- 22 Şubat 2016
- 4.513
- 4.201
- 53
Tamam mutlu edebilir o yüzük onu ama beni de edecek. Ayrıca görümcem beni kıskansın falan da istemem hiç. Ben niye kötü olayım ki ya nişanlımın kızkardeşi bu kişi sonuçta. Ben her konuda dürüst olmaya çalışıyorum ama bazı yorumlarda art niyet seziyorum o yüzdendir sert çıkışlarım. onun yerinde olsam yüzük olayına ben de bozulabilirdim dedim zaten ama tutup da bagrış çagrış kavga çıkarmam. Annemin kararı da bu sonuçta derim. Her şey benim hakkım benim dedigim olacak diye tutturmam. Ben yorumlardaki kadar arsız olsam orda da derim annem bana vermiş sana ne oluyo diye. Agzımı açıp tek kelime de etmedim daha da üzülmesin diye. Ama çirkeflik yaparak da istedigini elde etmesine sinirlenirim açıkcası.
Son yirumlari okumadim ama hepsinin özeti siz hatayi en basta o eve yerlesmekle yaptiniz
Daha onceki konunuzuda okudum ev arkadasiniz xok problemli biriynis sunun surasinda finallere ne kaldi ki az disinizi sıksaydiniz hic olmadi birilerine haber salsaydiniz ailenizle konussaydiniz biraz fazla odeyip bi yurda ciksaydiniz ama her ne olursa olsun evlenmeyi dusundugunuz insanin evine yerlesmeseydiniz
Hani derlerya cok muhabbet tez ayrilik getirir inşallah sizinki oyle olmaz