Anladım öyle demedim zaten kendimce yorumİyi misin yahu ben birisini al demedim sadece gir konuş arkadaş gibi ...bu arada o senin sevdiğin adam çoktan görüşmüştür senden hariç 3-5 kişiyle
Bugun kendimi mutlu edecek birşey yapacam aglamak istemiyorum ama resmimize bakınca ağlıyorum böyle boklu sebepten bitirdi o yılan varya okadar ay pusuda bekledi soktu sonunda öyle bilmezdim onuŞuan acı verir ama eğer ki senin için hayırlısı değilse ileride kurtulduğuna sevineceksin. Ben yeni evliyim ve evlenmeden önce hep Eğer hayırlısı ise olsun hayırlısı değilse ayrılalım diye dua etmiştim. Sana da öneririm..
Küfrü falan basmayın. Hakliyken haksız konuma düşeceksiniz. Bunun dışında da bak sen küfür ettin vs diye sizin üstünüze gelecekler, kendinizi suçlu hissedeceksiniz, sizinle olması için yine elinizden geleni yapacaksınız o da ya kabul etmeyecek ya da kabul etse bile burnunuzdan getirecek. Sonrasında pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Bırakın ne halleri varsa görsün. Bu süreçte canınız acıyacak ama uzun vadeli mutsuzluktan daha iyidir bu.Şaka gibi ya ben insan gibi yazdım geri sildim hadi sonrao sildin ama gördüm dedi tamam gör.gördüysen beni kırdığını bile kırmadan ifade eden ben 10 dakka sonra aradım red etti.sevgilim aradı o öyle yapınca haklının yanındaya bana evet hata yapmış demesini bekledim sen iyi degilsin dedi kapattı.sonra o yılan instagram story neon sayfasindan alçak malçak diye birşey paylaşıyor ben takipten çıktım 5 saat sonra sevgilimi aradım.bana ilk dedigi sen kardeşimi niye takipten çıktın pardon dedim ilk o beni engelledi nerdeyse o yapsın sen yapamassin diyecek.ama ona huzur yok bundan sonra youtbe kanalına kadar küfürü basıyorum.ya kendimi deli gibi hissettim bir üzgünüm bir öfkeli tovbe yarabbim ya.allah onları bildigi gibi yapsın
Şeytan diyor şu nalata küfürü bas ama işte susacam o salak ex sevgilimede hep mail attım tam tersi olacak butun gun susacam bakiyim birşey degisecekmi ki zaten kardeşiyle bittik asla olmaz dhaa benimleKüfrü falan basmayın. Hakliyken haksız konuma düşeceksiniz. Bunun dışında da bak sen küfür ettin vs diye sizin üstünüze gelecekler, kendinizi suçlu hissedeceksiniz, sizinle olması için yine elinizden geleni yapacaksınız o da ya kabul etmeyecek ya da kabul etse bile burnunuzdan getirecek. Sonrasında pişman olacaksınız ama iş işten geçmiş olacak. Bırakın ne halleri varsa görsün. Bu süreçte canınız acıyacak ama uzun vadeli mutsuzluktan daha iyidir bu.
Dünden beri ısrarla konunuza yazıyorum çünkü hem bu karakteri biliyorum hem şuan canınızın acidigini biliyorum. Sizi kendimce uyarmak istedim. Şeytanı dinlemeyin. Bakın hakliyken haksız duruma düşersiniz. İlla küfür edeceğim diyorsan yine et ama kendi kendine et, ne gerek var gidip onların kanalına, şuraya buraya yazmaya? Artık mail de atmayın, iletişim de kurmayın. Çok değil inanın sadece yedi ay sonra ben nasıl çekmişim bunu diyeceksiniz. Ama bunu demeniz için o kişiyle hiç iletişimde bulunmamaniz gerekecek. Hatta karşınıza düzgün, seviyeli biri ciktiginda bu kez bu çocuğa da küfür edeceksiniz iki senemi harcadı, Allah kurtarmış beni diyeceksiniz. Bu kişiyle ilk olayiniz değilmiş, TV meselesini de okudum, adam her koşulda ailem benim için önemli diyor. Yahu herkesin ailesi önemli, kimse ağaç kavuğundan çıkmadı. Ama şu noktayı atlıyor, insanın karısı da ailesidir. Şimdiden sizi ezdiren insan evlenince hayli hayli ezdirir. Siz bunu hak ediyor musunuz? Suanki canınız acidigi için bu acıya katlanmak istemiyorsunuz biliyorum ama bı ömür bu durumlara katlanmak istiyor musunuz?Şeytan diyor şu nalata küfürü bas ama işte susacam o salak ex sevgilimede hep mail attım tam tersi olacak butun gun susacam bakiyim birşey degisecekmi ki zaten kardeşiyle bittik asla olmaz dhaa benimle
O yılan bitirmedi. Bunu derken amacım sizi üzmek değil ama uyarmak amaçlı söylemek istiyorum. O yılan bitirmedi. Sizin eski sevgiliniz sizi ezdirdigi için, size yeteri kadar değer vermediği için, sizin arkanızda duramadigi için, size yapılan saygısızlığı görmezden geldiği için bitti..Bugun kendimi mutlu edecek birşey yapacam aglamak istemiyorum ama resmimize bakınca ağlıyorum böyle boklu sebepten bitirdi o yılan varya okadar ay pusuda bekledi soktu sonunda öyle bilmezdim onu
DAHA SANA KIRLTECEK SÖZÜM YOK SADECE IZLEYECEĞIM ILAHI ADALET SEN BÜYÜKSÜNDaha mail falan atip kendinize is cikarmayin
Uzak durun en guzeli
DAHA SANA KIRLTECEK SÖZÜM YOK SADECE IZLEYECEĞIM ILAHI ADALET SEN BÜYÜKSÜN
ALLAHİNDAN BUL HADI BYE
Bunu yazdım daha yazmam
O zaten yılanın başı belkide iyi oldu zararın neresinden dönersen kardırO yılan bitirmedi. Bunu derken amacım sizi üzmek değil ama uyarmak amaçlı söylemek istiyorum. O yılan bitirmedi. Sizin eski sevgiliniz sizi ezdirdigi için, size yeteri kadar değer vermediği için, sizin arkanızda duramadigi için, size yapılan saygısızlığı görmezden geldiği için bitti..
Hahaah yok gerçek zorda olsa susacam diyeceklerimi kustum zaten dönse bile eskisi gibi olmaz değerli bacısıyla bittiyasen butun gun susacam dedikten sonra valla bu durmaz bişey yazar yine dedim içimden şaşırtmadın ahahah. adamın madem dönmesini istiyosun.
yorumu sil full sessiz kal 1 gun 5 gun 10 gun. dönerse ancak öyle döner. böyle kedi gibi orayı burayı çırmalarsan iyice gıcık olur.
Oldu birkere ama maymun gözünü açtı istemiyorum artık dhaa evlenmeden taraf tutuyor haklıyı haksızı göremeyecek kadar acizYurtdışında yaşayan Türk kızları neden hep Türkiyedeki aileci öküz erkeklere kapılıyor?
Sizi Allah kurtarmış
Haklısın sakinleştim şükür dün tazeydi normaldi oraya buraya saldırmam kabullenemeyiş işte ama beni haketmiyor.sana yazdım zaten biliyorsun daha o mesajdan sonra birşey demedim dememde ergen gibi engelde duruyorum ayıp birşey ya.istemiyorsan adam gibi bitti de bana ait ne varsa sil de bitsin! yani ortada duramayıp taraf tutanla ben zaten yola çıkmam çünkü güvenilir değil hakkımda hayırlısıDünden beri ısrarla konunuza yazıyorum çünkü hem bu karakteri biliyorum hem şuan canınızın acidigini biliyorum. Sizi kendimce uyarmak istedim. Şeytanı dinlemeyin. Bakın hakliyken haksız duruma düşersiniz. İlla küfür edeceğim diyorsan yine et ama kendi kendine et, ne gerek var gidip onların kanalına, şuraya buraya yazmaya? Artık mail de atmayın, iletişim de kurmayın. Çok değil inanın sadece yedi ay sonra ben nasıl çekmişim bunu diyeceksiniz. Ama bunu demeniz için o kişiyle hiç iletişimde bulunmamaniz gerekecek. Hatta karşınıza düzgün, seviyeli biri ciktiginda bu kez bu çocuğa da küfür edeceksiniz iki senemi harcadı, Allah kurtarmış beni diyeceksiniz. Bu kişiyle ilk olayiniz değilmiş, TV meselesini de okudum, adam her koşulda ailem benim için önemli diyor. Yahu herkesin ailesi önemli, kimse ağaç kavuğundan çıkmadı. Ama şu noktayı atlıyor, insanın karısı da ailesidir. Şimdiden sizi ezdiren insan evlenince hayli hayli ezdirir. Siz bunu hak ediyor musunuz? Suanki canınız acidigi için bu acıya katlanmak istemiyorsunuz biliyorum ama bı ömür bu durumlara katlanmak istiyor musunuz?
Bence siz bu adamla barisirsiniz ahada buraya yazıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?