- 4 Mart 2012
- 15.969
- 37.150
- 798
- Konu Sahibi cheryblossommm
-
ve çok ısrar edildi biz başta istemedgmiz icin cevap vermedik ama kaynanam bigün aglayarak isteyince kesin bi dille ben konustum.
zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diyeBence siz yenge olarak, eşinizin kardeşiyle gitmişken bir fırsatını bulup güzelce konuşabilirsiniz. Aynen buraya yazdığınız gibi durumunuzu anlamasını empati kurmasını sağlayabilirsiniz.
Güzellikle konuşur hem gönlünü alırsınız hem sizin içiniz rahat eder.
Küs küs oturmaya gerek yok ..
evlenene kadar komple.Önce iş bulsun evini tutsun sonra gelsin madem. Size guvenmesi cok saçma. Sadece sizinle yaşamaktan mi söz edildi yoksa iş bulunca ev tutacak düşüncesiyle kısa bir süre idare etmenizı mi istediler?
zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye
zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye
Olur mu orası "abisinin evi" hem anne babanın niye rahatı bozulsun, abisinin evinde yaşayıp gitsinler güzel güzel!...
Muhakkak öyle olmuştur. Belli ki kafasında durumu büyütmüş. .Yüz yüze,yumuşak ve empati uyandıracak bir konuşma yapmak daha iyidir.zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye
Aynı durumu yaşadım bende, görümcemin bizde kalmasını istemediğimi söyleyince kayınvalidem senin zamanında benim evimde 3 kişi yatılı kalıyordu şimdiki nesil rahatına çok düşkün demiştiİnsanlar nasıl bu kadar arsız ve bencil olabiliyor aklım almıyor... birde şu oğlan analarının "oğlumun evi" mantığı artık bir son bulsa ,hayat bayram olsa ... burda görümce de bir enteresan, utanıp,haklısın demek yerine dikleniyormuş...tam şuursuz görümce
valla bir degil iki degil kac kere acıldı biz tamam gel demedik . anlaması lazımdı.eşim ben konusamam dedi istemiyodu ama mecbur gelsin kafasındaEsinizin reddetmesi lazimdi sizin degil. Birazcik sakin olsak ne olacak da sakin olamiyoruz. Kiz da kusmekte hakli kotu yenge oldunuz gozunde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?