Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bugun kendimi mutlu edecek birşey yapacam aglamak istemiyorum ama resmimize bakınca ağlıyorum böyle boklu sebepten bitirdi o yılan varya okadar ay pusuda bekledi soktu sonunda öyle bilmezdim onu

Küfrü falan basmayın. Hakliyken haksız konuma düşeceksiniz. Bunun dışında da bak sen küfür ettin vs diye sizin üstünüze gelecekler, kendinizi suçlu hissedeceksiniz, sizinle olması için yine elinizden geleni yapacaksınız o da ya kabul etmeyecek ya da kabul etse bile burnunuzdan getirecek. Sonrasında pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Bırakın ne halleri varsa görsün. Bu süreçte canınız acıyacak ama uzun vadeli mutsuzluktan daha iyidir bu.

Şeytan diyor şu nalata küfürü bas ama işte susacam o salak ex sevgilimede hep mail attım tam tersi olacak butun gun susacam bakiyim birşey degisecekmi ki zaten kardeşiyle bittik asla olmaz dhaa benimle

Şeytan diyor şu nalata küfürü bas ama işte susacam o salak ex sevgilimede hep mail attım tam tersi olacak butun gun susacam bakiyim birşey degisecekmi ki zaten kardeşiyle bittik asla olmaz dhaa benimle
Dünden beri ısrarla konunuza yazıyorum çünkü hem bu karakteri biliyorum hem şuan canınızın acidigini biliyorum. Sizi kendimce uyarmak istedim. Şeytanı dinlemeyin. Bakın hakliyken haksız duruma düşersiniz. İlla küfür edeceğim diyorsan yine et ama kendi kendine et, ne gerek var gidip onların kanalına, şuraya buraya yazmaya? Artık mail de atmayın, iletişim de kurmayın. Çok değil inanın sadece yedi ay sonra ben nasıl çekmişim bunu diyeceksiniz. Ama bunu demeniz için o kişiyle hiç iletişimde bulunmamaniz gerekecek. Hatta karşınıza düzgün, seviyeli biri ciktiginda bu kez bu çocuğa da küfür edeceksiniz iki senemi harcadı, Allah kurtarmış beni diyeceksiniz. Bu kişiyle ilk olayiniz değilmiş, TV meselesini de okudum, adam her koşulda ailem benim için önemli diyor. Yahu herkesin ailesi önemli, kimse ağaç kavuğundan çıkmadı. Ama şu noktayı atlıyor, insanın karısı da ailesidir. Şimdiden sizi ezdiren insan evlenince hayli hayli ezdirir. Siz bunu hak ediyor musunuz? Suanki canınız acidigi için bu acıya katlanmak istemiyorsunuz biliyorum ama bı ömür bu durumlara katlanmak istiyor musunuz?

Bugun kendimi mutlu edecek birşey yapacam aglamak istemiyorum ama resmimize bakınca ağlıyorum böyle boklu sebepten bitirdi o yılan varya okadar ay pusuda bekledi soktu sonunda öyle bilmezdim onu
O yılan bitirmedi. Bunu derken amacım sizi üzmek değil ama uyarmak amaçlı söylemek istiyorum. O yılan bitirmedi. Sizin eski sevgiliniz sizi ezdirdigi için, size yeteri kadar değer vermediği için, sizin arkanızda duramadigi için, size yapılan saygısızlığı görmezden geldiği için bitti..

DAHA SANA KIRLTECEK SÖZÜM YOK SADECE IZLEYECEĞIM ILAHI ADALET SEN BÜYÜKSÜN
ALLAHİNDAN BUL HADI BYE

Bunu yazdım daha yazmam

sen butun gun susacam dedikten sonra valla bu durmaz bişey yazar yine dedim içimden şaşırtmadın ahahah. adamın madem dönmesini istiyosun.
yorumu sil full sessiz kal 1 gun 5 gun 10 gun. dönerse ancak öyle döner. böyle kedi gibi orayı burayı çırmalarsan iyice gıcık olur.

O zaten yılanın başı belkide iyi oldu zararın neresinden dönersen kardır

Hahaah yok gerçek zorda olsa susacam diyeceklerimi kustum zaten dönse bile eskisi gibi olmaz değerli bacısıyla bittiya

Haklısın sakinleştim şükür dün tazeydi normaldi oraya buraya saldırmam kabullenemeyiş işte ama beni haketmiyor.sana yazdım zaten biliyorsun daha o mesajdan sonra birşey demedim dememde ergen gibi engelde duruyorum ayıp birşey ya.istemiyorsan adam gibi bitti de bana ait ne varsa sil de bitsin! yani ortada duramayıp taraf tutanla ben zaten yola çıkmam çünkü güvenilir değil hakkımda hayırlısı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…