Çok naif bir insanım normalde iyi biri o yüzden o şekil yazdım ama bana salakmısın demesini gerektirmiyorHem hakareti yemissiniz. Hem de alttan alıyorsunuz. Bu tavrunizla sizi çok ezer.
Söylediğin lafa kırıldım. Hakettigimi düşünmüyorum yaz yolla. Bissuru alttan almışsın.
Cevabını paylaşırım ben hakaret etmem kimseye ama sevgilim duyduysa hoop nediyorsun diyebilirdi ben kimseye hakaret edemem onlar bana edecek yok öyle bir dünya.seviyorum ama sadece benmi çok alınganım merak ettim saldırırsada saldırırım okadar basitBen hiç cevap yazmaz mesafe koyardım sanirim ve o gelirdi. Ama siz samimiyiz diyorsunuz o nedenle bilemedim. Mesaj yazmak sorun degil gelen karşılık ne olacak. Baskın bir karakterse size yüklenip sizi suzlu çıkarmaya calisirmi? Bazen görmezden gelmek ve mesafe candır.
Onlarda beni gelinleri diye benimsedi ondan sileyimmi bilemedim şimdi1-Evlenmeden görümce demeniz bana enteresan geldi. Evlenince ömrünüzün sonuna kadar görümce olacak zaten, şimdiden aceleye gerek yok
2-ben olsam bir sey demeden iletisimimi keser soğuk davranirdim. Beni de taniyan hatasını, neden mesafe koyduğumu bilirdi. Kısaca kendi düşünsün bulsun. Ya da sorarsa söylersiniz. Ne gerek var böyle mesaja?
Illa birine soylecekseniz sevgilinize söyleyin bana bu şekilde konuştu artik herhangi bi ortamda bizi denk getirmezsen sevinirim diyin
Hayır ben sevgilimi aradım oda ordaydı ya nişan falan olacak ondan öyle diyorum sevdiğimden.ama bugun sevgilime diyeceğim bu konuyu sen dün bana saygısızlığı duydunmu diye başlarımIlk olarak görümceniz olması için arada resmi bir durum olması gerekiyor. Ikinci olarak siz neden onu araya sokuyorsunuz ki. Çok saçma değil mi. Soracaksanız erkek arkadaşınıza sorun. Üçüncü olarak siz daha ortada gol yok yumurta yokken bu hakaretleri sineye çekerseniz, olur da iş resmiyete dökülürse bol bol konu açarsınız.
Değilde nişan falan olacak ondanGorumceniz değil ki.
Ben asla sizin kadar naif olamazdım.
Acardim agzimi yumardim gozumu
Anlıyorum sizin iyi niyetinizi ama işte.. bosverin her sey zamaninda güzel. Başlarda temkinli olmak lazim herkese karşı, özellikle de evlilikte. Bakin mesela size o kadar da saygi duynuyor demekki arkanizdan da salak diyor boyle konusmak istemiyorum ama. Duymayacağınızı düşünerek kendini ele vermiş.Onlarda beni gelinleri diye benimsedi ondan sileyimmi bilemedim şimdi
Nisan falan da olmasin valla iyice düşün.Değilde nişan falan olacak ondan
Bunu sevgilime yazdımAnlıyorum sizin iyi niyetinizi ama işte.. bosverin her sey zamaninda güzel. Başlarda temkinli olmak lazim herkese karşı, özellikle de evlilikte. Bakin mesela size o kadar da saygi duynuyor demekki arkanizdan da salak diyor boyle konusmak istemiyorum ama. Duymayacağınızı düşünerek kendini ele vermiş.
Uzulmek kırılmak istemiyorsanız mesafeyi koruyun. Ben de cok sıcak kanlıyımdir insanlarin iyi yüzüne hemen kanarım bu yuzden anlıyorum sizi. Mesafe koymakta ben de çok zorlaniyorum ama mecburum.
Mesaj illa yazacaksiniz arkadaşların dediği gibi kısaca ve soğuk yazın, boyle on cümleyle sanki suçlu sizmişsiniz gibi alttan ala ala yazmayin. Ama bence net bi tavir koyun ki ortaya, size bunu diyene ne yapacağınızı şimdiden görsünler ilerde bir sey demeye cesaret edemesinler. Şuan uzerini kapatir bi sekilde unutursaniz ilerde laf sokarken çekinmez kimse
Onada bunu yazdımNisan falan da olmasin valla iyice düşün.
Bana laf soyleyene, partnerim orada cevabini vermiyorsa bana gerek kalmadan, bitmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?