Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim kayınvalideceğimde kızı kıskançlık krizlerine girmesin diye beni övmez tatlı söz söylemez 1 yıl oldu daha görmedim güzel sözlerini.
Kötü söz söylemesinlerde güzel sözleri kendilerine kalsın diye avutuyorum kendimi :)
bende nişanlanmak üzereyim ama bende daha başlamadan dertlendim..2 tane var ikiside suratları asık hiç konuşmazlar sadece laf çarptırırlar ..herşeye karışırlar birde evliler ikisininde
2 tane çocuğu var..herkes anlamış ilk kez gören ler bile bırak boşver diyolar..nişanlım olacak kişide hep ailesini tutar en ufak konuda.değer vermiyolar bunu hissediyorum banada bir akıl verin NOLUR....
canım tam anlattığın gibi bi tanede bende var.. o bütün aileyi karştırıp duruyor annesine babasına eşime akıl hocalığı yapıyor maşallah üç kuruşluk aklıyla..
Benim görümcem yok.Ama ben görümceyim.Aslında herkes kendi hayatına baksa hiç sorun çıkmayacak.Kimseye karışmam kendime de karıştırtmam.Benim için kardeşimin mutlu olması önemli.Bence araya mesafe konulması şart.Bizim aramız çok iyidir su sızmaz ama ikimizde durmamız gereken yeri biliriz.Bu insanın kendini bilmesi ile alakalı. Eğer karşındaki durması gereken yeri bilmiyorsa bence bunu hissettirmelisin.
ben de gelinleri kıskandıklarını düşünüyorum ama abilerinden değil. kendi kendilerine. tabiiki lafım size değil. kendi görümcem adına bide bikaç kişi daha gördüm.![]()
ben görümcemle liseyi birlikte okudum çok yakın arkadaştık sonrasında abisiyle evlendim düşman kesildi evlendikden sonra arkamda iş çeviriyodu kaynanamı kayınbabamı doldurup üstüme salıyodu birlikte oturuyorduk o dönem şimdi ise ayrıldık rahatım çok şükür![]()
kıskancak yanı olsa kıskanırdım belki
ama yengem beni kıskanıyo. çok kolay kilo veriyorum, o veremiyo sağolsun 50 küsür beden. diyetteysem ona sölemiyom aa ne güzel kilo veriyon diyo , o diyo benim kilo verme duruyo
kıskanmak kişilikle alakalı , kişinin zihni bulanıksa herkesi kıskanır.
bende de hem cinslerimi kıskanma özelliği yok
güzelse güzeldir, akıllıysa akıllı![]()
ben kendime bakarım
umarım kötü görümcelerin hepsi farkına varır bunun.
Ayyy Allahtan benim görümcem yokama görümce gibi bi eltim var
![]()
Allahtan benden uzakta yasiyorlar hehehe :)
arkadaslar Allah yardimciniz olsun :)
işte şanslı insanlardan biri dahaç eltide uzakk oh maşallah hayat sana gzel :)
işte şanslı insanlardan biri dahaç eltide uzakk oh maşallah hayat sana gzel :)
ben görümcelerimle kkardeş gibiyim çok şükür öyle kıskançlıklar yok 6 aylık evliyim hatta beni daha çok el üstünde tutarlar bize emanet dye büük görümcem biraz oteriter laf sokmaları falan olur ama 2 dk sonra balım gülüm..