Görümcenizle aranız nasıl?

Haklısın çevremde öyle biri evlendi. Daha evlenmeden görümcelerine eltilerine karşı kendini öyle doldurmuş ki, önyargının âlâsı. Kendi kendini rezil etti ortada hiçbir şey yokken.

Klasik görümce takma hiçbir gorumceye veya kaynanaya yaranamazsin bende gorumcemle görüsmuyorum ne yapsam yaranamam çünkü ve bıktım artık...

Gelinlerin mi???? Kayinvalide filan olsan tamam bir nebze ama senin nerden gelinin oluyorlar olsa olsa yengelerin olur ne agirligin varmista koyacaktin

Gecmis olsun simdiden sabirlar diliyorum
Annem de evlendiginde gorumcesi yani olmaz olasica halam 15 yasindaymiş, o zamanlar ergen diye kendini avutmus canim annem, ama yilan 15inde de yilan 45inde de
Bitmedi yilanliklari yaptigi kotulukler

Insaf yahu o yaştaki kızdan ne istiyorsun?

Gecmis olsun simdiden sabirlar diliyorum
Annem de evlendiginde gorumcesi yani olmaz olasica halam 15 yasindaymiş, o zamanlar ergen diye kendini avutmus canim annem, ama yilan 15inde de yilan 45inde de
Bitmedi yilanliklari yaptigi kotulukler
Katılıyorum bir insan 7sinde neyse 70sinde o

Bu nasil bir genelleme gercekten? Ben de bekarim ama yengemin neresini kiskanacagim? Evli ve cocuklu olusunu mu? Ben kendisinden de zaten yasca buyugum ama kendisini niye kiskanayim yahu? Bence herkesi genellemeyin.
Sizin gibi istisnalar kaideyi bozmuyo
Görümceler dışardan başka bi hemcinslerinin aileye girişini hem hazmedemiyorlar bir de bekarlarsa bu iyice hasetlikte tavan yapıyor. Ama en alt yapısı işte evlenmeyle ilgili mahalle baskısı

Aman takma bence sizden sonra o da evlenir kendi derdiyle uğraşır benim ki de çok gıcık ama kendi derdiyle uğraşıyor bizden önce evlenmiş olması da benim şansım çok şükür diyorum bekar olsaydı başıma fena bela olurdu

Bir cocukdan bahsediyoruz ergenlige yeni girmis dunya onun etrfinda donuyor saniyor hersyi bildigini dusnuyor ve kendini ispatlamasinin en belirgin yolu laf sokarak ustte kalmak bunlari bil ve ona gore orumcegini bidaha dusun anneni dinle o daha cocuk ve sen olgun davran bu konuyuda fazla uzatma yoksa ccukla coxukmu oluyorsun der cikarlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…