görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
görümce değilde ben eşimin teyzelerinden çektim. sürekli laf sokmalar, evlilikleriyle hava atmalar. iğrenç insanlardı. yani görümceden beterlerdi diyebilirim. aman neyse hepsinden kurtuluyorum. hem kocadan hem ailesinden.

Allah böyle olanlar sabır versin

Merhaba arkadaşlar ben evli değilim ama görümce adayımdan çekiyorum nerden başlicam bilmiyorum,bu kız abisine karşı aşırı kıskanç benden önce 3 kız arkadaşından etmiş erkek arkadaşımı 1,5 senedir öle böle devam ettik kız başka şehirde anne baba ayrı anne hapiste baba başkasıyla evli hep abi bakmış buna birde 8 yaşında anneden olma kız kardeş var oda babası yerine koymuş resmen neyse küçüğünü hoşgörürüm ama büyüğü, etmediğini bırakmadı,dün sevgilimle birlikteydim hastaydı evde ona bakıyodum nane limon falan akşam oldu bu abisini aradı ben açtım iki defa suratıma kapattı,bende kıskanıosun die mesaj attım en son,abisine şikayet etti,arıcam onu dedim aldım telefonu benimki etti etmedi izin vermedi aramama,bana saldırdı resmen yerlerde sürüklendim dövdü boğmaya kalktı arkadaşı elinden zorla aldı,dünden beri yıkık ve bitiğim evime geldim odamdan çıkmıyorum,en sonunda başrdı beni hem dövdürdü hemde ayırdı allah gözünü kör etsin diyorum ne yaşadım o ana ben bilirim,hayallerimi yıktılar bu bahara nişan yapacaktık evlenecektik bitti artık ,tuzla buz oldu herşey çok üzgünüm allah herkesin gönlüne göre versin

kelebek-kiss , ilişkinizin boyutu ne olursa olsun döven bir adamı sallayın gitsin. o görümceye de teşekkür borçlusunuz.abisinin gerçek yüzünü size gösterdi bence ...aramanı istemiyorum dese ,zorla arar mıydınız ki..illa tekme tokat moduna mı girmeliydi yani..hem evlenseniz ,iki de çocuğunuz olsa, o zaman sizi dövüp sokağa atmaz mı aynı adam.bu işin sonu yok ,aşk desen iki yıl sürer,sallayın gitsin..

canım tavsiyen için teşekkürler,aslında zorla aramak istedim ne yalan söyliim telefonunu kaçırıp banyoya koştum ona gününü göstericem dedim çok köpürmüştüm bu arada hakarette ettim ama ne olursa olsun bana el kaldırmamalıydı burda kardeşinin üzülmemesi için beni kırdı,ama ben bugün mesaj attım kardeşine inceden söyledim aslında abin uyarmıştı kıskançlık sorunun olduğunu ben inanmamıştım dedim,ayıp sana dedim .çocukça oyunlar oynuyorsun herkes farkında yaptıklarının sen abini sevsen manevi bi açmaza sokmazsın dedim,sanki aramızda seçim yapmaya zorluyo abisini,kocanı elinden almıyorum abin o senin dedim,bunca zaman sana fedakarlıklar yapmış emek vermiş bi mutluluğu çok görüyosun allah adamı kör eder insan ol dedim,ayrıldık demedim tabi ona bu zevki yaşatmicam,şimdi şikayet etsin yine mesajlarımı yollasın abisine ben gerçekleri söyledim şu dakkadan sonra o kırılır bu gücenir yok artık acıncak durumda olduğunu anlasın aptal değil kimse,bi tatile gittik kıskançlığından benimle fotoğraf bile çekilmedi,hasta ruhlu ya,elleri yumruk gözlerini devirerek dişlrinin arasından konuşuyordu benle inan o dakka yoldan geçen biri bile anlar sorunlu olduğunu,iki gün kaldım orda uyumadı kız inanırmısın 48 saat uyumadı sürekli döndü durdu evde, ama başardı sonunda kına yaksın dedim abisine allah o kıza gün yüzü göstermesin inşallah ne diyim allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın cümlemizi çok üzgünüm

Olaya bastan böyle önyargiyla bakarsan zaten kötü gecer..Bence okadar önyargili olma, sonucta esinin kardesleri, ne olmus iki gün kalsalar ben anlamadim. Bazi seyleri gözünüzde fazla büyütmeyin..

en basit ve kısa örneği veriyorum,

4 senelik evliyim çocuğumuz olmuyordu,
"Ben 3. doğurucam sen ona bakarsın artık" gibi saçma sapan şakalar yapardı
Şuanda hamileyim öğrenip aradı tebrik şeklini yazıyorum
"çok beklettin senin yüzünden geç hala olucaz ama neyse hadi tebrikler"

aynen canım benmde bir görümcem var ve sinir oluyorm. çok karışıo herşeye. kendini bişey sanıo küçük dğları ben yarattım der gibi... 6 aylık evliym aynı evdeyiz mecburen yakında kendi evimize çıkıcaz inş. ve artık dayanamadım tartıştm.kayınvalidem ve kayınbababm çok ii gerçekten. ama kayınvalidemde kızından çekinio bir laf bile sölemio o da nasıl bişey çözemedim.

:)çok enterasan ya. insan sevinir mutlu olur. bende görümce oldum ama evlendim görümcelerin ne demek olduğunu yeni yenianladım...arkadaşım sende takma. üzme kendini hamilesinde. evin ayrı deil mi. gtmezsin gelirse gelir evine o kadar.

yok benim eşim hiç takma kafana ver ağzının payını der, ben yinede ablası diye bozmuyorum, zaten kırk yılda bir görüyorum. Kadın patavatsız eşimde biliyo bende, sorun yok yani.
arada sinirimi bozuyo o kadarda eşimin hatrı var

Bende de 2 tane var :) evlenmeden iki kız kardeştik artık 3 olduk sende artık bizim kardeşimizsin diyolardı ben evlendikten 20 gün sonra benim annem babam boşandılar arayıpta kardeşim nasılsın diyen olmadı evleneli 8 ay oldu daha bi ablalıklarını görmedim Kayınvalidem dünya iyisi onun ve eşimin hatrına yaptıklarını görmemezlikten geliyorum bir araya gelindiğinde bişi olmamış gibi davranıyorum. Bu durumda beni çok rahatsız ediyo açıkcası

benim arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı hep bencıl insanlar yüzünden mahvoluyor insanın hayatı yaa(

Sanki evleneceğin insan görümcenmiş gibi herşeye karışırlar onu alma bunu al onu yapma bunu yap yani birde eşin olacak insan tabir yerindeyse pısırıksa yandın valla için içini yer sinirden çatlarsın

Amaaan ben sallamıyorum artık. Önceden çok ağlardım niye böyle diye. 3 tane görümcem var, ikisini çok severim ama bitanesi yapmadığını bırakmadı
Burda anlatsam roman olur
Arada kendi kendine ortalığı ververeye veriyo cadolozluk yapıyo, ben hiiiç karışmıyorum
Sonra kendi kendine susuyo

bende görümceyim:)2 tane abim var ve büyük abimin eşi yaşıtım..ayyyy ne fena ne fena komşu bile edinemio hiç arkadaşı yok geçim sorunu var...zor düştü yakamdan hem peşimi bırakmıyo hemde sürekli tartışma çıkarıyoduneyse mesafeyi kurdum artık.. küste kalmıyorum abime saygımdan kötü de dawranmıyorum:)çünküü dünyaaaaa tatlısı bi yiğenim varrrrrrrrr annesiyle aramı bozup ondan uzak kalamam:)küçük abimin eşi benden 3 yaş büyüktür yenge demem direk abla derim okadar hanım birisidir:)anlaşmazlıklar oluyo dönem dönem amannn deyippppp unuturum çok sewerimmm kardeşi gibi tartışırız ederiz ama saygısızlık yapmadımızdanmıdır nedir o aradaki dengeyi çok iyi koruyoruz ondan olan yiğenimi de çokk sewiyorummm:)veeee bana gelincee sözlüyümm...ama görümce adayım olsunkaynana adayım olsunn aramız çok iyi sık sık arayıp saatlerce konuşuruzhatta bazen çok uzatıyolar telde konuşucak konu bulamıyorum sıkılıyorum:)görümcemi kardeşim gibi gördüğüm için oda beni abla gibi görüyo aramızdaki az yaşa rağmen ablacımm diye konuşuyo maşallah:):)kızkardeşim yoktu çok isterdim Allah bana kızkardeş verdi biraz aksileşiyo ama çokk yakışıoo benim güzel kardeşime:):) birazda kişiyle alakalı iyi görümce iyi gelin iyi elti falan...elbettekii çokk fena kişiler oluyoo ama hiç kimseyle çok muhabbetli olmayınn..arada mesafe küçükte olsa olmalı...bi başladımı bı dırdır kavga bitmezz ALlah korusun diye düşünmekteyim:)

görümcele4rin hepsi kötü değill bikeregenellemiynnn benii çok sewerlersize düşmemişki benim gibi görümce...Allah bu dertten muzdarip kişilere huzur versin inşallah ne diyeyim:)

ayy nasıl görümceleriniz var bee ben evli değilim bi tanecik yengem var başımın tacıdır çok severim... 6 sene çocukları olmadı ağladığında minick halimle göz yaşlarını sildiğimi dertleştiğimi bilirim. hamile kaldığında ben çocuktum çikolata anneyi bebeği mutlu ediyomuş diye iyiki bi öğrendim harçlığımla hergün yengeme çikolata alırdım ne günlerdi yaa hamileliğinde midesi çok kötüydü içini boşaltırdı yengecim bnm sırtını sıvazlar yastığını düzeltirdim hep. nie kötülük ediyimki ona ben kıyamam

ay nasıl görümce o ya yengemin çocuğu olmadığında çocuk lafı ağzından çıkana minicik halimle çemkirirdim kimse üzemez onu diye 8 yaşımdan 14 yaşıma kadar hep dertleştim yanındaydım kırılmasına dayanamam onun severim yengemi zaten tek çocuk sevgiye şevkate ihtiyacı vardı. hamile kaldı 2 tane yiğenim var

bende henüz 7 aylıke evliyim. kayınvalidemle kalıyrm. görümce bana hergün sitres topu gibi geliyor. çok sinir oluyorum kendini bişey sanıo zor dayanıyrm allahtan eşim destekçim.inş. te zzamanda çıkıcaz. birde ben ta ankaradan malatyaya gelin oldum. anlamıyolar. benim kayınbabam çok ii. inş. onu da bozmazlar.:) bayanlar konuşalım ya çok doluyum.annemi çok özlüyorum...

valla benm 1 görümcen var bin görümceye bedel. çok sinir bişey ya...

benim ki sinsi anası kendi çocuklarına baksın diye fitne sokuyor.
eşimle beni ayırmaya çalıştı
zaten odum olası beni kıskanır
kendisi çok çirkin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…