Okuduğumdan anladığı kadarıyla hepinizin görümceleri genç yaşta. Yine onların gençliğine verirsin, yada heyecanına yada başka bir kalıp uydurursun ilerde anlar ne olduğunu dersin ama benim görümcem 60 yaşlarda. ben neresine bahane bulayım? herkes illallah ediyor yinede niye böyle dediğinde bizi suçluyor. Bir tane daha görümcem var, ondan yaşlı ve her bize geldiğinde en az 1 hafta kalır. geldiğinde duayla gelir duayla gider.. Yeri gelir yemeğimi beğenmez, yeri gelir başka konuda eleştirir ama hepsi yapıcı eleştiri... Hatta eşim bırakmaya gittiğinde sıkı sıkı tembih edermiş, eğer o kızı bir üz, bir ağlat iki dünyada elleirm yakamda.. sahip çık yuvana, akrını kimseye ezdirme diye böyle tembihlermiş. Msn de görüşelim ilk sorduğu şey , kardeşim üzüyor mu seni? birbirinize sahip çıkın, kimsenin lafına bakıp huzurunuzu bozmayın... Oysa ben ikisinede aynı davranıyor. Diğerine yada ötekine özellikle yaptığım birşey yok.

Kişilik meselesi artık. Ne kadar kan bağıda olsa her aileden 1-2 tane çıkıyor böyle , ben bunu anladım.. Egoları tavan olan, kendini beğenmiş, fesat, haset ne derseniz deyin.. Adını siz koyun...