Görümcesiyle yan dairelerde oturan var mı?

Ben de görümcelerimle (bekarlar ve 2 kız kardeş birlikte yaşıyorlar) 100 mt. arayla oturuyorum, ama biz çok sağlam kankayız :16: öyle zırt pırt gelip gitme durumu olmaz bizde, zaten evime çatkapı gelinmesinden hoşlanmadığımı bilirler, genelde telefonlaşır, birlikte çıkar gezer tozarız, ama dediğim gibi bizim durumumuz biraz farklı, biz birbirimizi evlenmeden çok önce tanıdığımız ve zaten yaşıt olduğumuz için gelin-görümce olarak görmedik hiç.

Sana 6 yıllık deneyimle önerim, çok acil bir durum olmadıkça evine çatkapı gelinmesine müsade etme, baştan belli et rahatsızlığını, onun misafiri onun, senin misafirin senindir, bu konuda da sınırı çizmen lazım, yaşam tarzınız dünya görüşünüz çok farklı değilse gayet de iyi anlaşabilirsiniz, hatta acil durumlarda hemen yardıma koşacak birinin olmasını bilmek bile güzel.

ay kızlar ne fenasınız :1:bende gorumceyım abımın evı 10 dklık yerden haftada ıkı kere felan mutlaka gorusulur ama onları sıkmayız abımde esıne cok baglı herkes bırbırıne guzel davranır annem onalr gelınce surkelı bı seyler hazırlar eder ,tabı aynı apartmanda olmak ıkı tarafıda sıkabılır

Herkes için geçerli değil şekerim sen demekki anlayışlı görümcelerdensin :) Ben 8 ay oldu evleneli bir kere gelmiştir evime ama yapacağını uzaktanda yapıyo.

Görümcenle sen iyi olsanda bunu çekemeyip arayı bozmak isteyenler olabiliyor..

Benim oturduğum apartmanda ananem 2 kuzenim ve abim var..Bir kuzenimin eşi birgün dediki bana senin abinin eşide annenden çok çekmiş.Şok oldum.Söylediği bazı şeylerin abimin eşinden başka kimsenin söyliyeceği şeyler değil biliyorum.Ogün sustum gittiği gibi ablamı aradım ağlayarak anlattım.Abimin eşi tamam densizlik edip annem hakkında konuşmuş olabilir.Ama sen neden benim ölmüş annem hakkında laf taşıyorsun..Bu konu aylar önce konuşuldu..Dün abimin eşi geldi dediki sana böyle bişey denmiş doğrumu? doğru dedim.Ben bişey demedim dedi.Yüzleşin istersen dedi.Dedim gerek yok ben kim dedi diye düşünmedim zaten.Böyle sakince konuşup kapattık konuyu..

Sen iyiysen herkes iyi oluyor.O yüzden bazı şeylere kulağını tıkaman gerekiyor huzurun için

Keşke herkes iyi insan olsada yan yana otursak...

hiç tanımadıgımız insanlarla komşuluk içerisinde olacagımıza akraba diye nitelendirdiğimiz kişilerle otursak...

ama olmuyor işte,şahsen ben asla istemezdim aramızda 45 dakikalık mesafe olmasına ragmen

yapacaklarını yapıyorlar...

hatta hiç karsılaşmak istemediğim bir insandır görümcem...

keşke herkes iyi insan olsada yan yana otursak...

Hiç tanımadıgımız insanlarla komşuluk içerisinde olacagımıza akraba diye nitelendirdiğimiz kişilerle otursak...

Ama olmuyor işte,şahsen ben asla istemezdim aramızda 45 dakikalık mesafe olmasına ragmen

yapacaklarını yapıyorlar...

Hatta hiç karsılaşmak istemediğim bir insandır görümcem...

şuanda aram görümcemle iyi çok severim,oda beni hep korur...ama çok samimiyet suyunu çıkartır diye düşünüyorum.alah yardımcın olsun:14:

teşekkür ederim...

iyi anlaşmanız çok güzel bir durum.

zaten ev almışsınız sizin oturmamak gibibir şansınızda kalmamış :1:

Back
X