Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benim görümcem olurmusun:)
Gelin yada görümce iyi niyetli olan taraf eziliyor etraftada hep bu böyle.
patsy ben ayrıca görümceyim ve büyük gelinimiz - özür diliyorum- tam bir yılan.
abimi kopardı bizden..
ama burası görümce çekiştirme topii bacım![]()
al işte bu da kotu gelin serafettin..
ben bekarım kimseciklerin gelini diilimbu yüsden kendi vasfımla buradayım yani netce itibari ile
dağılın üleyn
Bekar mısın?
O zaman kusura bamya patsitom hariçten gazel okuyorsun![]()
burdayım kızlar. eşimle tartışıyordukta. özelden mesajlaşmıştım kötükedi şerafettinle meğerse onlar hotmaile de gidiyormuş. hepsini okumuş şimdi bana mail attı. demek öle demek böle diee.. onunla tartışıyoruz işteee. ondan yazamadım buralara.
off ciddimisin kötü olmuş bak şimdi(((
aman napayım görsün. görsünde kısıtlanaın getirdiği sonuçlarıda öğrensin. bunlarıda okur şimdi o. bende başka bi maille başka bi kullanıcı adıyla yeni bi profil alırım ordan devam ederim okumasın diye napayım artık kaçışım özelim yok. zaten boşanıyoruz konuştuk. dün akşamdan beri limoniydik. bundan sonra beni "boşandım mutluyum" topiğinden takip edersiniz. burayada girer sizlere havalı havalıı amaaannnnnn boşverin diye tesellli vermek için girerim :))
canım inan acele değil geç verilmiş bir karar... zaten biz bunu hep konuşuyorduk. o son bi şans istemişti. şimdi de vazgeçmiş olacakki öyle dedi. o yüzden sorun yok.
aman napayım görsün. görsünde kısıtlanaın getirdiği sonuçlarıda öğrensin. bunlarıda okur şimdi o. bende başka bi maille başka bi kullanıcı adıyla yeni bi profil alırım ordan devam ederim okumasın diye napayım artık kaçışım özelim yok. zaten boşanıyoruz konuştuk. dün akşamdan beri limoniydik. bundan sonra beni "boşandım mutluyum" topiğinden takip edersiniz. burayada girer sizlere havalı havalıı amaaannnnnn boşverin diye tesellli vermek için girerim :))
canım bencede boşver sen kocanla mutlu ol yeter. zaten herkes öyle kimse ailesine laf söyletmek istemez. sizde düşünün haşarı bir kardeşiniz olsa eşiniz laf etse olsun o benim kardeşim öyle konuşma demezmisiniz. en iyisi canım yalnızken sende laf çarptır yada sana söylenen laflara bi güzel cevaplar ver. o zaman sus pus kalırlar. aslında en güzel yöntem safa yatarak anlamıyormuş gibi yaparak gülüp geçmek ama yapamıyorsan diye söylüyorum :)) kocanada söylerlerse aa aşkım yanlış anlamışlar ben öyle demek istemedim de zaten kocan sana hemen inanır emrak etme. tecrübemi konuştu? yoo hayır :))
Aman canım ya öfke ile kalkan zarar ile oturur.
İyi de yazdıklarında ne vardı ki.
Benimk de bir ara özelden yazışmalarımı okumuş bi arkadaşla dertleşmiştim.
Kaynanamı görümcemi atmıştım.
Nedense benimki dertleştiğim arkadaşa daha çok kızmıştı, yüz verme filan demişti kız sanırım.
Boşver sinir geçince bi daha konuşursunuz..
canım konuştuk, barıştık ama sonumuz hayrola diim ben...