- 15 Temmuz 2016
- 8.574
- 14.395
- 248
3 gorumcem var 1irini 5 ay once dugunde gordum bikac saat. Yolda gorsem zar zor tanirim tanimamda girmustjm derim diger 2 gorumcemi hic gormedim görmek de istemem şu saatten sonraKızlar iyi akşamlar bugun kayınvalidem yemege davet etti oradaydık kapıdan girer girmez görümcemin asık suratını yine gördüm bir insan hoşgeldin demez mi hoşgeldin demeyi bırakın en ufak bir gülümsemesi bile yok kendisi lise ikiye gidiyor annem cocuk o daha diyor fakat ben cocuk oldugunu düşünmüyorum. Yatak yorgan konusu konusuyorduk annem 'benim kayınvalidem cok yorgan yaptı bana dedi' siz o kadar yapmayın gerek yok dedi ve görümcem 'iyi o zaman anne sen az yap cok yaptı demesin dedi' ben mi yanlış anladım bilmiyorum annesi bir anda konuyu değişti. Benimle en ufak bir sohbeti bile olmadı bu zamana kadar.Bir kaç sefer yaklaşmaya calıstım hep kısa cümleler. Baya bir sinirlendim yada fazla abartıyorum bilmiyorum annesi bu akşam yemege davet ederken ben gündüz gitmek istedim sırf yüzünü görmek zorunda kalmayım diye kaynanam x ile fazla kaynaşamadınız lütfen akşam gelin dedi kırmamak için bu akşam gittik fakat yarım saat oturdu ve yanımızdan gitti 'sınavı varmış' kaynanam öyle söyledi çok sinir oldum o halde neden akşam diye ısrar etti bana. Sözlüme söyledim dayanamadım kardesin normalde soguk bir insan mı yoksa bu birtek bana özel mi diye kendisi cok sasırdı fazla üstüne gitmek istemiyorum sizin görümcenizle aranız nasıl sizce ne yapmalıyım?
Benim de yok bazen diyorum olsa belki de bi de onla uğraş dur iyi ki yokBir görümcem bile yok
Benim var da yok Eşim görüşmüyor ben de daha hiç yüz yüze gelmedimBenim de yok bazen diyorum olsa belki de bi de onla uğraş dur iyi ki yok
Öyle demeyin alındım işte :) Bana hiç çocuk gelmiyor görüntüsü konuşmaları :)
Benim de 2 görümcem var biri lise 1e diğeri lise son sınıfa gidiyor. Büyüğüyle muhabbetim olsa da küçücüğü hep uzak soğuk davranıyordu bana, bizim evlendiğimiz dönem tam onun ergenlik zamanıydı. İkisi de okulları ve dersleri haricinde sorumluluk yüklenmemiş çocuklar. Küçüğü neyse de büyüğü bile bize gelip kalınca yattığı yatağının çarşafını yorganını toplayım demez öylece bırakıp gider, çayı bitse yerinden kıpırdamaz ben doldurayım diye bekler. Bazen sinir oluyorum ama anne babası o sorumluluğu vermiyor bana düşmez diye umuramıyorum sonra. Çocuk olarak görsek daha küçülür sorunlar gözümüzde, başka yapacak bişey yok maalesef. Büyüyünce düzelmezse ilişkileriniz ona göre sınır koyarsınız siz de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?