Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben olsam kiralardım,illaki almak gerekmiyor. Aynı elbiseyle biriyle aynı ortamda denk gelince bile tuhaf oluyor insan,kaldı ki gelinlik,bana doğru gelmedi.
Arkadaşınızın gelinliğini giymek makul olabilir,ama görümce gelinliği bana makul gelmedi.
Sorunum şu...
Nişanlım bana bir fikir sundu. Ablasının gelinliği olduğunu istersem o gelinliği giyebilecegimi ve istemezsem yenisini alabileceğimizi söyledi. Benim de gelinlik merakım olmadığı için ve sadece bir gün giyilecegi için kabul ettim. Benim için de iyi olur nişanlım masraf etmemiş olur çünkü karşı taraf alıyormuş adetlere göre. Görümcemin gelinligini giymek istediğimi anneme söyledim ama annem karşı çıktı. Kesinlikle olmaz yeni gelinlik alınsın vb şeyler söyledi. Açıkçası bir gelinlige o kadar para vermek de istemiyorum. Sizce annemi nasıl ikna edebilirim? Siz olsaydınız gorumcenizin gelinligini giyer miydiniz?
Eger gelinlige önem vermiyorsan ikinci el al hem ucuz hem kimse bilmez ama görümce olayı ters ilerde laf sokarlar birşey olur üzülür sün..Annene de yeni aldık diyebilirsin ikinci el gelinliği kim anliyxak zaten bir kere giyilen bir şey
O damatlığını giyebilecekmiymiş bir daha? Şayet görümceniz teklif ettiyse nişanlınıza,buda hoş değil,insan biraz empati yapmalı,kendi giyermiydi sizin gelinliğinizi masraf olmasın diye? Sanmıyorum. Dolayısıyla bu tip konularda teklif dahi edilmesi doğru gelmiyor bana. Gidip bakılır,pahalı gelir,siz dersiniz birinden mi istesem acaba diye,ancak o durumda size teklif edilebilir yani. Böylesi rahatsız edici.
ben olsam görümcenin ya da başka birisinin gelinliğini giymem.ilk kez benim giyeceğim bir gelinlik kiralarım. beyaz ya da kırık beyaz hafif kabarık sade şık bir şey olsun yeter.gelinliğe büyük anlamlar yüklemeye de gerek yok ama başkasının giydiğini de giymek istemem.
Ben gittim kendi gelinligimi kendim almıştım kimseyi karistirmadan ama damatlik almadım masraf olsun istemiyorsanız karşı tarafa siz de öyle yapın ayrıca çok ucuz ve çok şık gelinlikler de var bence giymeyin gorumcenizin gelinligini lafı olur ilerde
Ay gele gele bu mu geldi aklınıza yani enteresansınız yani Allah aşkına o gece eşi soymuş o gelinliği de giyilir miymiş sanki siz o anda o odadaydınız da gördünüz. Ne biliyorsunuz gelinliği eşinin çıkardığını ayrıca öyle verecek değil tabi ki giyilecekse kuru temizlemeye gidecek o gelinlik öyle giyilecek yahu.
Konu sahibi sizin bu kadar düşünceli olmanız bunu sorun etmemeniz bir kere takdir edici. Elbette isterseniz ve size uyuyorsa zevkinize hitap ediyorsa giyebilirsiniz kaç sene önce olmuş düğünleri misafirler fak eder mi bilemem ama farketmezler sanmıyorum. Sonuçta bir gün giyilecek. Ama eğer masraf olmasın diyeyse istediğin bir gelinliği kiralayabilirsin gerçi kiralamak bile dünya para bizde gelinimize kiraladık çünkü.