• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümceyle Balayı :)

ben olsam sen kardeşinle git yap tatilini
sıkılınca gel beraber balayına çıkarız derdim..
nasıl şey o yaa bi de 24 yaşında aklı neresine kaçmış acaba o görümcenin...paralardım vala..

yuh :))

24 yasında ama kafa basmıyor herhalde kızın..

eger gorumcem benım balayıma gelseydı ben de onunkine giderdim ..
baska kımsenın balayına ortak olamazdı kaydirigubbakcemile3

yuh artık balayı bu kzın ne işi varmıs birde 24 yasında
aynı dertten muzdarip olan bir arkadasm var yeni evlı sayılrlar ama bunların kı balayı değil
görümcesi tuturms aynen 24 yasnda bende gelıcem diye:1hug:kız çıldırmış durumda bunlarda eşli gidiyorlar:oklava:6 kişi olacaklar toplam görümce nealaka yaa:icecream:
neyse ki iş yerinden izin alamamıs kız ohhh çektı valla:nazar:

ay ben çok fena koptum ya :roflol: :roflol: :roflol:

yeminle kahkaha attım :roflol: :roflol:

ortalarında yatsaymış :1closedeyes: tedaviye ihtiyacı var zavallının :delphin:

24 goruntu yası olan ama zeka yası tartısılır kızın tez zamanda evlendırılmesı lazım bence zıra abısını fecı derecede kıskanıyor :oklava:
gelın hanıma da allah sabır ve kolaylık versın :uhm:
kardesını kıramadıgı ıcın rezervasyonu 3 kısılık yaptıran damat beye de kocaman bır BRAVOOO kötükedihüso
allahtan baslarında aklı basında bır baba varda olaya mudahale edebılmıs

bizim bir tanıdığımız
kaynana kaynata ile balayına gitmişlerdi :1shok:
o zamanda cok sasırmıstım kaydirigubbakcemile3
ne düşüncesizlik yaww
sahsen ben hiç gitmem
daha iyi

Bu memlekette ne kadar salak insan var ya böyle şeyleri okudukça tırt oluyorum resmen.:1shok:

Hadi kardeş düşünce özürlü, ya koca diyemiyormu kardeşiiimm senin ne işin var balayı bu diye.:mymeka:

Allahtan kayınpederin aklı başında imiş.:delphin:

eğer görümceyle gelin adayının arası çok iyi ise
sıkı fıkı 2 arkadaş gibiyseler bence bi sakıncası yok
balayında gece gündüz şapcak halleri yok ya:)
açıkcası benim kankam görümcem olsaydı
kesinlikle bi sakıncası olmazdı gelebilirlerdi,

margarin bayıldım ya aklı nereye kaçmış süperrr bencede sormak laızm aklı nereye kaçmış bu kızın pe peeehhhhhzemuszemus
asla ben izin vermem zaten gelmesine

ya kızda oldu olacak varsa ağabeyi yada erkek kardeşini getirsin. ne güzel. şenlikli olurdu.... balayıları.-tatlicadiarzu-...

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

Allah o geline sabır versin görümce dakka bir gol bir yapmış kafamçokkarıştı yuh diyorum 24 yaşındaki br insan bunu bilerek yapmıştır bence:dilcikar:

Kızlar düğün fotoğraflarını gördüm görümcenin elbisesinin üstü beyaz altı siyah kaydirigubbakcemile3yazık ya demek o da evlenmek istiyor heveslenmiş demek ki -tatlicadiarzu-

Kusura bakmayın da bir oha çekmek istiyorum.:1shok:
Ne düşüncesiz insanlar var ? Asla kabul edilecek bir durum değil.Paralarım valla öyle görümceyi.kaydirigubbakcemile3

Aynen öle valla. Görümceyle balayımı olur canım. Benim kuzenimin de görümcesi gelecekti balayılarına. kuzenim baya bir sert çıktı. gelemedi kaydirigubbakcemile3
Balayı adı üstünde yani. o zman bütün ailecek gidelim tüm balayılarına :dance::dance: piknik gibi zevkli olur yani naniknaniknaniknanik

:1shok: Benim görümcem yok;ama olsaydı ve de böyle birşey de yapsaydı eşim.Kesinlikle evlenmezdim.Giderdi kardeşiyle balayına...

ne görümceymiş be daha dur bismillah balayının içine etmeye çalışmış :)))))))))))))))) vay o gelinin haline !

Herkes görümceye yüklenmiş...
HAdi görümce salak cahil görgüsüz düüşüncesiz patavatsız..
Eee koca adayına ne demeli... Nasıl bir adam bu yaa.. KArısıyla gideceği balayına kardeşide gelmek istiyor ve o da ses çıkartmıyor...
O adamla evlenilmez....

görümceyle gitmektense hiç gitmem daha iyi....
adamdada iş yokmuş anam diyememişmi balayında senin işin ne diye..
bu konudan anladığım kadarıyla pasif bir koca :(
yazık geline...

ayy şaka gibi resmen he. .
görümceyle balayımı olurmuş ya :umursamaz:

Herkes görümceye yüklenmiş...
HAdi görümce salak cahil görgüsüz düüşüncesiz patavatsız..
Eee koca adayına ne demeli... Nasıl bir adam bu yaa.. KArısıyla gideceği balayına kardeşide gelmek istiyor ve o da ses çıkartmıyor...
O adamla evlenilmez....

çok güzel bi konuya parmak atmışsın arkadaşım
görümceden önce o kocayı paralarım ben :delphin:
yazık gelinceğize bu kocayla çok ezilir o çoookk

ayrıca görümce görümce görmiyim seni ömrümce yanii :delphin:

Back
X