Görümcesinden dertli olanlar...

görümcesi ve eltisiyle sorun yasayanlara Allah sabır versin
nispet yapar gibi olmasın da bende ikisi de yok cok şükür
:1::64:

Bi gün kalablık halde oturuyoruz, görümcem eşi, kp, kv. ben ve eşim, görümcem babasına dönüp, keşke benim kpederim sen olsaydın baba dedi
Bu kızın patavatsızlıkları saymakla bitmez her aklıma gelen sinir oluyorum kendi kendime.
Kocasının yanında diyo adamda melek gibi nasıl denk geldiyse şansına.

benimkide ben yokken ayrı odada oturur. ben gidince kp yanında oturuyorum onun yanına gitmiyorum o hemen gelir babasına sarılırr, öper yanından ayrılmaz. o öyle yapıca babam bazen bozuntuya vermezz bazende öteki kızımın neyi eksik kızım sende bu tarafıma gel der banada sarılır. o zamanlarda görümcemin yüz şekline bayılıyorum. birde biraraya gelince akarabalrla herkes bana güzel gelinimiz, güzel kızımız der onada ismiyle hitap ederler bende birşımarırım bir şımarırım. asıl güzel sizlersiniz iyiki sizi tanımışım hepin,z çok iyisiniz diye artistlik yaparım. birde kv her benim alfım geçince böyle Allah razı olsun çok iyidir benim gelinim hatta kızım der sonrada öteki kızımda çok iyi ama der onuda bırakmaz. ama görümcem o anlarda çatlarrrrrr.

şimdi hamileya ilginin üstünde olmasının tadını çıakrtıyor. doğursada kurtulsak..

benimkide ben yokken ayrı odada oturur. ben gidince kp yanında oturuyorum onun yanına gitmiyorum o hemen gelir babasına sarılırr, öper yanından ayrılmaz. o öyle yapıca babam bazen bozuntuya vermezz bazende öteki kızımın neyi eksik kızım sende bu tarafıma gel der banada sarılır. o zamanlarda görümcemin yüz şekline bayılıyorum. birde biraraya gelince akarabalrla herkes bana güzel gelinimiz, güzel kızımız der onada ismiyle hitap ederler bende birşımarırım bir şımarırım. asıl güzel sizlersiniz iyiki sizi tanımışım hepin,z çok iyisiniz diye artistlik yaparım. birde kv her benim alfım geçince böyle Allah razı olsun çok iyidir benim gelinim hatta kızım der sonrada öteki kızımda çok iyi ama der onuda bırakmaz. ama görümcem o anlarda çatlarrrrrr.

şimdi hamileya ilginin üstünde olmasının tadını çıakrtıyor. doğursada kurtulsak..

ya senin şansına aile iimiş canım bizimkilerde oda yok haliyle bende mesafeliyim.
Düğünümde herkes ne güzlesin fln dio haliyle gelin olan benim dimi kızın yüüznü görmen lazım onu bile kaldıramıyor.
Öyle kıskanç öyle cimri bencil ki kelimlerle ifade edemiyorum sen düşün canım artık kişiliğini. Yani bende açık sözlü dimdik bi kız olmasam
3 ayda hastanelik olmuştum inanki. Ailemin arkamda dimdik olduğunuda biliyorlar fazla diş geçiremiyorlar.

Pasta biz bu konuyu hiç sıkılmadan atlamadan günlerce konuşabiliriz sanırım ikimizinde içine çok işlemiş :)

Pasta biz bu konuyu hiç sıkılmadan atlamadan günlerce konuşabiliriz sanırım ikimizinde içine çok işlemiş :)

kesinlikle canım. biz seninle olmadı ayrı bi topik açalım roman yazalım :) maşallah dertlerimiz çok. kız bunlarda karşı atağa geçmesin rakip yayınevinden roman çıkarmasınlar bizlere. bi tutuarım bunu varyaa .. :4::4::4:

Ben de görümcemden dertliyim..
K valdeden de öyle ama görümceden daha çok..:31:
Eşimle nişanlıyız görümce eski kocası ben ve o zamanki nişanlım sinemaya gittik.
Bir sinemaya giriyoruz çıkıyoruz el eleyiz eşim ablası gelince elini elimden çekti şaşırdım.

Dedi ki ablam bizi böyle görmesin kıskanır.. :52::52:
Daha o zamandan belliydi yani :27::27::27::27:

kesinlikle canım. biz seninle olmadı ayrı bi topik açalım roman yazalım :) maşallah dertlerimiz çok. kız bunlarda karşı atağa geçmesin rakip yayınevinden roman çıkarmasınlar bizlere. bi tutuarım bunu varyaa .. :4::4::4:

olurmu olur hee gelinlere karşı diye bi roman :)

Adaletli olmalılar, kendi rahatsızlık duydukları şeyleri karşı tarafa yapmamaları lazım.
İşte bunlara çıldırıyorum desem yeridir.

Ben de görümcemden dertliyim..
K valdeden de öyle ama görümceden daha çok..:31:
Eşimle nişanlıyız görümce eski kocası ben ve o zamanki nişanlım sinemaya gittik.
Bir sinemaya giriyoruz çıkıyoruz el eleyiz eşim ablası gelince elini elimden çekti şaşırdım.

Dedi ki ablam bizi böyle görmesin kıskanır.. :52::52:
Daha o zamandan belliydi yani :27::27::27::27:

Evlendikten sonra nasıl ilişkiniz ?
Şimdi eşinden de ayrılmışsa daha çok sarar size

gidiip bu görümcelerden görümce olma dersi alıcam.
kardeşimizle ( ki onun kocası oluyo) sen ona öyle bişey söyleyemezsin vuramazsın ben naparım seni biliyomusun anasından babasından ayrı diye sahipsiz mi sandın sen gelini beni biliyomusun sen diye kavga ettik. Akrabayı taallükata gelinimiz bitane dil uzatanı fena yaparım dedik, pişenin en başını alınanın ilkini ona ayırdık. annemiz bile bizi sevse napıyosun kız anasından uzakta niye gönlünü kırıyosun dedik. o geldiğinde aman sen bana mı bakıyosun ben bugün varım yarın Allah bilir. ev benim değil senin nasıl biliyosan senin dediğin gibi olsun dedik ...
eee ne oldu
tahmin edin bakayım ne olduuuuuuuuuuuuuuuu

olurmu olur hee gelinlere karşı diye bi roman :)

Adaletli olmalılar, kendi rahatsızlık duydukları şeyleri karşı tarafa yapmamaları lazım.
İşte bunlara çıldırıyorum desem yeridir.

rakip yayınevine ne para vericem burada gelinin bedava topiği varken..:)

kıs hayyal kotu kedi şero:) bu pasta beni harbi görümcesi sanarmış şimdi:) eminim içinden geçirmiştir aboooo bizim görümce acaba burayadamı geldi diye:)

canım benim görümce buraya yazmaz merak etme. hemen annesine şikayet etmeye gider sen değilsin buna eminim yani :ssz:

ya o değil cevap vermiştim ne güzel silindi hepsi pöffffffff

görümcesi ve eltisiyle sorun yasayanlara Allah sabır versin
nispet yapar gibi olmasın da bende ikisi de yok cok şükür
:1::64:

kıs görümceler kadar gafanıza daş düssün emiiiiiii
bu arada tamı tamına 63 kiloyum bilginize:) varın hesap edin yanıııı

Evlendikten sonra nasıl ilişkiniz ?
Şimdi eşinden de ayrılmışsa daha çok sarar size

Eşim bekarken bi kaç parça eşya getirmiş eve.
bitane rondo bi şarjlı süpürge gibi.
Gide gele onları taşıdı evimden.. Bana sormadı bile kedi lazım mı ben bunları alıyorum bile demedi.
EŞim de ablasını savundu onlar zaten onundu diye..
Sormaya gerek yok görüşmüyorum :9::9::9:

Evim istanbuldaki otelleriydi zaten son gelişlerinde yanlarına çıkmadım sonra da gelmediler aman eksik kalsın gülerken bile yapmacık sevimsiz kadın :52::52:

canım benim görümce buraya yazmaz merak etme. hemen annesine şikayet etmeye gider sen değilsin buna eminim yani :ssz:

ya o değil cevap vermiştim ne güzel silindi hepsi pöffffffff

aha bak bide gorunceye laf ediyi. hemi tembel hemi leş gibi sigara kokuyo bizim gelin .
kıs bi daa yazıver eline mi yapışır yok bacım tembel bu gorunce buan napsın:)

gidiip bu görümcelerden görümce olma dersi alıcam.
kardeşimizle ( ki onun kocası oluyo) sen ona öyle bişey söyleyemezsin vuramazsın ben naparım seni biliyomusun anasından babasından ayrı diye sahipsiz mi sandın sen gelini beni biliyomusun sen diye kavga ettik. Akrabayı taallükata gelinimiz bitane dil uzatanı fena yaparım dedik, pişenin en başını alınanın ilkini ona ayırdık. annemiz bile bizi sevse napıyosun kız anasından uzakta niye gönlünü kırıyosun dedik. o geldiğinde aman sen bana mı bakıyosun ben bugün varım yarın Allah bilir. ev benim değil senin nasıl biliyosan senin dediğin gibi olsun dedik ...
eee ne oldu
tahmin edin bakayım ne olduuuuuuuuuuuuuuuu

Benim görümcem olurmusun:)
Gelin yada görümce iyi niyetli olan taraf eziliyor etraftada hep bu böyle.

Eşim bekarken bi kaç parça eşya getirmiş eve.
bitane rondo bi şarjlı süpürge gibi.
Gide gele onları taşıdı evimden.. Bana sormadı bile kedi lazım mı ben bunları alıyorum bile demedi.
EŞim de ablasını savundu onlar zaten onundu diye..
Sormaya gerek yok görüşmüyorum :9::9::9:

Evim istanbuldaki otelleriydi zaten son gelişlerinde yanlarına çıkmadım sonra da gelmediler aman eksik kalsın gülerken bile yapmacık sevimsiz kadın :52::52:

al işte bu da kotu gelin serafettin..

Back
X