Görümcesi başka şehirde olanlar

zeynep_tuana

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Ocak 2010
191
2
96
Almanya
görümcesi baska sehirde olanlar memnunmusunuz halinizden yoksa hala bi sekilde size karisip laf sokmayi basariyormu? memlekete tatile geldiginde annesinin evi haricinde sizde kaliyormu?

veya keske görümcem uzakta olmasaydi onunla abla kardes gibiyiz yanimda olup bana arkadas olsaydi diyenlerdenmisiniz?

ben nişanlıyım şuan.bi tane görümcem var oda gayet yakınımızdadır.kendisi iyidir yani bi zararı olmadı şimdiye kadar.tek problemimiz kardeşini yani nişanlımı cok sahiplenmesi.ona göre ve k.valideme göre aile herşeyden daha önemlidir.isterlerki nişanlım onları daha cok sevsin benden daha cok değer versin.bunu nişanlımada aşılıyolar.ama ben artık onun eşi sayılırm ve herşeyden daha önemliyim.bunu anlasınlar artık.yani kısaca iyi olsada kötü olsada hep uzakta olsun mümkünse....uzakta olmasını istememdeki tek sebep bu problemlerin önüne geçmektir yanlış anlaşılmasın,yoksa cok severim kendisini....

Benim görümcem farklı bir ülkede yaşıyor..
Varlığıyla yokluğu birdir ama bu durumun böyle olmasının sebebi eşimdir..
Çünkü ablasını çok iyi tanıyor ve eline fırsat geçerse neler yapabileceğini çok iyi biliyor..
Evimize evlendiğimizden beri hiç gelmedi,ilişkimiz gayet resmidir..
Böyle olması gerekiyordu,böyle oldu..

benim görümcem yok ama ben bir görümceyim ve yurt dışında yaşıyolar geldikçe bndede kalırlar annemlerdede bende çok mutlu olurum çünkü biz abla kardeş gibiyz dertleşiriz yani abimle tartışsa bile ben hemen onuntarafını tutarım yani görümcelik değil işin aslı insan olmakla alakalı...

Benim görümcem ve kaynanam aynı şehirde yaşıyor ve ben ayrı bir şehirdeyim...
Onu görmediğim için mutluyum. Ama telefonla da olsa arada arayıp eşimi doldurmaya kalkışabiliyor....

Benim görümcem de kayınvalidem de bizden ayrı şehirlerde. Şimdiye kadar görümcem birşeyime karışmış değildir şükür, çünkü sağolsun karışmaması gerekeceğini bilecek biri. Yani aynı yerde de olsak karışacağını pek sanmıyorum.

Ama karışmanın kişiyle alakalı olduğunu düşünüyorum, yakın ve uzaklıkla alakalı değil. Karışmak istedikten sonra uzakta da olsa karışır. Tabi yakın olsa daha zor olur o kadar.

2 görümcem var ikiside başka şehirlerde yaşıyolar
kaynanam olmadığı için geldiklerinde bende kalıyolar zaten
ama bu sorun değil benim için çünkü ikisiylede aram çok iyi
aynı şehirdede olmayı isterdim sevdiğim ve iyi anlaştığım içina.sa.s

başka şehirde. ama hiç karışmaz. hiç can sıkmaz. çok iyi biridir. keşke aynı şehirde olsaydık. hem kayınvalidem bu kadar özlemezdi. hem daha sık görüşürdük.

aynı şehirdeyim ama görüşmüyorummmm..bana ağır bir laf etti.ve özür dilemediği takdirde görüşmücem.eşim başta çok ısrarcı oldu sonunda bana hak veriyor...

ayrı şehirlerde olmamıza rağmen en büyük düşmanım olacak kadar sorun yaşadık diyorum sana gerisini sen düşün...

Nişanlıyım. Gçrümcem dışarda ama keşke burda olsaydı eminim bana çok yardımcı olurdu. ıyi arkadaş olurduk diye düşünüyorum.

ortalık karıştırmak istedikten sonra her yerden yetişir insan.önemli olan durması gerektiği noktayı bilmesi..

benim gorumcem baska sehirde.. ama daha once ayni sehirdeydik kirk yilda bir gelirdi zaten abisiyle 2 saatten sonra kavga ederler..ben cok severim ama gorumcemi. zaten benden kucuk hic biseye karismaz ve geldiginde de beni yerimden kaldirmaz resmen. canim benim ya simdi sozleniyor o da allah mutlu etsin...

ayrı şehirlerdeyiz ama çok sık geliyorlar görüşüyoruz.
onun dışında çok sık telefonlaşırızda.
geldiklerinde kayınvalidemde kalırlar
ilk zamanlar anlaşamazdık
ama yeni yeni o beni tanıdı ben onu.

bence karışmak insanın kişiliğiyle alakalıdır.mesafeyle değil.yılda birde görsen o bir görüş bin görüştren beter eder insanı.

bizde aynı şehirdeyiz 5 ay önce aynı mahalledeydik aramızda 2 sokak vardı haftada 2 kez mutlaka giderdik yada onlar gelirdi çok severim ablam olsa ancak bu kadar sevebilirdim benim düğün hazırlıklarımı beraber yaptık 5 ay önce taşındık ben 8 aylık hamileydim pek fazla bişi yapamıyodum bütün evi topladı sonra yeni evi yerleştirdi tek laf etmedi şimdi oğlumu görmeye geliyolar eşi ve kızıyla haftasonu bizde kalıyolar çok güzel zaman geçiriyoruz zaten eşimle beni görümcem tanıştırdı beni böyle bi insana layık gördüğü için onu daha çok seviyorum aramızda 10 yaş var ama kafalarımız çok uyuşuyo çarşıya pazara hep beraber gideriz allah bozmasın...

arkadaşlar 4 tane görümcem var benim Allah a çok şükür 6 yıllık evliliğimde tek bir tartışma yaşamadık hep olumlu ve yapıcı olmuşlardır kayınvalidem vefat etti bu yüzden büyük görümcem takılır sana kaynanalık yapıcam diye amaALLAH razı olsun hepsinide çok severim onlarda beni

Şeniz Benim bir tane görümcem var ablamdan öte severim kanatsız melek.... Bir tane görümcem var zebani gibi nefret ediyorum görümcem değil öz ablam olsa evladım olsa yine de sevemezdim çok cadı çoookk....

benim de 3 görümcem var biri ayrı şehirde evli ikiside bekar ve yaş farkımız çok fazla
aslında hiçbiri ile aramda sorun yoktu daha doğrusu ben öyle düşünüyordum ne zamanki evli olan görümcem eşiyle problem yaşayıp bizim yaşadığımız şehre geldi o zaman sorun başladı yüzüme gülüp arkamdan yapmadığını bırakmadı ve en sonunda da iyice çirkefleşti şimdi tekrar eşinin yanında ama ben ne onunla nede diğerleriyle görüşüyorum benden uzak olsunlar da başka bişey istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…