Görümcesini sevenler de buraya gelsin madem

MonalisaSmile

sɹǝʇnqıqpunloʎʎǝs&#6
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2010
3.653
23
108
İstanbul
elti sevilir de görümce sevilmez mi? ben severim, iyidir, hoştur, zaten samimi olsun, candan olsun, iki yüzlü olmasın canımı yesin.

görümcesini sevenler de iyi yanlarını anlatsın

bende görümcemi sevenlerdenim 8 yıl olucak hiç birbirimizin kalbini kırmadık.abla kardeş gibi birbirimize bağlıyız,maşallah allah bozmasın.görümcemi kaynanam mı doğurdu,hala şüphedeyim :1::1::1::1::27::27::27:

Ben de görümcemi çok severim. Bana karşı hep bir abla gibi davranmıştır. 3 gün görmesem özlerim gerçekten.
Hatta eşimle ilk tanıştığımızda ablasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu, benim de bir erkek kardeşim var, o yüzden çok uğraştım birbirlerine bağlı olsunlar, hayatta başka kimleri var ki diye. Anneleri kardeşleri çok ayırır, ikisini eşit sevse de eşimden devamlı şikayet eder, görümceme ise toz kondurmaz. O yüzden kayınvalide kaynaklı " Hay sana da, kızına da" diye geçebiliyor insanın aklından=)

bende görümcemi sevenlerdenim 8 yıl olucak hiç birbirimizin kalbini kırmadık.abla kardeş gibi birbirimize bağlıyız,maşallah allah bozmasın.görümcemi kaynanam mı doğurdu,hala şüphedeyim :1::1::1::1::27::27::27:

baba tarafına çekmiş demek ki:1:

benim görümcemle kayınvalidem de tam zıt karakterler.

Ben de görümcemi çok severim. Bana karşı hep bir abla gibi davranmıştır. 3 gün görmesem özlerim gerçekten.
Hatta eşimle ilk tanıştığımızda ablasıyla çok yakın bir ilişkisi yoktu, benim de bir erkek kardeşim var, o yüzden çok uğraştım birbirlerine bağlı olsunlar, hayatta başka kimleri var ki diye. Anneleri kardeşleri çok ayırır, ikisini eşit sevse de eşimden devamlı şikayet eder, görümceme ise toz kondurmaz. O yüzden kayınvalide kaynaklı " Hay sana da, kızına da" diye geçebiliyor insanın aklından=)

benim kayınvalidem Allah'ı var hayatta ayrımcılık yapmaz. hatta beni bile çocuklarından ayırmaz.

insan evlatlarını nasıl ayırablir bunu da hiç anlamıyorum.

benim görümcem yok,severmiydim sevmezmiydim onuda bilmiyorum ama olsun isterdim,hem çocuklarımın halası olsun isterdim,hemde kayınpederim yalnız biz uzaktayız babasıyla ilgilenirdi diye de isterdim.maalesef benim torunlarımında halası olmayacak:50:

benim görümcem yok ama ben görümceyim....:32: konuyu görünce yengeme sordum ; beni seviyon mu kız,ona göre cevap yazıcam foruma? dedim...seviyormuş :29:

yengem ile abim çocukluk arkadaşı...yengemin elinde büyüdüm sayılır...saçlarımı o örerdi okula giderken...ablam gibidir :16:

Allah bozmasın gerçekten. Ben de aynı şüpheleri paylaşıyorum kendi görümcem için =)) Halalarına çekti heralde=)

benim eskiden bekarken vardı.eliyle ekmek hazırlar verirdi.bir digeri hediye alıp gelirdi.bir digeri arardı gel diye vs.çok iyiler ama olmadı ilişki bitti.aşk bitti onlarda hayatımda kalamadı haliyle.kısmet.herkes görümce diyince onlar geliyor aklıma.sorun olmazdı herhalde.:6:

ben onu da seviyorum. düğünümde abisiyle dans ederken yaa çok güzeller yaa diye hüngür hıçkırık ağlayıp bide kameraya yakalanan 19 yaşında bıcır bıcır bi görümcem var yerim ben onu:16:

Benim eltim yok 3 tane görümcem var hepsiden birbirinden iyi. 7 yıldır hiç üzmediler beni, tabi bende onları:1: ne denirki Allah razı olsun:31:

İş görümceye geldimi akan sular dururr :) 4 tane var hepsinide çook severim abla kardeş gibiyizz

Back
X