Hiç merak etme aynısını çekecek belki daha beterini sen de göreceksin. Benim görümcem ben çalışıyordum benim yanıma geldi kaldı uzun bir süre sabah kalkıyordum o da uyanmış ders çalışıyor oluyordu, ben çıkarken kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlıyordu kendine, yani zorunda değil ama bir on dk önce hazırlasa ben de yapsam nolurdu. Ben işten yorgun geliyordum yemek, bulaşık vs üzerimde, arada yıkarsa bulaşık yıkıyordu, sonra başladı hergün ben yıkıyorum bundan sonra sırayla yıkıyalım demeye. Hatun benim evimde kalıyor, bana hükmetmeye çalışıyor ev arkadaşı olsak neyse. Ben de bu tür şeyler çektim, işim zor benim onların hiçbirinden bir ilgi anlayış görmedim. Şimdi o görümcem işe başladı benden daha çok zorlanıyormuş, sabah erken çıkıp kahvaltı yapmadan işe gidiyormuş. İnan zerre kadar acımıyorum.
canım aynı dediğin problem bende de var eşim görümcemin oğlunu seviyo.ilk evlendiğim zamanlar oğlu düştü.hemen koştu aman sana bişey olmasın hüseyin beni öldürür dedi.Allahım fıttırdım ya sanki babası.gerizekalı.ama artık eşimde tepkisini koymaya başladı çünkü gün geçtikçe kıskançlıkları daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.bende eşimden hıncımı alıyorum onun yanında bişey demiyorum.huzursuz olmayalım diye eşimde artık davranışlarına özen gösteriyo.
Okuyunca şok oldum.Rabbim sizin gibi gelinlerin elinden görümceleri korusun ne demek babasımı.Babasına bir şey olsa babası gibi en yakın olacak kişi dayı bu...Kendi çocuğu gibi sevse farkı yok.canım aynı dediğin problem bende de var eşim görümcemin oğlunu seviyo.ilk evlendiğim zamanlar oğlu düştü.hemen koştu aman sana bişey olmasın hüseyin beni öldürür dedi.Allahım fıttırdım ya sanki babası.gerizekalı.ama artık eşimde tepkisini koymaya başladı çünkü gün geçtikçe kıskançlıkları daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.bende eşimden hıncımı alıyorum onun yanında bişey demiyorum.huzursuz olmayalım diye eşimde artık davranışlarına özen gösteriyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?