benim arkadaşım görümce yüzünden nişanlısından ayrıldı hep bencıl insanlar yüzünden mahvoluyor insanın hayatı yaa(
görümcemdeki kötülükleri sayıyorum
1.yalan
2.dedikodu
3,hayatımza karışma
4,kıskançlık
bu kadar yetermi aynı mahalledeyz bni sewgilimlede birbirmze düşürüyo arkadaşlarımlada sonunda bni delirtcek yani herşeye burnunu sokmasa ölür allah ım yaa ewlenncede byle olursa naparım bn
görümcemi hiç sevmiyorum,o da beni sevmiyor.gül gibi geçiniyoruz
Merhaba arkadaşlar benimde sorunum görümcem ne yazıkkiBir yıllık nişanlıyım. Nişanlım yiğenlerine çok düşkün bunun sebebi ise görümcem ve kayınvalidem.Sürekli kayınvalidem bi arada olmak için çeşitli şeyler yapıyor bizi bi araya getiriyor ve görümcem nişanlımı görür görmez çocukları onun üzerine itiyor. Sanki babaları nişanlımmış gibi davranıyor.Kıskanmıyorum kesinlikle ama yani her şeyini biz yapacakmışız gibi davranıyorlar Bu durumdan çok rahatsızım ben arada belli bi mesafe olmasını istiyorummm
Merhaba arkadaşlar benimde sorunum görümcem ne yazıkkiBir yıllık nişanlıyım. Nişanlım yiğenlerine çok düşkün bunun sebebi ise görümcem ve kayınvalidem.Sürekli kayınvalidem bi arada olmak için çeşitli şeyler yapıyor bizi bi araya getiriyor ve görümcem nişanlımı görür görmez çocukları onun üzerine itiyor. Sanki babaları nişanlımmış gibi davranıyor.Kıskanmıyorum kesinlikle ama yani her şeyini biz yapacakmışız gibi davranıyorlar Bu durumdan çok rahatsızım ben arada belli bi mesafe olmasını istiyorummm
Hiç merak etme aynısını çekecek belki daha beterini sen de göreceksin. Benim görümcem ben çalışıyordum benim yanıma geldi kaldı uzun bir süre sabah kalkıyordum o da uyanmış ders çalışıyor oluyordu, ben çıkarken kalkıp kahvaltı hazırlamaya başlıyordu kendine, yani zorunda değil ama bir on dk önce hazırlasa ben de yapsam nolurdu. Ben işten yorgun geliyordum yemek, bulaşık vs üzerimde, arada yıkarsa bulaşık yıkıyordu, sonra başladı hergün ben yıkıyorum bundan sonra sırayla yıkıyalım demeye. Hatun benim evimde kalıyor, bana hükmetmeye çalışıyor ev arkadaşı olsak neyse. Ben de bu tür şeyler çektim, işim zor benim onların hiçbirinden bir ilgi anlayış görmedim. Şimdi o görümcem işe başladı benden daha çok zorlanıyormuş, sabah erken çıkıp kahvaltı yapmadan işe gidiyormuş. İnan zerre kadar acımıyorum.merhaba arkadaşlar bende aynı dertten müzdaripim :) görümcem beni hiç ama hiç sevmiyor ve gerçekten de bu durum ailevi bağları etkiliyor ne yazık ki ne yaptıysam olmadı beni hemen hemen dedikodu yapabileceği herkeze kötülemiş:) üstüne üstelik kaynımın sevgilisini her yerde kötüler ama ona hediye alıp yollamış... ama kayınvalidem üstünde durma birgün pişman olur diyor ama ben yapamıyorum doğum yaptım bebeğimi bile görmeye gelmedi değil ki hastaneye:) daha neler neler onun pişmanlığını görmek istiyorum ve bunu nasıl başarabilirim onun derdindeyim...
ben görümceyim abimin gelinimizin hiç bir zaman bir işlerine karışmadım karışmamda.herkes ne yaparsa yapsın arada kalıp kötü olucagıma.......
sesimi çıkarmam daha iyi............
banada karışılmasını istemem.........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?