Gorumceye hayır dedikten sonra pişman olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Solukiklimler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Eylül 2022
628
54
18
Gorumcemin tedavi için acil paraya ihtiyacı oldu. Ben de ağzımdan bir ara kaçırmıştım param olduğunu . Bana da lazım olur dedim vermedim. Çünkü aniden ihtiyacım olsa bir müddet gelmeyecek. Eşim de karışmadı ama kırıldığını hissettim .Epey yalvardı son şansı gibi bir şey çünkü. (Tüp bebek yaptırıyor)
Vermediğim için pişman oldum. iki gün sonra Mesaj yazdım hâlâ lazımsa vereyim diye. Mesajıma cevap yazmadı.sanırım bir yerden bulmuş.Hata mı ettim? Keşke verseydin diyor annem de. O öyle söyleyince daha çok üzüldüm.

Gorumcemin tedavi için acil paraya ihtiyacı oldu. Ben de ağzımdan bir ara kaçırmıştım param olduğunu . Bana da lazım olur dedim vermedim. Çünkü aniden ihtiyacım olsa bir müddet gelmeyecek. Eşim de karışmadı ama kırıldığını hissettim .Epey yalvardı son şansı gibi bir şey çünkü. (Tüp bebek yaptırıyor)
Vermediğim için pişman oldum. iki gün sonra Mesaj yazdım hâlâ lazımsa vereyim diye. Mesajıma cevap yazmadı.sanırım bir yerden bulmuş.Hata mı ettim? Keşke verseydin diyor annem de. O öyle söyleyince daha çok üzüldüm.
Acikcasi boyle bir seyi anlayamiyorum tabii belki yanlis degerlendiriyor da olabilirim.
Paralari olmayan bu insanlar (gorumceniz ve esi) nasil cocuk sahibi olmak icin yola cikiyor? Borc, harcla olur mu yani.

Keske kimseye demeseydiniz birikiminizi, bu da size ders olsun. Vermek istemediginizde de kararinizin arkasinda dursaydiniz, üzülecek bir durum gormuyorum ben. Siz kendiniz pisman olmamissinizdir; anneniz, esiniz yani cevreniz sizi bu konuda manipule etmis. Üstüne düsmeyin zaten yazmissiniz sonradan cok acil bir sey olsa cevaplardi.

Sizcede kırılmakta haklı değilmi?
Şuanda sizin ihtiyacınız yokmuş, keşke geri almak için tarih belirtip verseydiniz. Şahsen üzüldüm .
Evet çok üzüldüm. ikimiz de tüp bebek yaptırıyoruz. Bebek tutmazsa tekrar ihtiyacım olur diye vermek istemedim. Ona da hemen bu hafta lâzımdı. Tedavi adet olunca başlıyor. Bilemiyorum bencillik ettim gibi geliyor. Aynı yoldan geçtiğimiz için anlayış bekledi

Paranız olduğunu bildiği için epey yalvarmış. Para sizin elbette ama bana biraz kötü geldi bu durum. Vermeliydiniz.
Ben de kötü hissettim.ikimiz de anne olmak için uğraşıyoruz. Onu çok iyi anladım ama sonrasında benim de üst üste başarısız denemem olursa tedavi için o paraya ihtiyacım olur diye vermedim.

Evet çok üzüldüm. ikimiz de tüp bebek yaptırıyoruz. Bebek tutmazsa tekrar ihtiyacım olur diye vermek istemedim. Ona da hemen bu hafta lâzımdı. Tedavi adet olunca başlıyor. Bilemiyorum bencillik ettim gibi geliyor. Aynı yoldan geçtiğimiz için anlayış bekledi

Sizde benzer bi süreçteyseniz bence bencillik değilmiş yaptığınız. Umarım ihtiyacınız olmaz ama diyelim 1 ay sonra tekrar süreç başlatmak zorunda olsanız görümceniz size geri ödeyebilecekmiydi aldığı parayı yoksa siz beklemek zorundamı kalacaksınız.

Sizde benzer bi süreçteyseniz bence bencillik değilmiş yaptığınız. Umarım ihtiyacınız olmaz ama diyelim 1 ay sonra tekrar süreç başlatmak zorunda olsanız görümceniz size geri ödeyebilecekmiydi aldığı parayı yoksa siz beklemek zorundamı kalacaksınız.
Belki başka borç bulacağım yerler olurdu ama hazır param kalmazdı. Benim ailem daha iyi maddi açıdan eşimin tarafına göre. Ama ben de arayışa girecektim versem

Belki başka borç bulacağım yerler olurdu ama hazır param kalmazdı. Benim ailem daha iyi maddi açıdan eşimin tarafına göre. Ama ben de arayışa girecektim versem
Kendinizi garantiye almış olmanız bence bencillik değil. Herhangi bi tedavi sürecinde olmasanız, para kenarda sadece birikim olarak bekliyo olsa evet bence de bencillik olabilirdi. Ama önce can sonra canan.

Güvenilmez biri değilse evet bencillik etmişsiniz.
Telafisi yok gibi bir şey.

Yalnız görümce neden biliyor ki paranızı, ne gerek var bu kadar özeli paylaşmaya?
Bir ara tarla almak istiyordum . Gorumcemin olduğu yerde de ara ara güzel arsalar tarlalar satılığa çıkıyordu. Bu fiyatlara bir şey görürsen haber ver demiştim . Ordan anladı para durumunu

Aslında kendinizce haklıymışsıniz sizde kendi onceliginizi dusunmussunuz çünkü ilkte tutacak diye birsey yok, bence üzerinden biraz zaman geçince böyle düşündüğünüzü aslında onu üzmek istemediginizi belirtin,Allah ikinizede hayırlı evlatlar versin tez zamanda bu anı unutulup gitsin🌸

Aslında kendinizce haklıymışsıniz sizde kendi onceliginizi dusunmussunuz çünkü ilkte tutacak diye birsey yok, bence üzerinden biraz zaman geçince böyle düşündüğünüzü aslında onu üzmek istemediginizi belirtin,Allah ikinizede hayırlı evlatlar versin tez zamanda bu anı unutulup gitsin🌸
Amin inşallah

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X