- 26 Ekim 2018
- 24
- 16
- 88
- Konu Sahibi Emirzadeler
Merhaba arkadaşlar ben yeni evliyim bir görümcemle çocuğu var dul ailesiyle yaşiyor benim evim ayrı ama görümcem yüzünden sürekli huzursuzluk çıkıyor aslında bakınca oda aileside çok iyiler ama bana karşı samimiyetsiz sözümden beri bir gel beraber bir şeyler yapalım gezelim kahve içmeye gidelim demez sadece resmi bir şekilde ailesinin gözünü boyucak kadar iyi çocuğu çok patavatsız çocuk dediğime bakmayın bir dakika susmayan hadsiz bir şey ve ben evlendiğim günden beri ona kendi çocuğum gibi davrandım kıtmamsk için ne isterse y aptım aldım ama biraz büyünce lafları ağır gelmeye başladı önceden çocuk deyip geçiyordum kaynanamlar hiç sesimi çıkarmim istiyor hakkımı sacununca senin evin var deyip bana laf sayıyorlar bir şey deyince haksız olduğu halde duygu sömürüsü yapıp ailesini
Kendi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
Kendi tarafına çekiyor ben haklı olsamda kızlarını haklı çıkarıyorlar o öyle demez o öyle yapmaz diye kafayı yicem bana akıl verin lütfen
Son düzenleme: