• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumceye hayır dedikten sonra pişman olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Acikcasi boyle bir seyi anlayamiyorum tabii belki yanlis degerlendiriyor da olabilirim.
Paralari olmayan bu insanlar (gorumceniz ve esi) nasil cocuk sahibi olmak icin yola cikiyor? Borc, harcla olur mu yani.

Keske kimseye demeseydiniz birikiminizi, bu da size ders olsun. Vermek istemediginizde de kararinizin arkasinda dursaydiniz, üzülecek bir durum gormuyorum ben. Siz kendiniz pisman olmamissinizdir; anneniz, esiniz yani cevreniz sizi bu konuda manipule etmis. Üstüne düsmeyin zaten yazmissiniz sonradan cok acil bir sey olsa cevaplardi.
Tüp bebek pahalı bir tedavi. Bazen gerçekten son şans oluyor. Hayat bu insanın başına ne geleceği belli olmaz. Hepsini değilse de bir kısmını verseydiniz hem siz hem görümceniz üzülmezdi. Parasızlık değilde güvendiğiniz insanların size bunu yapması üzerdi. Sonra düzeltirlerdi durumu verirlerdi.

Gorumcemin tedavi için acil paraya ihtiyacı oldu. Ben de ağzımdan bir ara kaçırmıştım param olduğunu . Bana da lazım olur dedim vermedim. Çünkü aniden ihtiyacım olsa bir müddet gelmeyecek. Eşim de karışmadı ama kırıldığını hissettim .Epey yalvardı son şansı gibi bir şey çünkü. (Tüp bebek yaptırıyor)
Vermediğim için pişman oldum. iki gün sonra Mesaj yazdım hâlâ lazımsa vereyim diye. Mesajıma cevap yazmadı.sanırım bir yerden bulmuş.Hata mı ettim? Keşke verseydin diyor annem de. O öyle söyleyince daha çok üzüldüm.
Daha tedaviye parası olmayan insan doğurduğu çocuğa nasıl bakicak ki?

Bu tüp bebek işleri o kadar stresli ve üzücü ki insan gerçekten sağlıklı düşünemiyor, o an sağlıklı dusunemediniz demek ki, bencil biri olsanız tekrar düşünüp pişman olmazdınız, kendinize de fazla yüklenmeyin, insanız 🌸
Evet bir an şeytan dürttü . Halbuki daha önce hep aklımda gorumcemin ilaç masraflarını karşılamak vardı hep. Ne olduysa kendimi güvende hissedemedim birden.

Görümcenizin çocuk için son şansıymış, yalvarmis sırf bu sebeple.
Parayı bir şekilde bulmasına sevindim. Allah gönlüne göre verir de tedavi olumlu sonuçlanır umarım.
inşallah. Parayı bulmasına çok sevindim ama o parayı veren taraf olmadığım için de burkuldum .

Paranın miktarı nedir. Uçuk bir rakam değilse,ben veririm. Miktar önemli ama ...
Bulmuş. O buldu bulmasına da vermediğim için bunun altında eziliyorum . Eşim de küstü. Kendi kızkardeşin olsa verirdin diye. Haklı. Kendi kızkardeşim olsa verecektim hemen

Sonradan attığınız mesaj durumu daha kötü hale getirmiş. O mesajı atmasaniz bir planım vardı falan diye kivirabilirdiniz ama ben olsam asıl o mesajdan sonra kirilirdim.

Bulmuş. O buldu bulmasına da vermediğim için bunun altında eziliyorum . Eşim de küstü. Kendi kızkardeşin olsa verirdin diye. Haklı. Kendi kızkardeşim olsa verecektim hemen
Ne yazmamızi istiyorsunuz bu mesaja karşılık? Vicdan falan yapmıyorsunuz ayrıca.
Konuyu iş olsun diye açmışsınız.

Kusulecek bir durum değil bu,vermek zorunda değilsiniz. Borç verip kötü olacağıma,vermeyip olayım diye de bir laf vardır. Alacağından nasıl bu kadar emin ki . Vermek istemiyorsanız vermezsiniz.Siz de milyoner değilsiniz...

Sonradan attığınız mesaj durumu daha kötü hale getirmiş. O mesajı atmasaniz bir planım vardı falan diye kivirabilirdiniz ama ben olsam asıl o mesajdan sonra kirilirdim.
Demiştim ben kendimi güvende hissedemiyorum. Tedavimin basarili olacağını bilsem hemen veririm ama tekrar benim de ihtiyacım olursa diye korkuyorum dedim. O da bir yerden bulurum. Şu an acil lazım sen zaten tedaviye başladın şu an ihtiyacın yok dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X