görümceyle olan münasebetim

selam kızlar.biz ailelerden uzak başka ilde yaşıyoruz 2 yıllık evliyimburda konu acmıstım bekar görümcem bize yerlesmek istiyordu bulundugumuz ilde işe girmek istiyordu.ben net bisekilde istemedigimi söyledim diye aramiz bozuldu.eşim söylemedi cünkü ailemle kötü olamam kafasında.ben kabul edemezdim evim 60 metrekare ve artik çocuk düsünüyorum ve saglik sorunlarım var .evde 3. bi kisıyi istemedim. ben temmuzda kaynanama gidicem ve malum görümcem de orda işe girmedi hala evde. ben sonuna kadar haklı oldugumu düsünüyorum ve görümcem kücük bayramda aramadı bile beni. aramız iyiyken de ne arar ne sorardı ben cok yanaşmama rağmen. şimdi ben nasıl davranmalıyım. bundan sonra yapmam gereken nedir?
Hiçbirşey olmamış gibi davran. Baktın konuşmuyor tavır yapıyor yokmuş gibi davran.

selam kızlar.biz ailelerden uzak başka ilde yaşıyoruz 2 yıllık evliyimburda konu acmıstım bekar görümcem bize yerlesmek istiyordu bulundugumuz ilde işe girmek istiyordu.ben net bisekilde istemedigimi söyledim diye aramiz bozuldu.eşim söylemedi cünkü ailemle kötü olamam kafasında.ben kabul edemezdim evim 60 metrekare ve artik çocuk düsünüyorum ve saglik sorunlarım var .evde 3. bi kisıyi istemedim. ben temmuzda kaynanama gidicem ve malum görümcem de orda işe girmedi hala evde. ben sonuna kadar haklı oldugumu düsünüyorum ve görümcem kücük bayramda aramadı bile beni. aramız iyiyken de ne arar ne sorardı ben cok yanaşmama rağmen. şimdi ben nasıl davranmalıyım. bundan sonra yapmam gereken nedir?
Yapmanız gereken bişey yok daha önce nasıl davraniyordaniz yine öyle davranmaya devam edin. O tavır yaparsa bırakın o yapsın malum gorumceniz no ailenin kızı siz tavır yapınca kötü olursunuz ki tavır yapmanız gereken bişey yok

zaten ben ona mesajımda da onunla bi sorunum olmadgnı ama evimin kücük oldugunu cocuk düsündügümü falan söyledım. direk dik dik cevap verdi. ben olsaydım kardesimin basımın üstnde yeri var falan diye
O zaman hiç birşey olmamış gibi gidip askeri müştereklerde buluş, gerekli açıklamayı yapmışsın, anlayan anlar. Konuyu açma kimseye açıklama yapma zorunluluğun yok.

Arayıp aramaması önemli değil ama kendisi çok düşüncesiz hayatını başkalarının evi üstüne kurma fikri ayrı buna bozulması ayrı evlensinde görelim evine birini ister mi kendisi

ve çok ısrar edildi biz başta istemedgmiz icin cevap vermedik ama kaynanam bigün aglayarak isteyince kesin bi dille ben konustum.
Ağladı mı. Ne ilginç. Aç açıkta mı kalacakmış sizin yanınızda kalıp o işe girmezse. Erkek ya da kadının akrabası fark etmez çiftlerin tepesine çökme olayını artık bırakmalı aileler ya. bazı özel durumlar vardır sağlık vs gibi o zaman olabilir belki derim. Ama onda da ben teklif edersem hoş olur. Onun dışında da olmamalı bence.

Niye illa birlikte kalmak istiyorlarmış. Kızlarına 1 göz oda bile olsa ev kiralayacaklardı. Görümce orda kalacaktı kv ve kp de arada gider gelirdi. Bunları yapacak para yoksa memleketlerinde oturacaklar.
Millet ne kadar meraklı kıç kıça yasamaya... Gidince bence normal davranın çok samimi de olmayın surat da yapmayın. Zaten gereken cvp verilmiş konuyu açmayın bile

Benim başıma da geldi aynısı .Kendileri de büyük şehirde ama yok illa maydanoz olacaklar ya kabul etmedim çünkü biliyorum o gelse arkadan kv yerleşecek o zaman kötü oldum ama kendi yaşadığı yerde çok daha güzel bir iş buldu .
Hiç lafını açmayın acarlarsa da öyle olması gerekiyordu deyin .

Annemler evde olmayınca tek kalmayayım diye abim çağırır gel bizde kal bkaç gün diye ama ben onu bile kabul etmem. Hem ben rahat edemem hem onlara rahatsızlık veririm diye düşünürüm. Ki bu kişi tümden size yerleşmeyi düşünüyo cidden çok düşüncesizce. Konuşmayı da eşiniz yapmalı uygun Bi dille "Abicim iş bul sonra sana bize yakın Bi ev tutarız 1+1 kendi ayaklarının üzerinde durmasını öğrenirsin hem bu şekilde. Bir şeye ihtiyacın olursa biz zaten hep yanında oluruz senin yardımcı oluruz." şeklinde konuşsaydı siz de direk muhatap olmasaydınız daha iyi olurdu.

Back
X