Görümcesinden dertli olanlar...

ay ınanmıyorum burada yazılanlarımı goruyormus
ınanın bazı seylerı yazarken aklıma gelıyorrr

bence halledın ya ne var uc gunluk dunya
cumartesı aksamı evlılık yıl donumu oldugu ıcın abımlerın buyuk cocugu aldım bende kaldı kucugunude yengemın abısın aldı esı bakacak yanı

ne guzel eger aramız ıyı olmasaydı benımde ona ıhtıyacım oldugunda onunda bana ıhtıyacı oldugunda yabancılardnamı yardım ısteseydık anne elbette var ama bız bu sekıldede halledıyoruz hem cocuklar bırbırlerını cok sevıyor eglenıyorlar(benım o gece kafam sıstı )hemde yardımcı olmus oluyoruz

PASTAAA h.sonu aklıma sen geldin. Halletinizmi canım.
Ne olursa olsun Rabbim hayırlısını nasip etsin, pişman etmesin.

canım hallettik evet. detay yazmiim :)

canım kocam burda yazılanları okumu. özelden bişi konuşuyoduk kötü kedi şerafettinle. eşimle ilgiliydi ama görmüş hepsini. kavgalıydım cumadan bakası gelmiş işte hepsine.. çok ayıp cık cık cık. şifremi değiştirdim bende. inşallah karıştırmaz adımıda unutmuştur buradaki :))

ınsallah kotu seylerde degıldır canım :S cok uzuldum

canım konuştuk, barıştık ama sonumuz hayrola diim ben...

Aman iyi canım barıştığınıza sevindim.
Belki de bilmesi iyi olmuştur valla hiç belli olmaz..
Gerçi öyle çok kötü bişi yazmamıştın yani bu erkek milleti hep mi böyle olur?Benimki de elalemle özelimizi paylaşma diye paylamıştı beni.

aynen canım. neden tanımadığın insanlara beni çekiştiriyorsun dedi banada. bende dedimki tanıdıklaramı çekiştireyim yani:) hani hem suçlu hem güçlü muhabbetiyle konuyu kapattım işte bi şekilde. fenayız bizzzzzzz.

Walla bi yerelere içini dökmezsen bunalıma girersin zaten, birikti biriktir nereye kadar.

Walla bi yerelere içini dökmezsen bunalıma girersin zaten, birikti biriktir nereye kadar.

aynen öyle canım. heleki ben asla kimseye bişey anlatmayan biriyim normalde. en yakın arkadaşım bile 5 ay öncesine kadar falan bilmiyordu hiçbişeyimi asla anlatmam ki ben 2.5 yıllık evliyim. hatta o bile şaşırdı sonra öğrenince bikaç bişey. neden anlatmıyosun neden kendine dert ediyorsun diye. burada çenem düştü o ayrı. sevmiyorum tanıdığım insanlara anlatmayı napayım yani.. rahat etmiyorum. ama burda ölemi. leb sorsanız leblebinin tarihçesini anlatasım geliyor

aynen canım bende öyleyim, dışardaki insanlar herşey süper sanıyırlar, keşke fotoğraflardaki gülümsemeler gerçekten olsa.
Onlar tabelaya yansıyan kısmı görüyorlar. burda bi çoğumuz benzer sorunları yaşıyorz haliyle fikir alışverişlerimiz oluyor, ayrıca kimsenin burda çıkarıda yok kötü niyetide paylaşım derdinde herkes. Bebek olaylarını gündeme alma şimdilik istersen

kesinlikle öyle canım. hiçbişey tozpembe değil. zaten canım biz daha önce inan hiç düşünmedik, istemedik. şimdi evlilik terapistine giderken iyiye dönmeye başlayınca herşey gündeme geldi. şimdi de ne olur bilinmez. bu konu kapanınca herşey normale döndü ama eşim beklenemdik şeylere sinirlenip, sonrada hemen geri adım atan biri. yani çabuk parlayıp çabuk söner, bende çok zor sinirlenirim hep herşeyi dalgaya vururm ama 1 kere sinirlenirsem 2 gün geçmez, bikaç kez sinirlenirsem hele hiç geçmez. deve kinim var benimde. bu konularda çok zıtız işte. bi eşime kin tutamadım ne dese hemen bende yumuşuyorum. çok kızıorum onada ama 2 lafına tav oluyorum elimde değil. inşallah değişir artıl bişeyler. neticede yaş, zaman, herşey geçip gidiyor, ömür geçiyor ne var elde..

evet canım zaman geçiyor gençlik de gidiyor, yarının ne getireceğini bilemiyoruz
Özel değilse, ailen destekçinmi kararlarında arkanda olur mu peki ?

evet canım zaman geçiyor gençlik de gidiyor, yarının ne getireceğini bilemiyoruz
Özel değilse, ailen destekçinmi kararlarında arkanda olur mu peki ?

canım ailem her kavgamızda kesin sen suçlusundur alttan al yapma böyle diyor, onun aileside kavgalarımızda kesin o suçlu ama sen geende alttan al gel diyor. her iki tarafta benim alttan alıp gitmem yönünde karar bildiriyor. ama kararımı kesin verirsem ailem keisnlikle yanımda olur. hatta bir keresinde kesin ayrılıcam diyip babamın evine döndüm babam keisnlikle ayrılıyorsun dedi ama eşim öyle bir gönlümüzü aldıki hepimizin hepimiz vazgeçtik. bana geldi ağladı, babama gitti ben onu çok seviyorum şöyle böyle dedi ve daha birsürü şey işte. ama kararım ne olursa olsun eminimki ailem yanımda olacak. ki zaten ben çok destekçi arayan biri dğeilim kendi ayaklarımın üstünde dururum yani. Allahıma çok şükür özgüvende tavan yani

çok şükür işin var aklın başında ama ailenin arkasında olması çok büyük destek manevi açıdan.
Zamana bırak olmayacağı varsa yürümez zaten, sen pişman olmamak için elinden geleni yap canım,
kendi için rahat olsun öncelikle. Keşkelerin olmasın.

daha ne kadar zamana bırakıcaz bilmiyorum canım ya. çok karışığım anlayacağın. psikolog 10 üzerinden 9 sunuz diyor boşanacak hiçbiişey yok diyor ama gelgörki biz aynı pencereden bakamıyoruz olaya. valla saldım gitti. yarın ola hayrolaaa

Aynen bende o cevabı vermiştim.
Tandııklara dert yansam daha mı iyi dedim.
Zaten o olaydan sonra kaldıramadığım şeyler yaşandı ve bunlar ailemin kulağına kadar gitti bu kez..

Aynen öyle valla..Bende onca sene kol kırılık yen içinde kalır dedim şimdi öyle yapmıyorum.

Bende sustum sustum aman millete laf vermeyelim aman kol kırılır vs yetti be..
Geçen eski dostlarımla görüştüm kızlar şok oldular ayy biz seni mutlu biliyorduk dediler

Sorun aslında ne biliyor musun? Konuşulmadan bazı şeylerin üstünün örtülmesi.
Geçen cuma akşamı bende patladım eşime, benden altı ay mühlet istedi bakalım neler olacak, ama bu zaman zarfında bende boş durmicam

Neden hep alttan alan kadın?
Zaten bu zihniyet yüzünden tepemize çıktı bunlar.
Ben asla alttan alan taraf olmadım açıkçası, sende bana benziyorsun bu anlamda

sen ne kadarlık evlisin canımi çocuk varmı çalışıomusun ?
ay yarışmada gibi oldu :)

işte pencerelerin farklı olması sorunya zaten

dediğin olaya katılıyorum. hep kadınların alttan alamsını bekliyorlar. neden yani? erkek demek güç mü demek? kadın erkeksiz yapamazmı? heleki annelere bu konuda çok üzülüyorum sizlerde bir bayansınız neden halada kadın alttan alsın diyorsunuz değilmi ama. dizlerimin üstünde yaşayacağıma, ayaklarımın üstünde ölürüm diye bi laf varya tam benlik. alttan alan taraf olamam madem erkekler o kadar güçlüler onlar alttan allsınlarda çektrmesinler bize. çok akıl vermesinler, çok karışmasınlar, kadınlardan daha çok dırdır etmesinler, onlardan önce yokmuşuz gibi akıl vermesinler ve dha bir sürü şey.

evet canım benziyoruz bencede seden böyle düşüyorsan. yaşasın kk :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…