görümcesinden çekenler buraya

görümcenizle ilişkiniz nasıl

• çok iyi

OY: 10 16,9%
  • iyi

OY: 11 18,6%
  • orta

OY: 13 22,0%
  • kötü

OY: 25 42,4%

• Ankete Katılan
    59
  • Anket Kapalı .
benim arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı hep bencıl insanlar yüzünden mahvoluyor insanın hayatı yaa(

aynen öyle canım doğru demişsin bencil insanlar..ama o kızın ahı yerde kalmaz unutma
benim arkadaşım hamile evlendi diye görümcesi söylemediği laf bırakmadı
ama allahın sopası yok işte kendide hamile kaldı ardından doğurdu 3 gün sonra öldü bebeği beyni gelişmemiş..kızda şimdi diyoki iyi oldu etme bulma dünyası..

aynı benimkinin özellikleri... Bunların hepsi aynı...

sıkı durun kızlar.bende 6 tane var.biriyle aynı şehirdeyim.hayatı zindan etmeye yetiyor.ben de kendimi avutuyorum.büyük başın derdi büyük olurmuş diye.hihoyytttttttt.!.........
boşverin.en güzeli SEVİYE...kimsenin sınırlarınıza girip mahrem mekanınızda dolaşmasına izin vermeyin.gelin-görümce olayında nedense gelinken de görümceyken de çekemedikleri taraf ben oluyorum.yani iki taraflı komedi ..ama iyibir işim var.dolayısıyla sosyal konumum gereği de bana işleri düşeceğinden hep rol yapıp beni seviyomuş gibi davranırlar..
siz siz olun.güçlü durun.kendi paranızı kazanın.yapamıyorsanız da hürrem gibi bol bol çocuk doğurun-bu görümce milleti en çok bunu kıskanır...

görümcemi hiç sevmiyorum,o da beni sevmiyor.gül gibi geçiniyoruz

Merhaba arkadaşlar benimde sorunum görümcem ne yazıkki Bir yıllık nişanlıyım. Nişanlım yiğenlerine çok düşkün bunun sebebi ise görümcem ve kayınvalidem.Sürekli kayınvalidem bi arada olmak için çeşitli şeyler yapıyor bizi bi araya getiriyor ve görümcem nişanlımı görür görmez çocukları onun üzerine itiyor. Sanki babaları nişanlımmış gibi davranıyor.Kıskanmıyorum kesinlikle ama yani her şeyini biz yapacakmışız gibi davranıyorlarBu durumdan çok rahatsızım ben arada belli bi mesafe olmasını istiyorummm

Mesafe bile anlayanla olur ,umarım karşındaki mesafe ne demek biliyordur

Görüşmüyorum,görüşmeyide düşünmüyorum..Hakettiği buydu..Ne yaarsa yapsın umurumda bile değil,bırakın görümce olmayı insan olmayı bile becerememiş

iki tane erkek kardeşim var ikizler :) çevremdeki herkes bilir annem babamdan önce kardeşlerim gelir benim için ama bu demek değil ki onların hayatlarına müdahale edebilirim. ileride nasip olursa bende görümce olucam. ne demek ilişkilerini bozmak, kıskanmak. kimi kimden kıskancam allah aşkına? şaşırarak okudum yazılanları. kardeşini eşinden ayırmaya çalışanlar, fesatlık, dedikodu, iftira bunlar nasıl olaylardır. şimdi bunlar böyle yapınca kardeşlerine düşkün mü oluyorlar? herşeyden önce insan olmak lazım, karşındakinin insan olduğunu bilmek lazım. canın da olsa ciğerin de olsa karşındakinin birey olduğunun farkında olmak lazım. bnmde görümcem var melek gibidir zaten aynı kafadayız çok iyi anlaşırız ama seviyemizde vardır, olmalıda.
kardeşlerim arada ''anne sana bi gelin getircez ağzının içine bakcak, sen ne dersen onu yapcaklar, temizlikle falan uğraşma çağır gelsin yapsın işi ne'' gibi laflar ederler. annemle bi açarız ağzımızı görmeniz lazım olmayan gelinleri savunuruz
annemin ve eminim birçok annenin söylediği laftır bu, kendi kızıma yapılmasını istemediğim bişeyi kimsenin kızına yapamam.
yapanda eminim cezasını çeker, hak yerini bulur, üzmeyin kendinizi.

benevlenmedn 6 ay abim ve yengemle birlikte yaşadk yani görümcesiyim yengemin. hiçbir gün kırgınlık küslük anlaşmazlık olmadı birimiz yemek yapar birimiz masayı toplardık beraber temizlik yapardık ikimizde çalıştığımız için o benim yorgun olduğumu bende onun yorgun olduğunu söyler evdeki işi üstlenirdik. bi abla gibi oldu her zaman halen daha öyledirde sağolsun .
öte yandan benimde görümcem var iki tane valla biri bize geldimi herşeyi ayağına ister, masa kursak bir tabakda ben koyayım demez aman belim aman kolum aman oram buram şuram hergün bir uzvu ağrır anlayacağınız diğeri ise aman şunu şurdan al burdan geç şuraya uğra onu yapma bunu yap ya şundadır ya bunda falan fistan herşeye karışır evime gelse dolapları karıştırır anası kılıklı yani çekmeceleri arar tarar o niye öyle bu niye böyle ya öyle ya böyle...
sorarsanız çok iyi anlaşıyoruz fakat hayatıma müdahil oldukları için bazen sinir oluyorum onun ötesinde aslında bir problem yok hatta eşimden daha çok görüşüyorum ablalarıyla

canım aynı dediğin problem bende de var eşim görümcemin oğlunu seviyo.ilk evlendiğim zamanlar oğlu düştü.hemen koştu aman sana bişey olmasın hüseyin beni öldürür dedi.Allahım fıttırdım ya sanki babası.gerizekalı.ama artık eşimde tepkisini koymaya başladı çünkü gün geçtikçe kıskançlıkları daha da gün yüzüne çıkmaya başladı.bende eşimden hıncımı alıyorum onun yanında bişey demiyorum.huzursuz olmayalım diye eşimde artık davranışlarına özen gösteriyo.

merhaba arkadaşlar bende aynı dertten müzdaripim :) görümcem beni hiç ama hiç sevmiyor ve gerçekten de bu durum ailevi bağları etkiliyor ne yazık ki ne yaptıysam olmadı beni hemen hemen dedikodu yapabileceği herkeze kötülemiş:) üstüne üstelik kaynımın sevgilisini her yerde kötüler ama ona hediye alıp yollamış... ama kayınvalidem üstünde durma birgün pişman olur diyor ama ben yapamıyorum doğum yaptım bebeğimi bile görmeye gelmedi değil ki hastaneye:) daha neler neler onun pişmanlığını görmek istiyorum ve bunu nasıl başarabilirim onun derdindeyim...

Hiç merak etme aynısını çekecek belki daha beterini sen de göreceksin. Benim görümcem ben çalışıyordum benim yanıma geldi kaldı uzun bir süre sabah kalkıyordum o da uyanmış ders çalışıyor oluyordu, ben çıkarken kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlıyordu kendine, yani zorunda değil ama bir on dk önce hazırlasa ben de yapsam nolurdu. Ben işten yorgun geliyordum yemek, bulaşık vs üzerimde, arada yıkarsa bulaşık yıkıyordu, sonra başladı hergün ben yıkıyorum bundan sonra sırayla yıkıyalım demeye. Hatun benim evimde kalıyor, bana hükmetmeye çalışıyor ev arkadaşı olsak neyse. Ben de bu tür şeyler çektim, işim zor benim onların hiçbirinden bir ilgi anlayış görmedim. Şimdi o görümcem işe başladı benden daha çok zorlanıyormuş, sabah erken çıkıp kahvaltı yapmadan işe gidiyormuş. İnan zerre kadar acımıyorum.

benimki çok dengesiz..psikolojik durumuna göre davranır genelde.ama beni sevmediğini çok iyi biliyorum.işi düşünce dertlerini anlatır akıl veririm bu defa yanlış anlar kıskandığımı mutluluğunu istemediğimi düşünür..eşime anlattım bigün canımı çok sıkmıştı eşimde özel konuları açtığı zaman konuşma kısa kes boşver dedi..artık öyle yapıyorum..bide ilk evlendiğim zamanlarda bana özel şeyler soruyodu sonra aynen gidip kayınvaldeme yetiştiriyodu kayınvaldem ağzından kaçırdı bi defa..onlardan çok bişey beklemiyorum zaten kendi akrabalarının arkasından bile konuşan insanlar uzak durmak lazım böylelerinden mesafeyi korumak lazım

benim görümcem karışmaz hiçbirşeye hatta haberi bile olmaz kavgalarımızdan bile arkadaşın dedi gibi bende abime hiç karışmadım banada karışılmasını istemem

bende bu konuda çok dertliyim görümce konusunda, şu anda o insanın sayesinde evimde huzurum kalmadı uzaktada olsalar bir şekilde evi karıştırıyorlar, ve onun sayesinde eşim antalya ya gitti oda bıktı artık sorunlardan, öbür dünyada hem kaynanamın hemde görümcemin iki yakasından tutacam ve asla kapımdan 1 adım dahi gelemez kendileri yaptı

benim en güzel günlerimi zehir eden görümcemi aşağıda istemeye geldiler.kaynanamda bir öze bir özen beni istemeye günlük kıyafetlerle özensiz paspal şekilde gelen kaynanam aşığada bütün sülalesini toplamış elinde video çekimi yaparak kızını istiycekleri karşıladı.ben doğum yapalı 6 ay oluyo birkere ağzından bebeğe mevlit yapalım demedi.resmen evlat ayrımı yapıyor bende oğlumu onlara göstermiycem .düğünümü herşeyimi anasını babasını kışkırtarak zehir eden görümceyi Allah ıma havale ediyorum bana yaşattığı üzüntülerin bin katını bulsun .Allah ım sen büyüksün

Benim görümcede bana küs.Kaynanamla aynı şehirde oturuyoruz.O başka şehirde.Geldiğinde internet lazım olsa eşimin iş yerine gider,bizim evde olmasına rağmen bize uğramazdı.Hatta yemeğe çağırırdım, kaynanam erken gelirdi,çocukla oynardı,o yemekten 10-15dk önce gelirdi.Anlayacağınız biz de samimiyet kuramadık.Kendimde hata görmüyorum,gayet sıcakkanlı güleryüzlü biriyimdir.Bu konularda da uyardım onu,rahat rahat gelebileceğini söyledim.Bişey değişmedi.Saçma bir sebep yüzünden de artık gelmiyor.Konu sahibi arkadaşım,sana karışmasına asla izin verme!görümce,arkadaş,anne,baba hiç farketmez.Kimsenin ailene karışmasına izin verme.Bunu açık açık bile dile getirebilirsin.''Kusura bakma ama,bu bizi ilgilendiriyor,buna eşimle ben karar vermeliyim''şeklinde.Bu yüzden küsecekse de güle güle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…