Görümceyle yüzük kavgası

Tamam mutlu edebilir o yüzük onu ama beni de edecek. Ayrıca görümcem beni kıskansın falan da istemem hiç. Ben niye kötü olayım ki ya nişanlımın kızkardeşi bu kişi sonuçta. Ben her konuda dürüst olmaya çalışıyorum ama bazı yorumlarda art niyet seziyorum o yüzdendir sert çıkışlarım. onun yerinde olsam yüzük olayına ben de bozulabilirdim dedim zaten ama tutup da bagrış çagrış kavga çıkarmam. Annemin kararı da bu sonuçta derim. Her şey benim hakkım benim dedigim olacak diye tutturmam. Ben yorumlardaki kadar arsız olsam orda da derim annem bana vermiş sana ne oluyo diye. Agzımı açıp tek kelime de etmedim daha da üzülmesin diye. Ama çirkeflik yaparak da istedigini elde etmesine sinirlenirim açıkcası.

Son yirumlari okumadim ama hepsinin özeti siz hatayi en basta o eve yerlesmekle yaptiniz

Daha onceki konunuzuda okudum ev arkadasiniz xok problemli biriynis sunun surasinda finallere ne kaldi ki az disinizi sıksaydiniz hic olmadi birilerine haber salsaydiniz ailenizle konussaydiniz biraz fazla odeyip bi yurda ciksaydiniz ama her ne olursa olsun evlenmeyi dusundugunuz insanin evine yerlesmeseydiniz

Hani derlerya cok muhabbet tez ayrilik getirir inşallah sizinki oyle olmaz

Ağlamış falan ne komik ya.. Şimdi valideniz yüzüğü görümcenize verse ve onun parmağında görseniz siz kötü olmaz mısınız? Gelinden geline geçen bişey validenizede kayınvalidesi vermiş görümcenize ne tak tuk hemen çörekleniyor
Annem kızına verse ben üzülcem bu sefer dediginiz gibi. Ben aglarken o mutlu olcak mı bunu cevabını verebilcek mi görümcemin aglamasına üzülenler

Sizin idrak edemediğiniz şey son cümlenizde yatıyor. Aile yadigarıysa eski gelenekler devam ettirilmek zorunda değil belki o kızı da babanesinin yüzüğü çok mutlu etcek ? Neden bu açıdan bakamıyosunuz olaya? Görümcenizin sizi kıskandığını düşünüyosunuz ve bu sizi çok mutlu ediyo kabul edin. Hatta burdaki olumsuz yorum yapan herkesin sizi kıskandığını düşünüyosunuz ondan bu anneemmmm diye vurgulamalarınız
eğer manevi değer için söyleseydi "basit bi yüzük olmadığı belli" demezdi;) basbayağı havasından istiyo. gitti yüzük demiş ya :D ferhunde is coming :D

Son yirumlari okumadim ama hepsinin özeti siz hatayi en basta o eve yerlesmekle yaptiniz

Daha onceki konunuzuda okudum ev arkadasiniz xok problemli biriynis sunun surasinda finallere ne kaldi ki az disinizi sıksaydiniz hic olmadi birilerine haber salsaydiniz ailenizle konussaydiniz biraz fazla odeyip bi yurda ciksaydiniz ama her ne olursa olsun evlenmeyi dusundugunuz insanin evine yerlesmeseydiniz

Hani derlerya cok muhabbet tez ayrilik getirir inşallah sizinki oyle olmaz
Evinemi yerlesmis:KK45:

Annem aile yadigari yuzugu ben evlenirken bana degil abimin esine taksa bende bozulurum ve kendime isterim.Ananeden kalma yadigari sen niye takasin ?
Ayni sekilde bana takmaya calissa kv rahatsiz olurum.Benden once takmasi daha uygun olan gorumcem var derim.

Yüzük anneanneden değil babaanneden kalmış. Kayınvalideden geline geçiyor yani.

Annem kızına verse ben üzülcem bu sefer dediginiz gibi. Ben aglarken o mutlu olcak mı bunu cevabını verebilcek mi görümcemin aglamasına üzülenler
fesatlıktan ağlamak yerine kısmet onunmuş dersen sen de mutlu olursun.

sizin gibi fesat yumurtaların yüzü gülmediğinde dört köşe oluyorum.

annemin bunu düşünmüş olması bile çok güzel ama ne güzel olurdu nişanlımın babaannesinin yüzügünü taşımak elimde...:KK200: Kızlar ben napmalıyım bu yüzük olayında, annesi bana vermekten vazgeçmiş midir? Görümcemle de soguk rüzgarlar esiyo ne yapmalıyım bu durumda
Buraya cevap veren oldu mu bilmiyorum.
Evet anneniz yüzüğü size vermekten vazgeçti.
Çünkü kızı sizden daha değerli onun için.
Çünkü siz onun kızı değilsiniz.
Görümcenizin odasından çıkmalısınız.
Cuma gününe kadar salonda yatmalısınız.

kadın gollum çıktı ya la
latest

sen o kızın ağlayıp zırlayıp sorun ettiğini göre göre o yüzüğü alacaksan yüzsüzsün
aile yadigarıymış çok hoşuma gitti vs diyorsun böyle duygu düşünceye sahip DUYGUSAL kadınsın güya
ama aynı zamanda birinin ağlayıp zırladığını gönül koyduğunu göre göre alacak kadar da ROBOT musun ?

hangisi sensin güzelim

erkeklerin gözünde hep biricik olmaya çalışan kadınlar gördüm de elin kadının evladıyla evlat olma yarışına girene ilk defa rastlıyorummm
Ne güzel bunu da görmüş oldunuz sayemde teşekkür edeceginize ettiginiz yoruma bakın :(

Siz cidden aglarmiydiniz kv kizina yuzugu verdi diye.fazla kabulenmissiniz.
Kim olsa bozulur benm.babannemden kalsa annem.geline verse ben burda neciyim diye dusunurdum o benm.babannem kv bana verse bile gorumce varken bana vermeniz uygun degil derdim

Allah sizin gibilerden korusun cidden.
Dağdan gelip bağdakini kovmak tam olarak bu.
Kadının 20 yıllık babaannesinden kalma yüzüğe çöküp bir de ağlayıp üzülüyor utanmadan.
Arsızlığın el kitabı resmen.
Ayy Allahım bizim aileyi sizin gibi hadsiz bencil gelinlerden korusun.

fesatlıktan ağlamak yerine kısmet onunmuş dersen sen de mutlu olursun.

sizin gibi fesat yumurtaların yüzü gülmediğinde dört köşe oluyorum.
Aynı şeyi görümcem için de diyebilseniz keşke kısmet onunmuş diyebilse deseniz. Ayrıca son gülen iyi güler

Allah sizin gibilerden korusun cidden.
Dağdan gelip bağdakini kovmak tam olarak bu.
Kadının 20 yıllık babaannesinden kalma yüzüğe çöküp bir de ağlayıp üzülüyor utanmadan.
Arsızlığın el kitabı resmen.
Ayy Allahım bizim aileyi sizin gibi hadsiz bencil gelinlerden korusun.
İnsanın sevmedigi ot burnunun dibinde bitermiş ama hayırlısı olsun tabi sizin için

Tamam mutlu edebilir o yüzük onu ama beni de edecek. Ayrıca görümcem beni kıskansın falan da istemem hiç. Ben niye kötü olayım ki ya nişanlımın kızkardeşi bu kişi sonuçta. Ben her konuda dürüst olmaya çalışıyorum ama bazı yorumlarda art niyet seziyorum o yüzdendir sert çıkışlarım. onun yerinde olsam yüzük olayına ben de bozulabilirdim dedim zaten ama tutup da bagrış çagrış kavga çıkarmam. Annemin kararı da bu sonuçta derim. Her şey benim hakkım benim dedigim olacak diye tutturmam. Ben yorumlardaki kadar arsız olsam orda da derim annem bana vermiş sana ne oluyo diye. Agzımı açıp tek kelime de etmedim daha da üzülmesin diye. Ama çirkeflik yaparak da istedigini elde etmesine sinirlenirim açıkcası.

Bakın sizi temin ederim işin maddiyatında olmadığınızın farkındayım maneviyattasınız siz ama kızılmasının sebebi yerinizi bilmemeniz. Anne için öncelik evlattır ama bu anne belli ki kızını biraz 2. plana atıyo ben de atılsam isyan ederim yani. Siz daha konuyu açarken kafanıza en çok kv nin yüzüğü vermekten vazgeçmesinden korktuğunuzu düşündürttünüz bana. Daha burda yorum yapanlara ki bizi tanımıyosunuz bile hani sallamayadabilirsiniz isteseniz yorumları ama siz hırslanıp anneeemm diye savunmaya geçiyosunuz. Belli ki bize bunu yapan ilerde görümceye neler yapmaz. Bugün susup sessiz kalmanızın nedeni ilginin üzerinizde olmasıdır ama ilerisinin teminatı yok. Kızın bağrış çağrış kavga çıkarması annenin öngörüsüzlüğü ve kızın üslubuyla ilgilidir sizi ilgilendiren kv nin düşüncesizliği olmalı. Çok mükemmel olabilecek bi an kabusa dönmüş ve siz görümceyle arayı nasıl yumuşatırım diye düşünceğinize hala yüzüğü alsam da taksam derdindesiniz. Biraz bencilsiniz ama hata yapıyosunuz nişanlınızın annesini anne bellemişsiniz ama kardeşini siz de anneyle birlikte dışlıyosunuz. Tekrar soruyorum kızın odasında kalmaya devam etcek misiniz?

Iyi de yüzük kayinvalideden geline geçmiş babaanne de sonuçta gelinine vermiş, gorumceye de kendi kaynanasi versin.

Back
X