benim kaynanamda hep haklıdır. görümceleri suçlu, eltisi suçlu ama büyük suç kaynanamda. herkes onun dediğini yapacak o konuşacak herkes susacak off çirkefmi çirkef bir kadın. kızı ondan beter valla. anasına bak kızını al anneannede aynı hatta kaynanamın sülalesi aynı çirkef kimse sevmez onları.
bende görümceyim hiç abimi kıskanmadım hep iyi olsunlar diye uğraştım ama o beni eşimden kıskandı. hem biz sadece bir hafta sözlü kaldık hemen nikahımızı yaptık. nikahlı karısıyım yanına gitmeyecekmişim. illaki ailede bir kıskanç oluyor maalesef.
canım tavsiyen için teşekkürler,aslında zorla aramak istedim ne yalan söyliim telefonunu kaçırıp banyoya koştum ona gününü göstericem dedim çok köpürmüştüm bu arada hakarette ettim ama ne olursa olsun bana el kaldırmamalıydı burda kardeşinin üzülmemesi için beni kırdı,ama ben bugün mesaj attım kardeşine inceden söyledim aslında abin uyarmıştı kıskançlık sorunun olduğunu ben inanmamıştım dedim,ayıp sana dedim .çocukça oyunlar oynuyorsun herkes farkında yaptıklarının sen abini sevsen manevi bi açmaza sokmazsın dedim,sanki aramızda seçim yapmaya zorluyo abisini,kocanı elinden almıyorum abin o senin dedim,bunca zaman sana fedakarlıklar yapmış emek vermiş bi mutluluğu çok görüyosun allah adamı kör eder insan ol dedim,ayrıldık demedim tabi ona bu zevki yaşatmicam,şimdi şikayet etsin yine mesajlarımı yollasın abisine ben gerçekleri söyledim şu dakkadan sonra o kırılır bu gücenir yok artık acıncak durumda olduğunu anlasın aptal değil kimse,bi tatile gittik kıskançlığından benimle fotoğraf bile çekilmedi,hasta ruhlu ya,elleri yumruk gözlerini devirerek dişlrinin arasından konuşuyordu benle inan o dakka yoldan geçen biri bile anlar sorunlu olduğunu,iki gün kaldım orda uyumadı kız inanırmısın 48 saat uyumadı sürekli döndü durdu evde, ama başardı sonunda kına yaksın dedim abisine allah o kıza gün yüzü göstermesin inşallah ne diyim allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi çok üzgünümkelebek-kiss , ilişkinizin boyutu ne olursa olsun döven bir adamı sallayın gitsin. o görümceye de teşekkür borçlusunuz.abisinin gerçek yüzünü size gösterdi bence ...aramanı istemiyorum dese ,zorla arar mıydınız ki..illa tekme tokat moduna mı girmeliydi yani..hem evlenseniz ,iki de çocuğunuz olsa, o zaman sizi dövüp sokağa atmaz mı aynı adam.bu işin sonu yok ,aşk desen iki yıl sürer,sallayın gitsin..
Kızlar yaa bana sabır dileyin nolurrrrr..
3 tane görümcem var 1 i burda diğerleri şehir dışı..
Burdakiyle zaten konuşmuyorum diğerlerinide evlendiğimden beri 2 defa gördüm pek tanımıyorum açıkcası çok bi içli dışlı hiç olmadım..
diğer 2 tanesi istanbula buraya gelicekler haziranda..
sanırım 20 gün kadar burdalar..
istanbulda burda 3 eltiyiz 1 de işte görüşmediğim görümcem var işte arada dolanıp kalıcaklar biraz bende biras onlarda ayhhh ben napıcam yaaaa bi de gelip bende kalırlarsa çoğunluklamafoldumben
2şer tanede veletleri var ayyyyy benim hayatım kaymışşşş...... yazımı zehir ediceklerrrr..
alıp başımı gidesim var...
arkadaşlar bnm bir tane görümcem war ama 1000 taneye bedel daha sewgilimle aramızda söz nişan yok ama şimdiden hayatı burnumuzdan getiriyor herşeye karışyor szce biz ewlendkten snra düzelrmi yoksa yne karışırmı???
en basit ve kısa örneği veriyorum,
4 senelik evliyim çocuğumuz olmuyordu,
"Ben 3. doğurucam sen ona bakarsın artık" gibi saçma sapan şakalar yapardı
Şuanda hamileyim öğrenip aradı tebrik şeklini yazıyorum
"çok beklettin senin yüzünden geç hala olucaz ama neyse hadi tebrikler"
:)çok enterasan ya. insan sevinir mutlu olur. bende görümce oldum ama evlendim görümcelerin ne demek olduğunu yeni yenianladım...arkadaşım sende takma. üzme kendini hamilesinde. evin ayrı deil mi. gtmezsin gelirse gelir evine o kadar.
en basit ve kısa örneği veriyorum,
4 senelik evliyim çocuğumuz olmuyordu,
"Ben 3. doğurucam sen ona bakarsın artık" gibi saçma sapan şakalar yapardı
Şuanda hamileyim öğrenip aradı tebrik şeklini yazıyorum
"çok beklettin senin yüzünden geç hala olucaz ama neyse hadi tebrikler"
aynen canım benmde bir görümcem var ve sinir oluyorm. çok karışıo herşeye. kendini bişey sanıo küçük dğları ben yarattım der gibi... 6 aylık evliym aynı evdeyiz mecburen yakında kendi evimize çıkıcaz inş. ve artık dayanamadım tartıştm.kayınvalidem ve kayınbababm çok ii gerçekten. ama kayınvalidemde kızından çekinio bir laf bile sölemio o da nasıl bişey çözemedim.
Amaaan ben sallamıyorum artık. Önceden çok ağlardım niye böyle diye. 3 tane görümcem var, ikisini çok severim ama bitanesi yapmadığını bırakmadı
Burda anlatsam roman olur
Arada kendi kendine ortalığı ververeye veriyo cadolozluk yapıyo, ben hiiiç karışmıyorum
Sonra kendi kendine susuyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?