- 14 Eylül 2014
- 20.697
- 98.293
- 798
- Konu Sahibi Solukiklimler
P
piraye
şunu da söyleyeyim. Oğlumun eski okulunda bir Veliyle samimi oldum. Tek maaş memur eşi. İki çocukları var. Ama kadın başından beri etkinlikleri takip etmiş. Belediyenin tüm ücretsiz atölyelerine oyun gruplarına da göndermiş, belediyenin havuzuna da gidip yüzme öğrenmiş, kendi de benden daha sabırla milyon tane etkinlik yaptırmış. Çocuğu şu an bilsemde, özel bir kurumda resim dersi alıyor bursla. Dersleri de çok başarılı. Çok kibar tatlı efendi bir çocuk. Oyuncaksa oyuncak da alıyorlar. Öyle aç değiller. Bizden farkları ne dersen dışarda yemek yemiyorlar ki büyük kayıp değiş bana göre bir de yaz tatiline gidemiyorlar. O kadar. Büyük uhdeleri olduğunu da sanmıyorum
İlgili bir anne biraz da gözü açıksa çocuğunun önünü açabilir. O anneye kocası aylık 12 bin kazanıyor diye çocuk da yapmasaydın dememeli. Bu dümdüz terbiyesizlik bence
İlgili bir anne biraz da gözü açıksa çocuğunun önünü açabilir. O anneye kocası aylık 12 bin kazanıyor diye çocuk da yapmasaydın dememeli. Bu dümdüz terbiyesizlik bence