıstedıgınıde bilemem arkadan seslenıyor madem iletırsınız kendısıne dersin

En bastan tavrını karakterını koymalısın yoksa herturlu cesaretı gosterırler bellikı yol yordam bılmeyen munasebetsız insan zaten hıc gorusmemenız ısabet olmus hakkınıda yedırme ne munasebet parayı kardesının cebıne atıyor yarın bıgun senın evınden bıseyıde kendı cebıne mı atacak oraya kadar gider

Nısanlınız kendısı soyledıyse dogum gununu kayınvalıdeyı arayarak telde kutlardım yoksa hıc bılmıyormus gıbı davranıp kutlamazdım

Bu arada bende bi görümceyım

hanımlar şimdi kv aradım
bugün müydü dedim tam hatırlayamamışım gibi
oda evet dedi
telefon numarasını verdi
benim kv görümcedeydi torunlarının sesi geliyordu
görümceyi aradım
bugün değildi haftaya pazartesi dedi
galiba kv beni biraz rezil etti haha :)
Keske aramasaydın
Zaten kayınvalıdenı aramıssın telefona verırmısınız derdın gorumce teli alınca kayınvalıdem x annem ya da annen dogum gunun oldugunu soyledı kutlamak istedım deseydın de olurdu

ezdirme kendini yaa o kim. sen baştan sessiz kalınca oda meydanı boş bulmuş. ben kaynananda gördüm hatayı neden biliyor musun? annem bize hep derdi ki "siz karışmayın iyi niyetle bile bişey söyleseniz alınabilir. Yarın bir gün sizde evleneceksiniz el kapısına gideceksiniz. şu an konuşmazın doğru değil çünkü birbirinizi anlayacak durumda değilsiniz " derdi.

Merhabalar,
Benimki dert değil ama size bişey danışmak istiyorum. Bugün görümcemin doğum günü. (nişanlıyım) Görümcemle birbirimize pek ısınamadık. Kendisini toplamda 3 kere gördüm öyle muhabbetimiz yok, birbirimizde telefon numaralarımızda yok.
Nişanımda toplanan altın ve paraların tümü kıza ait diye biliyorum. Fakat nedense görümcem altınları verdirdi ama takılan paraları verdirmedi. Nişanlımın cebine koydurdu. (benim için önemli değil ama hoş olmadı yaptığını sadece ben gördüm fakat görmemiş gibi yaptım kendisi bilmiyor gördüğümü)
İnstagramda paylaştığım fotoğraflara göre nişanlıma ne kadar şımarık fotoğraflar ay bunlar ne diye bana laf etmesi
son olarak da ; benim kirpikler galiba biraz normalden uzun rimel sürünce de yelpaze gibi oluyor
kayınvalidemde bişey kullanıyor musun diye sordu. bende arada sırada yağ kullandığımı söyledim. Kv görümceme söylemiş prenses bi yağ kullanıyormuş diye. Dün işyerindeydim kv aradı ablan soruyo sen ne yağı kullanıyordun diye bende söyledim nerden aldığını sor diye arkadan kv sesleniyor bende internetten aldığımı söyledim hemen ordan ters bir ses tonuyla söyle hemen bana da sipariş versin ben parasını veririm böyle şeyler alırken bidahakine bana da söylesin dedi
bende peki dedim ama kendisinin aramasını ve emrivaki yapmamasını tercih ederdim
neyse internette satışa kapanmış zaten stok tükenmiş dün akşam da oturuyorduk aradı kv sordu sipariş vermiş mi sor diye bende yok demiştim.
nişanlıysam ben kutlamazdım
soran olursa da salağa yatardım :)

Merhabalar,
Kutlamazdim ben. Beni insan yerine koysun hediye de alirim supriz partide yaparim. Ama once kendi insan olsun.

Back
X