- 15 Ocak 2019
- 957
- 1.711
- 33
- 32
- Konu Sahibi capricorn87
Öncelikle o zaman eşinin senin hayatındaki değerini bi tart canım onla nasıl onsuz nasıl olur şuan hortlayan konu seni sinirlendirmiş haklı olarak belli bi kahve yap kendine otur bi düşün tart görümce kişisi ayağının altını öpse barışma derim ama eşine değer veriyosan ne kadar kötülük yapmışta olsa o da bi anne “senin eşinin annesi “ bu sebepten git içini güzel bi uslupla dök bu konuyu kapattığını ama tekrarı olursa asla bir araya gelmiceğini belirt zaten hatalarını biliyor hepsi seni asaletinle döv diye bi laf vardır aynen onu yap sonra eşin kendisi barışır sen gitmek zorunda kalırsan değersiz olur kendin hallet kspst mevzuyu yok eşinde zaten oluru yoksa senin için bu kadar çirkinlik olmuş hadi herkez yoluna dersin@Zhre_ @begonyas evet hiçbir şekilde hazmedemiyorum .evime gelemez çok uzagiz zaten dediğim gibi o konuda aynı şehirde de olsam gelip burnunu sokacak bı yapısı yok o anlamda soğuk biri .izinde vermem o ayrı tabi .. eşim sanırım benim affettm demeden konuşmayacak çünkü cidden çok çirkin bir ortamdı o da hazmedemiyo bence ama kuslugu de sevmiyor sadece kendi ailesiyle değil herkese karşı öyle küs kalabilen biri değil birisiyle tartıştığı da bile tüm dünyanın yükü üstünde gibi davranıyor o yüzden ben affettim demeden konuşursa burnundan getireceğini dusunyo yada beni ezip geçmek istemiyo bilmiyorum .
Mesaj beni etkilemedi ama içindekileri döküp gecsem mi yoksa hiç yokmuş gibi mi davransam bilmiyorum
Elis_93 İzmir'de başka islerimde var aslında normalde uğramak istediğim bir durumdu ama eşim oyle bir talepte bulununca hevesim kaçtı evet bu yanım git içini dök kurtul diyor ki eşimin de söyleyecek bir lafı olmasın ama bu yanımda diyoki Allah'a havale et esimde benim hatrim için bile gitmedin derse onu da bırak cehennem ol de git bilmiyorum