Görümceye kırıldım sizce birşey demelimiyim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kendi haline bırak. Ben olsam öyle yapardım. Üstüne düşme.
Ben küfür falan etmedim dün olandan bahsettim buna bozulaacaksa bozulsun.bende ne ararım ne yazarım çokta umrumda şu atasözüde ne doğruymuş fazla muhabbet tez ayrılık getirir diye

Niye önemli değil. Size salak kelimesini kullanması gayet de önemli. Yazmayı düşündüğünüz mesajı yazmayın. Mesafe koymak en iyisi.
Aynen aradım iptal etti birdahada aramam hani telefonda diyecektim neye kırıldım diye falan amaann

Bukadar deger nie veriyosunki 🙄Sen ona hesap sorsan ne olcak yada o sana sabaha kadar salak dese ne olcak salak mi olcan? Aman bacim bosver gorumce adayin icin ziplayan sinirine yazik onu yok say hic gorme duyma sen sinir olacagina o olsun bosver

Merhaba sevgilimle aram iyi şükür (gelecekteki görümce) görümcemi severim ama dün kırıldım samimiyiz ondan büyüğüm benmi abartıyorum diye merak ettim.şimdi bir mevzu vardı sevgilimi aradım dedim aileden şu eklemis kabul edeyimmi soriyim dedim oda arkadan sinirli birşekilde salakmısın etmeyeceksin dedi ben buna kırıldım çünkü şaka niyetine değildi.demin bunu yazdım sizce iyimi yoksa sileyimmi birşey demeyimmi sevgilim duymadı galiba çok ses vardı onlarda çünkü yada duymamazlıktan geldi.ona yazdığımı ekliyorum

Sadece ben büyük olsun küçük olsun saygı duyarım herkese ama dün bana salakmısın dedin buna kırıldım çünkü şakayla değildi sinirli bir şekilde.ben susmayı tercih ettim cevapta verebilirdim ama bu aramızın bozulmasına neden olurdu sırf bu yüzden sustum içimdede tutamam ama insanda sevdiğine kırılır neyse önemli değil belki dün gününde değildin

Sizce iyimi yoksa birşey demiyimmi ?
Böyle şeylere anlık müdahale edilir, aradan vakit geçince hesap sormak adınızı alıngan ya da kavgacıya çıkartır.
İlaveten kimi ekleyip eklemeyeceğiniz şahsi isteğinizdir, onun ailesinden biri de olsa sormanız hoş değil

Bukadar deger nie veriyosunki 🙄Sen ona hesap sorsan ne olcak yada o sana sabaha kadar salak dese ne olcak salak mi olcan? Aman bacim bosver gorumce adayin icin ziplayan sinirine yazik onu yok say hic gorme duyma sen sinir olacagina o olsun bosver
Yok yani diyorya sildin ama görüyorum bende konuşmak için aradım iptal ne ya çocukça yeminle.neyse keyfi bilir kimsenin nazıyla uğraşamam

Aynen aradım iptal etti birdahada aramam hani telefonda diyecektim neye kırıldım diye falan amaann
Neden arayıp neye kırıldığınızı söyleme gereği duyuyorsunuz. Mesafe koyun. Aramayın, sormayın, bırakın o kendi hatasını anlayıp özür dilesin sizden. Siz şimdiden böyle yaparsanız çok ezilirsiniz.

Böyle şeylere anlık müdahale edilir, aradan vakit geçince hesap sormak adınızı alıngan ya da kavgacıya çıkartır.
İlaveten kimi ekleyip eklemeyeceğiniz şahsi isteğinizdir, onun ailesinden biri de olsa sormanız hoş değil
Dün ben aslında cevap verdim ama onların evi sesliydi duymadılar neyse keyfi bilirr

Neden arayıp neye kırıldığınızı söyleme gereği duyuyorsunuz. Mesafe koyun. Aramayın, sormayın, bırakın o kendi hatasını anlayıp özür dilesin sizden. Siz şimdiden böyle yaparsanız çok ezilirsiniz.
Hayır sildin ve ben gördüm dediya telefonda diyecektim bana saygısızlık yaptın diye ama red etti dahada aramam bitti.

Size şöyle bir önerim olacak. Hem kız kardeşe atıp sildiğiniz mesaj hem de sevgilinize attığınız mesaj çok uzun. Kendinizi bu kadar uzun uzun ifade etmeyin net olun.
Anlıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorsunuz ancak burada bir hakaret var.

Hayır sildin ve ben gördüm dediya telefonda diyecektim bana saygısızlık yaptın diye ama red etti dahada aramam bitti.
Ben o kısımları okumadım sadece ilk sayfayı okudum. Bence özür dilemediği sürece muhatap olmayın. Özür dilerse de t sadece mecbur kaldığınız durumlarda iletişimde olun, mesafe koyun. Daha sevgiliyken ne gerek var görümceyle bu kadar samimi olmaya

Salla nasibinde evlilik varsa daha neler duyacaksın neler göreceksin ....gelin ata binmiş ya nasip .... Hem salak lafını sana mi dedi bakalim arkada birine demiste olabilir görmeden kanıya varma sen isen muhatabı mesafenin koy oldu bitti..

Size şöyle bir önerim olacak. Hem kız kardeşe atıp sildiğiniz mesaj hem de sevgilinize attığınız mesaj çok uzun. Kendinizi bu kadar uzun uzun ifade etmeyin net olun.
Anlıyorum yanlış anlaşılmak istemiyorsunuz ancak burada bir hakaret var.
Ben şu an sevgilim uyansın bakiyim doldurulacakmı onu merak ediyorum sadece ben dinlemeyip direk ailesinimi savunacak

Ben o kısımları okumadım sadece ilk sayfayı okudum. Bence özür dilemediği sürece muhatap olmayın. Özür dilerse de t sadece mecbur kaldığınız durumlarda iletişimde olun, mesafe koyun. Daha sevgiliyken ne gerek var görümceyle bu kadar samimi olmaya
Aynen herkesi kendisi gibi bilmekten oluyor

Salla nasibinde evlilik varsa daha neler duyacaksın neler göreceksin ....gelin ata binmiş ya nasip .... Hem salak lafını sana mi dedi bakalim arkada birine demiste olabilir görmeden kanıya varma sen isen muhatabı mesafenin koy oldu bitti..
Yook bana dedi ben görüntülüdeydim birşey dedim ikisi vardı sadce duydu yani onun üstüne dedi salakmısın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X