Görümcenin gelinliği

Ilerde bence cok pisman olursun cevrende gelinlik bakan diktilerenleri gordukce keske gelinligim bana ozel olsaydi dersin ben olsam kabul etmezdim 1 kere giyceksin ama sunu unutma sadece bir kere evleneceksin....Annen cok hakli...Ben gelinligimi ozel diktirdigim halde bazen gelinlikcilerin onunden gecerken baka baka gecerim ....Bence bidaha dusunmelisin:dondurma:

O kadar masrafın içinde gelinlik masrafı önemli değil canım gelinliğin sana özel olsun yaa:KK36:

Tamam birkaç saat giyeceksin ama inşaAllah ömründe bir kere gelin olacaksın veee fotoğraflar kalıcı olacak bir de bu yönden düşün:KK56:

Memlekette gelinlik kıtlığı yok ya görümcenin kocasının aldığı gelinliğini neden giyesin:KK23:

Gelinlik masrafı masraf değildir:sampiyon:

Ben olsam giymezdim.
Başka birşeyde masraftan kısardım yine de giymezdim.
Başkasının gelinliğini giymeye karşı değilim ama bu çok yakın, görümce, aynı aile..

işte bu çok kötü bir şey, sizin durumunuzda olsam bende asla kabul etmezdim, çünkü yaptıkları terbiyesizlik. benim aklımdaki şöyle bir durumdu, görümceye arası çok iyi, gelinliğe de o kadar parar vermek istemiyorlar ve bir fikir geliyor aa bunu giy diye ve kızımız da gelinlik hevesi olmadığı için kabul ediyor. yani daha toz pembe düşünmüştüm ama sizin durumunuzda daki gibi olursa çok çirkin, terbiyesizlermiş resmen.
Yaptiklari yüzünden hâlâ konusmuyorum onlarla. Unutamiyorum hicbirini. Gerçekten dùģûnúmde psikolojim çok bozuktu onlar yüzünden

Yaptiklari yüzünden hâlâ konusmuyorum onlarla. Unutamiyorum hicbirini. Gerçekten dùģûnúmde psikolojim çok bozuktu onlar yüzünden

haklısınız valla nasıl gelmesin ki? başkasının ayakkabısı nedir ya? 100 TL yi bile düşünmüşler, umarım eşin durumun farkındadır ve yanındadır canım.

haklısınız valla nasıl gelmesin ki? başkasının ayakkabısı nedir ya? 100 TL yi bile düşünmüşler, umarım eşin durumun farkındadır ve yanındadır canım.
Yanimda çok şükûr yanimda olmasaydi dùgünù falan birakir giderdim herhalde. Evlenmezdim. Bi de yúzsùzler her aksam ogullarini arayip yemeģe cagiriyorlar ..

Bide olacak mı, göz kararı benzer fizikte olabilirsiniz ama giyince pot durabilir misal benim üst beden 36 bel 34, 34 beden aldım memeler sığmadı 36 aldım bel pot durdu diktirdim

Sen böyle taviz verip acırsan çok kullanılırsın söyleyeyim. Senden hep fedakarlık beklerler. Şimdi sana ne desek boş. Hepimiz gibi sende evlendikten sonra anlayacaksın.
Cok mantıklı. Fedakarlik yaparsin ama yaptigin fedakarlik olarak gorunmez onlarin gozune. Yapmak zorunda oldugun seyler olarak sana donebilir. Kimi hangi arkadasimi gorduysem durum bu oldu.

Sanırım siz haklısınız. Ağzını arayayım dedim. Ablanın gelinligini giymekten vazgectiğimi söyledim çünkü kendimi değersiz hissedecegimi söyledim. Gelinligin dolapta durduğunu bir işe yaramadığını, alinabilecegini ama disarida giyemeyecegimi söyledi. Sinirim bozuldu. Artık vazgeçtim ablasının gelinliginden de düğünden de. Bunaldım her şeyden bu normal mi bilmiyorum. Kaçıp gidesim var.

İyi niyetten anlamaz biriymiş. Sırf iyi niyetimden tamam dedim. Ama kendimi değersiz hissetmem için elinden geleni yaptı.

İyi niyetten anlamaz biriymiş. Sırf iyi niyetimden tamam dedim. Ama kendimi değersiz hissetmem için elinden geleni yaptı.
iste tamamen uslupla alakali. ben hep iyi niyetimle ne var bunda baskasinin gelinligi de olur kafasindaydim sizin konuda ama damat adayi bakti sen yanasmiyorsun uzuleceksin, tamam canim senden kiymetli mi aliriz uygun fiyatli birsey demesi lazimdi. bence tavir cok sikintili.

Soyle düşün o gelinlikle gorumceniz gerdeğe girdi ve aynı gelinlikle siz de mj gireceksiniz. Kirala rim da yine onu giymem

Merhaba kadınlar kulübü sakinleri...

Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Ben gıymezdım ve goymedımde sen bırkere evlenyorsun ogun senın ıcın ozel olacak dugun fotolrına baktında vesayre bırhum deyıp gecme ogun en onemlı gun ve yenı bır gelımlık ladır sonrasında

Ben gıymezdım ve goymedımde sen bırkere evlenyorsun ogun senın ıcın ozel olacak dugun fotolrına baktında vesayre bırhum deyıp gecme ogun en onemlı gun ve yenı bır gelımlık ladır sonrasında
Pısman olursun beneen tavsıye canım borkez evlenyorsun gunluk hezmeye gıtmyorsunkı bırnın kıyafetını odunc alasın gorumcen de zamnda gelınlını aldrmıakı elınde ve evınde hala var ben senı uerınde olsam gıymemm yanı

Evlilik aşamasında gelinlik için masraf yapmayacak da ne için masraf yapacak nişanlın?
Gidip vakkodan al demeyiz sana. Ama gayet uyguna, sana özel bir gelinlik edinebilirsin.

Sanırım siz haklısınız. Ağzını arayayım dedim. Ablanın gelinligini giymekten vazgectiğimi söyledim çünkü kendimi değersiz hissedecegimi söyledim. Gelinligin dolapta durduğunu bir işe yaramadığını, alinabilecegini ama disarida giyemeyecegimi söyledi. Sinirim bozuldu. Artık vazgeçtim ablasının gelinliginden de düğünden de. Bunaldım her şeyden bu normal mi bilmiyorum. Kaçıp gidesim var.

Anlamadım, dışarıda giyememek derken?

Valla nişanlın çok hesapcı gelinlik ya olur mu öle şey o zaman kendide damatlok giymesin tişörtle gelsin hatta düğünde yapmayın masraf olmasın ne sacmaloyo ya

Back
X